Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

zapco reference 1000.4 VS Adudison LRX 4.1K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמרת שהקומפטישן 10 רמות מעל ה-VRX ואני המגזים כאן? תן לפחות 2 דוגמאות במה הזאפקו כאן יותר טוב ברמה אחת?

אם אתה כל כך מבין אז למה אתה שואל?

תאמין במה שאתה רוצה.

אנחנו כנראה מבינים סאונד בצורה אחרת.

עד שלא תציג את ההבנה שלך, מה שמעת? מה העדיפות שלך? אין על מה לדבר.

אולי אתה אוהב בלונדיניות ואני לטיניות? אותו כנ"ל..

בהצלחה!

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אנשים פה כנראה התחילו להזות פה בזמן האחרון אם טוענים שה IDMAX כבר לא סאב טוב, ה LRX יותר טוב מהרפרנס, הקומפטישיין של זאפקו מתחרה בVRX אה והVRX בכלל מתחרה בסינפוני, החלליות כבר עושות שאטלים לירח ועוד ועוד.

אני לא יודע מה נסגר פה, אז נכון שהליין החדש של הרפרנס כבר לא מיוצר בארה"ב אבל הליין הישן ( יש לי מגברים כאלו עם היד שאומרת - תוצרת ארה"ב ) לא רואים מסנטימטר את האודיסונים המדוברים וכל דבר אחר שתגידו לא ישנה את זה, בנוסחאות גם אני מומחה אבל בתכלס מציאות מגבר מול מגבר הרפרנס לא רואה את הLRX, מה גם שצריך לאהוב את הסוג סאונד של כל אחד מהם הם שונים בתכלית וכנראה שאנשים פה מסתכלים פה על נתונים (שוב הנוסחאות האלו לא מעניינות יש דבר שנקרא תכלס = מציאות) יותר מאשר על מה שהם שומעים.

חוץ מזה שיש פה אלמנט נוסף שנקרא וופרים, איטום, כיוונים נכונים ועוד ועוד......

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם
אמרת שהקומפטישן 10 רמות מעל ה-VRX ואני המגזים כאן? תן לפחות 2 דוגמאות במה הזאפקו כאן יותר טוב ברמה אחת?

אם אתה כל כך מבין אז למה אתה שואל?

תאמין במה שאתה רוצה.

אנחנו כנראה מבינים סאונד בצורה אחרת.

עד שלא תציג את ההבנה שלך, מה שמעת? מה העדיפות שלך? אין על מה לדבר.

אולי אתה אוהב בלונדיניות ואני לטיניות? אותו כנ"ל..

בהצלחה!

אני מקווה שאתה לא נפגע באמת.. אבל תסכים איתי שהמגברים של זאפקו הקופיטישן הם בגברים מהרמות הגבוהות שיש..

המגבר הזה סתם לדוגמא קטנה מאוד יש לו יחס עיוות של 0.009% תקן אותי עם אני טועה..

המגברים האלה מטורפים ברמת ה SQ שלהם..

עכשיו אני לא רוצה שברכב שלי יהיה סאונד יבש כזה.. אני רוצה משהו חי שיהיה טוב וחזק..

אני אגיד לך את האמת ורק את האמת.. לא שמעתי הרבה מגברים ברמות גבוהות בחיים שלי..

שמעתי אולי קומפוננטים אבל לא מגברים.. ובגלל זה אני שואל פה להתייעץ..

בוא נגיד שזאת המערכת הראשונה ברמה הזאת שאני מביא.. ובגלל זה חקרתי מלא בנושא..

אף פעם לא הסתכלתי על אדיסון בכלל כי כל מה ששמעתי על מגברים זה היה זאפקו וזאפקו ובגלל זה

גם קיבלתי סוג של התחברות אל זאפקו.. אף פעם לא שמעתי אדיסון ואין לי מושג למה הוא מסוגל..

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

מה הסרט?

כולה זאפקו רפרנס, עשית ממנו מינימום לוקסמן.

האמת הקומפוטישן גם לא מתחרים בVRX, כי הVRX הוא מגבר איכותי יותר.

בוא נראה.

זה הזאפקו C2K 4.0X.

מגבר של 4*100.

watermark.php?file=8235

זה האודיסון VRX4.300.

מגבר של 4*100.

watermark.php?file=1035&size=1

אנחנו נשמח לקבל חוו"ד מקצועית.

בוא ותסביר לנו, במה הC2K טוב יותר מהVRX?

האם זה המעגלי בדיקה שאין לו?

האם זה הבנייה סימטרית ומבודדת פר זוג ערוצים שאין לו?

האם זה הספק הכפול שאין לו?

האם זה החוסר יכולת שלו לעבור מקלאס A לקלאס AB?

אולי זה המסילות זרם ?

או ייתכן שזה בגלל שהוא לא משתמש במעגלי טריפל דרלינגטון?

אולי זה הקרוס אובר הפחות משוכלל?

תאיר את עיננו?

משהו?

עזוב, אני אענה לעצמי.

האודיסון VRX זה אחד המגברים היותר מתקדמים טכנולוגית שקיימים היום בשוק.

