Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צביקה - כנס לגוגל, תוריד PICASA 3.6 - לחיצה אחת על

I"M FEELING LUCKY

על כל תמונה ותמונה.

ואתה צלם מעולה :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מפגש פנטסטי, המון המון אנשים חדשים וישנים, כולם אדיבים ופעילים. כיף לראות שרמה עולה.

תודה רבה לכולם

אני אתמול אחרי מפגש לא הגבתי לעבודה שעשו לי גורל ואופיר במפגש.

קודם כל תודה על היחס

שנית -אתמול לא היה לי כח, זמן ואמצעים בשביל לחוות דעתי על תוצאות של השינוי מ-KXP ל-ASIO.

היום לאחר נסיעה לראשון וחזרה לפ"ת אני חשבתי שמאוזניים שני ירד דם. גם אתמול בדרך לביתי אני הרגשתי שזה לא זה.

אני לא יודע אם תוצאה היא מהשינוי, או שזה אולי טעות בהתקנה, התוצאה סופית היא גרוע :-(

פורסם

אדגר,

אומרים לפסל מאוד מפורסם של מריה מגדלנה (מריה הקדושה, אמו של ישו) ירד דם מהעיניים.

אתה כנראה קדוש מעונה אם ירד לך דם מהאזניים :-P

אני מציע לך 12 תפילות מרי הקדושה, 18 הודיות (גרייס) של בוקר וROLLBACK אחד לKXP אם זה עשה לך טוב יותר.

תבורך בני והיה חופשי

בשם האב, הוורד והרוח הקדושה

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הגדרתם את אותם חיתוכים , אותם סלופים אותו הכל?

אם כן אז אולי הכרטיס הכניס לך מספיק דיסטרושיין ש"חימם" לך את הסאונד :D

אני אישית הרגשתי שיפור במעבר אבל בדקתי על רגל אחת..

גורל לא הרגיש כלום

אבל תכלס לא אמור להיות בכלל הבדל אלא אם אתה מגיע לקצוות היכולת של הכרטיס ויוצר עיוות

אני אישית עשיתי את זה לטובת פתיחת אפשרויות הכיוונים

אני יכול להכין למפגש הבא סטאפים זהים עם שימוש רק בקרוסים ונעשה מבחן עיוור בינינו לראות אם זה משפיע או לא :)

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

לא אני :? (זה היה EDIG מאחורי הקלעים)

מה ההבדל המהותי בין עבודה בASIO לעומת עבודה עם הדרייברים של KXP?

בKXP כל נושא החיתוך מתבצע ע"י הCPU הראשי ולא ע"י זה של כרטיס הקול?

אילו יכולות חושף כרטיס הקול עצמו שהKXP לא מסוגל לגשת אליהם בכרטיס הקול?

מה שעובר לי בראש כרגע (חוץ מאגרטל - ואזה) זה שהחיתוך שמתבצע בקרוס בין אם דרך הKXP או ישירות דרך הפרוססור של כרטיס הקול - זה בסופו של דבר אותו חיתוך, אותו מקור צליל.

אז אם אין הבדל ביכולות - לחתוך בסלופים שאי אפשר דרך הKXP, לחתוך בנקודות חיתוך שהKXP לא מפאשר וכו' וכו' - מה הטעם להתאמץ בכלל?

Pioneer TS-X150

פורסם
הגדרתם את אותם חיתוכים , אותם סלופים אותו הכל?

אם כן אז אולי הכרטיס הכניס לך מספיק דיסטרושיין ש"חימם" לך את הסאונד :D

אני אישית הרגשתי שיפור במעבר אבל בדקתי על רגל אחת..

גורל לא הרגיש כלום

אבל תכלס לא אמור להיות בכלל הבדל אלא אם אתה מגיע לקצוות היכולת של הכרטיס ויוצר עיוות

אני אישית עשיתי את זה לטובת פתיחת אפשרויות הכיוונים

אני יכול להכין למפגש הבא סטאפים זהים עם שימוש רק בקרוסים ונעשה מבחן עיוור בינינו לראות אם זה משפיע או לא :)

אני ידעתי מראש שאין סיכוי שיהיה שיפור, שזה רק מאפשר להרחיב את אפשרויות לכיון.

אבל בפועל הסאונד נהיה גרוע.

פורסם

אחלה של מפגש מלא רכבים מלא סאונד טוב

טופ שף - מיקי

צביקה - צילום מדהים. צלצלו מ CANON העולמי ביקשו לקחת את התמונות הללו למצלמת הדגל הבאה שלהם

1Ds Mark IV :lol:

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם
אדגר,

אומרים לפסל מאוד מפורסם של מריה מגדלנה (מריה הקדושה, אמו של ישו) ירד דם מהעיניים.

אתה כנראה קדוש מעונה אם ירד לך דם מהאזניים :-P

אני מציע לך 12 תפילות מרי הקדושה, 18 הודיות (גרייס) של בוקר וROLLBACK אחד לKXP אם זה עשה לך טוב יותר.

תבורך בני והיה חופשי

בשם האב, הוורד והרוח הקדושה

מריה מגדלינה היתה אישתו של ישו-לפחות לפי דן בראון :-D

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם
לא אני :? (זה היה EDIG מאחורי הקלעים)

מה ההבדל המהותי בין עבודה בASIO לעומת עבודה עם הדרייברים של KXP?

בKXP כל נושא החיתוך מתבצע ע"י הCPU הראשי ולא ע"י זה של כרטיס הקול?

אילו יכולות חושף כרטיס הקול עצמו שהKXP לא מסוגל לגשת אליהם בכרטיס הקול?

מה שעובר לי בראש כרגע (חוץ מאגרטל - ואזה) זה שהחיתוך שמתבצע בקרוס בין אם דרך הKXP או ישירות דרך הפרוססור של כרטיס הקול - זה בסופו של דבר אותו חיתוך, אותו מקור צליל.

אז אם אין הבדל ביכולות - לחתוך בסלופים שאי אפשר דרך הKXP, לחתוך בנקודות חיתוך שהKXP לא מפאשר וכו' וכו' - מה הטעם להתאמץ בכלל?

כשאתה עובד עם הDSP של הדרייברים כל העיבוד מתבצע על הכרטיס

כשאתה עובד דרך ASIO - ההוסט של הפלאגינים היא מערכת ההפעלה וכל העיבוד נופל על הCPU בלי קשר בכלל למעבד של הכרטיס קול - מבחינתו אתה רק לוקח את הסאונד הפנימי של המחשב ומקליט אותו לasio ואז מוציא את הערוצים שאתה מקבל חזרה מהasio ליציאות הפיזיות בכרטיס

בKX אתה יכול לבצע רק קרוסים של 12 או 24 דיבי , החלפת הפלאגינים מסורבלת

בKX אתה יכול לבצע רק אקוליזציה של 10 ערוצים גרפי

כל זה כמובן תלוי ברמת המשאבים הפנויים בכרטיס ( מן הסתם שיש סוף , אבל לקח לי הרבה זמן ל"מלא" אותו )

יש אפשרות לבצע פלאגינים יותר מסובכים - רק צריך מישהו שיכתוב אותם :)

בקיצור האפשרויות הרבה יותר גדולות

אבל אם אתה עובד רק עם קרוס פשוט ואין לך צורך בשאר הדברים אז אין טעם..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

• תוכן חדש...