Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אפשרות ללרכוש דיהסטו סיריון 2007 , מליסינג שעבר תאונה, נכנסו בו מאחור - בספק קלה - במהלך התיקון ההוחלפו, פגוש אחורי, פלטת ריצפה ודלת תא המטען.

האם מכך ניתן להסיק פגיעית שילדה בוודאות?

הרכב עם ק"מ נמוך ואני מכיר את הבעלים וסומך עליהם. האם כדאי לוותר על מציאה שכזו?

פורסם

לך למכון בדיקה מוסמך, תעלה את האוטו על המעלית המיוחדת ותעשה סריקה יסודית...ממ אני לא יודע מה לומר אם המכה חזקה אני יודע שהרכב קטן אולי תהיה מכה בשלדה. לך למכון בדיקה עדיף שתשלם כסף על הבדיקה מאשר שאחרי זה תקיז דם כשיתחילו הבעיות

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

כיוון שאני לא תושב פ"ת תנסה בדפי זהב/אינטרנט או שתחפש כל מכון רישוי שגם עושה בדיקות לפני קנייה, ככה לפחות יש בחדרה :) מקווה שאיכשהו זה יעזור לך.

CHEERS

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

דבר ראשון: אני הייתי הולך במקומך למוסך הקבוע שבו אני מטפל ברכב ומבקש ממנו חוות דעת.

חבל שתילך ותוציא את הכסף שלך על כל רכב שתיקח למכון בדיקה.

דבר שני: אם אתה רוצה מכון בדיקה טוב יש את דינמומטר ברעננה.

קובי

• תוכן חדש...