Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחלה מפגש, ים אנשים. הרבה מאד חדשים - יפה מאד.

תודה רבה למיקי ולכל מי שתרם והביא ועשה.

תודה רבה לליטל. סתם כך בכיף..:lol:

יש קצת תמונות - אעלה מחר. אני עייף.

לילה טוב.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מצטרף לכולם, אחלה מפגש, המון אנשים חדשים, אני רואה שאפילו המשתמש הטרי בפורום edig הגיע אחרי שהלכתי. :)

דני.

באמת? הוא הגיע?

לא הספקתי לתפוס אותו - לעזעזל! :-)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי, כניראה שגם אחרי שאתה הלכת..

פעם הבאה תשאר עוד קצת אולי יצא לך לראות אותו.:wink:

משפט חכם אמר "אם תהיו ילדים טובים, אולי גם אתם תראות את הדרדסים" 8)

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

היה אחלה מפגש מכל הבחינות !! :wink:

מתנאל- שמחתי להכיר אותך, היה לי לעונג לשמוע דייר סטרייטס באיכות כ"כ מדהימה, תודה !!

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

היה באמת מפגש תענוג :)

מרוב התרוצצויות לא שמתי לב לשעה

פתאום ראיתי שחצי מהאנשים הלכו ומבט קטן לשעון הראה את השעה 4 וחצי כמעט :D

אבל לא מתלוננים , שתמיד יהיה ככה :)

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

והפעם - תמונות סופר איכותיות שצולמו ע"י הDSLR החדשה שלי ולאחר קורס צילום יסודי ומקיף, ובקיצור - שוב חרא של תמונות אבל זה מה יש..:lol:

CIMG2567 (Large).JPG

CIMG2568 (Medium).JPG

CIMG2570 (Medium).JPG

CIMG2571 (Medium).JPG

CIMG2572 (Medium).JPG

CIMG2574 (Medium).JPG

CIMG2575 (Medium).JPG

CIMG2576 (Medium).JPG

פורסם

היה אחלה מפגש באמת שמחתי לפגוש אנשים מהפורום ולדבר איתם..

אני מאוד מאוד מקווה שלמפגש הבא אגיע עם מערכת!

אחרי שראתי מה "יוסי" נראה לי, נכון, עשה בבגאזי, בא לי לעשות גם סוג של סדר בבגאזי. בדוק...

יא אללאה!!!

איפה אתה?! אני חייב לפגוש אותך לשמוע את ה KRX2 !!!

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

• תוכן חדש...