לא רק שהוא מגבר מעולה, אלא איכות הבנייה וההרכבה שלו היא פנומנלית.

הזאפקו קומפוטישן הם מגברים מעולים, אבל לצערי הם לא מתחרים ברמה של הVRX, הםא גם לא עולים קרוב לזה.

ואני רוצה לקבל ממך חו"ד על עוד מגבר 4 ערוצים שמוציא את אותו ההספק 100 וואט RMS:

בלי שמות, אני לדעת מה אתה חושב עליו:

watermark.php?file=7498&size=1

רוצה מגבר אמריקאי באמת איכותי? מבית היוצר של זאפקו?

תלך על ארק-אודיו בסדרת הSE (סיגנצ'ור של רוברט זף).

זה מגברים איכותיים שגם מתקדמים טכנולוגית בצורה מעולה.

שים לב, זה ה2300SE, המגבר החזק בסדרה.

2*335 וואט לערוץ, 2 ערוצים:

watermark.php?file=587&size=1

תמורה לכסף? בוא נראה מחירים.

הוא עולה 1300 דולר:

http://www.woofersetc.com/p6850/SE-2300--ARC-Audio-2-Channel-1800-Watt-Amplifier.htm

נשווה אותו לזאפקו המקביל?

הC2K 9.0XD, הוא הרי בכלל קלאס T עם מעבד של טרייפאט':

2*400 וואט RMS, 2 ערוצים כמובן:

watermark.php?file=8242&size=1

תמורה למחיר?

הוא עולה 1800 דולר:

http://www.woofersetc.com/p591/C2K90XD--Zapco-competition-2-Ch-1200-Watt-Amplifier.htm

שווה? לא שווה?

אשמח לדעת מה נראה לך איכותי יותר, ועל סמך מה אתה קובע את תשובך.

under construction..

פורסם
אנשים פה כנראה התחילו להזות פה בזמן האחרון אם טוענים שה IDMAX כבר לא סאב טוב, ה LRX יותר טוב מהרפרנס, הקומפטישיין של זאפקו מתחרה בVRX אה והVRX בכלל מתחרה בסינפוני, החלליות כבר עושות שאטלים לירח ועוד ועוד.

מה שבאדום - שקר

בכחול - האמת

אני מתדר "מומחים" הנ"ל פרשתי.

שיהיה לכולם בהצלחה.

עריכה: לפותח התרד זה ששמעת כל הזמן זאפקו זאפקו זאפקו שווה לקליפת השום

עם ישראל שמע רק מאזדה מאזדה סובארו.. זה אומר שהם יותר טובים מפיאט או לנציה? תסלח לי.

אודיסון משנות ה-80 נחשב לאחד השמות הטובים והנחשקים למגברים ברכב! המגברים הרציניים ביותר שלהם טובים ממגברים ביתיים שעולים פי 3 יותר! זה שכולם כאן אוהבים מגברים אמרקאיים כוחניים (לא אומר חלילה שזה הדבר היחיד שהזאפקו מיצג, אבל אני מדבר איתך על איכות סאונד ותכנון בניה) ,או מאזדות שלא ראות מוסך זה אומר משהו? שעם ישראל מקובע מעט זה הכל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

באמת שאני לא מומחה ואני לא לקטול אנשים כי אני לא מבין גדול..

אבל ממה שהבנתי ככה הסדרה של זאפקו הקומפיטישן היא אחת הטובות שיש..

כנראה שטעיתי..

בקיצור מה שאתם אומרים זה לקחת את ה LRX 4.1K בלי לחשוב פעמיים?

למרות למרות שאם אני מביא את הזאפקו ועוד מונובלוק.. אני "מרוויח" 2 ערוצים ואז יש לי אפשרות להביא גם סט קומפוננט אחורה..

הרוב פה אני חושב אומרים האדיסון? אם ככה אז כנראה שאני אלך עליו.. תקנו אותי עם אני טועה..

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

אני לא יודע מה נסגר פה, אז נכון שהליין החדש של הרפרנס כבר לא מיוצר בארה"ב אבל הליין הישן ( יש לי מגברים כאלו עם היד שאומרת - תוצרת ארה"ב ) לא רואים מסנטימטר את האודיסונים המדוברים וכל דבר אחר שתגידו לא ישנה את זה, בנוסחאות גם אני מומחה אבל בתכלס מציאות מגבר מול מגבר הרפרנס לא רואה את הLRX, מה גם שצריך לאהוב את הסוג סאונד של כל אחד מהם הם שונים בתכלית וכנראה שאנשים פה מסתכלים פה על נתונים (שוב הנוסחאות האלו לא מעניינות יש דבר שנקרא תכלס = מציאות) יותר מאשר על מה שהם שומעים.

לדעתי fleshbone צודק בהחלט, הרפרנס טוב יותר מהאודיסונים המדוברים.

אשמח לדעת מה נראה לך איכותי יותר,

ניר מה זה משנה? אתה בודק איכות של מגבר ע"פ התמונות?

אתה טועה כשאתה מסתמך על תמונות.

גם 4 ערוצים בסדרת MCC הישנים של מקינטוש וגם הג'נסיס בסדרה iii, אף אחד מהמגברים לא נראה הכי טוב בתמונות,

אבל הם עובדים מצויין.

-

פורסם

ההצגת תכלית שלך שווה באמת לקליפת השום, מה לעשות וכולם היום מחפשים את המגברים של פעם, עד שיש מגבר שמזכיר את הבניה של פעם ומוציא צליל של פעם, הוא לא טוב ?

האודיסונים המדוברים טובים ושמעתי אותם לא פעם אחת, אבל תביא מגברים ישנים ותעמיד מולם נראה מה תעדיף (כולם מחפשים OLD SCHOOL ), אני אישית חושב שלא שמעת זאפקו קומפטישיין מימייך ובגלל לזה אתה מדבר ככה.

אותי לימדו שנתונים על הנייר טובים אבל בתכלס יש גם איכות רכיבים, וגם אני יודע לצאת בהצהרות שיש לי ויש לי - צריך לבסס אותן על משהו.

פורסם

חוץ מזה שיש פה אלמנט נוסף שנקרא וופרים, איטום, כיוונים נכונים ועוד ועוד......

כל היופי בפורום שלאנשים שונים, תהיה דעה שונה.

אחרת על מה נדבר ?

על מה יהיה דיון מפרה ?

יש לא מעט שהמחסור בנפח שיש לIDMAX קריטי בשבילם, והוא לא בא בחשבון.

לדעתי זה משהו שאפשר לחיות איתו, והיתרונות האחרים עולים על החסרון הזה, אבל מי שחובב נפח עצום (נגיד אוהב האבוק)

בחיים לא יתחבר ל-IDMAX, ולא משנה מה אתה חושב, הוא לא יתחבר ולא יאהב ולדעתו זה יהיה סאב מעפן - נקודה !

אתה לדוגמא לא מתחבר לכאוס, ובכלל לא מבין איך משווים אותו לIDMAX המהולל שלך,

לטעמי הכאוס נותן את כל מה שהIDMAX נותן, בתוספת כל מה שחסר

שזה נפח

ו"כח" בעיטות שצריך

זאת דעתי, - ואתה חייב ללמוד לקבל שלאנשים שונים יש דעות שונות,

כן, גם אם לפעמים זה לא בדיוק אוהד מוצרים שחבר כזה או אחר שלך משווק,

כן, גם אם לפעמים זה לא עומד בדיוק עם האג'נדה שלך.

יאללה בוא בשבת למפגש, תאכל קצת קבבים :)

פורסם

גורל - כל עוד הכל ברוח טובה אין לי בעיה, תמיד טוב לשמוע דברים אחרים וללמוד, מה לעשות ששמעתי את הAA וואלה לא התחברתי. אם כולנו היינוו מאותו קו ייצור כנראה היינו רובוטים ( וגם הם לא כולם דומים ) ויש מצב טוב שאני מגיע למפגש ונשב ביחד על קבבים תוצרת בית :) .

האמת ליאור ושמעון חברים שלי אני לא מסתיר את זה - לא בגלל זה אני אוהב את ה IDMAX, עוד לפני שהם ייבאו אותו בשוטף היה לנו את הסאב הזה, וכמו שאמרת אתה לא מתחבר אליו אבל בין זה ובין להגיד שאמרתי שהAA מעאפן זה לא נכון, הוא פשוט לא זה מבחינת מה שאני אוהב ורוצה לשמוע, הוא סאב טוב ואני אשקר אם אגיד שבמחיר שלו הוא לא שווה את הכסף אבל לפעמים אתה משקיע קצת יותר ומי כמוך יודע את זה - יש לך מחשב באוטו וגם אני בתהליכי סיום של המחשב שלי, אז משקיעים קצת יותר כדי לקבל תוצאות טובות.

פורסם

לדעתי,

ה LRX הוא בהחלט מגבר טוב יותר בכל קנה מידה, גם מבחינת הספקים (גישור ויציבות ב 2 אום)

וגם מבחינת כל שאר הפרמטרים.

לגבי ה VRX אין סיכוי שהרפרנס מקרב לרמה, וגם הקומפטשן לא ממש מריח את איכות הסאונד של הVRX.

ולי יש שניים כאלו אז אני טיפה יודע למה הם מסוגלים.

בקיצור,

תתחדש (בקרוב)

לדעתי קנה את ה audison.

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

לגבי ה VRX אין סיכוי שהרפרנס מקרב לרמה, וגם הקומפטשן לא ממש מריח את איכות הסאונד של הVRX.

ולי יש שניים כאלו אז אני טיפה יודע למה הם מסוגלים.

בקיצור,

תתחדש (בקרוב)

לדעתי קנה את ה audison.

רוני נ.

רוני תנסה לשמוע את הרפרנס אצלך ברכב, הוא מעולה, אני לא יודע עד כמה התנסו עם זאפקו רפרנס אבל הם מצויינים (אני באמת משתדל להישאר אובייקטיבי למרות שיש לי את הקומפטישן).

-

• תוכן חדש...