Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

zapco reference 1000.4 VS Adudison LRX 4.1K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור אחד ששומע והרבה את ה ZAPCO אין מה להשוות אותו בכלל לAUDISON LRX אולי ה VRX זה המתחרה שלו (וגם אותם אני שומע הרבה).

מבחינת חיבור שלו עם וופר של פוקל K2P אתה יכול להיות בטוח שהוא יוציא ממנו את המיטב,אבל אל תבנה עליו בהגברה אקטיבית לדוגמא שייתן לך צליל נקי לטוויטרים כי הוא לא יעשה את זה, הוא חזק מדי כפי שכבר ציינת והוא גוזר טוויטרים גם כמו הסופרימו, עדיף לקחת את ה1000.4 שיגביר את הסאב( עושה את זה מניסיון מצוין על IDMAX 10" ) ואת הוופרים ולקחת מגבר קטן 2.200 של ZAPCO ולהגביר איתם את הטוויטרים.

דיברנו על זה כבר בפרטי אמרתי לך אין כמו המגבר ZAPCO הזה שאתה מתכנן לקנות בטח לא במחיר שהשגת אותו, עכשיו אתה רק צריך להחליט איך אתה רוצה לעבוד גם ה LRX יהיה אוברקיל לטוויטרים שנייהם חזקים מדי, לא סתם מגבירים טוויטרים עם GENESIS ST60 או ST100 ויש גם כאלו למכירה פה.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

fleshbone אתה יכול לראות שאצלי בחתימה הLRX מגביר את הטוויטרים TN52 של פוקל וואלה עובד טוב כבר שנתיים +

הכל תלוי בכיוון ובשכל של המשתמש שידע פשוט להיזהר לא להרוג את הטוויטר עם עוצמה.

לפותח התרד אני אישית הייתי או מתאמץ קצת וקונה: LRX4.1K + LRX400.1 (בכמה אתה משיג את ה-LRX400.1? ואיפה אגב?)

או את ה-ZAPCO 1000.4 לוופר ולסאב, ולטוויטרים מגבר של אודיסון/ג'נסיס 2 ערוצים בתקציב 1500-2000 ש"ח לא חסר מבחר - יד 2/חו"ל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

שחכתי לציין נתון מאוד מאוד חשוב.. את ה audison LRX 400.1 אני מביא באלף שקל יד שניה..

עכשיו הנתון ששחכתי לציין.. אם אני מביא את Audison LRX 400.1 וה ZAPCO 1000.4 זה יד שניה שתיהם!!!

אם אני מביא את ה Audison LRX 4.1K זה חדש.. עכשיו אני באמת בדילמה רציתי מאוד מאוד!

כי 50% אומרים לי ZAPCO ומונובלוק ו 50% אומרים לי Audison :-(:-(

אני חייב להגיע להחלטה ואני מפוצץ לי את הראש עכשיו בגלל הדילמה הנוראית הזאת! :brickwall:

העיניין הוא שעם אני מביא את ה ZAPCO ומונו בלוק אני מקבל מהם קצת יותר אבל הם יד 2..

ואם אני מביא את AUDISON 4.1K אני מקבל פחות אבל חדש.. שאני מתכוון פחות זה גם בעיניין הערוצים..

אם אני מביא את הזאפקו והמונו אפשרי מאוד שאני יביא קומפוננט אחורה גם..

בקיצור חברים אני באמת באמת :loco:

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם
fleshbone אתה יכול לראות שאצלי בחתימה הLRX מגביר את הטוויטרים TN52 של פוקל וואלה עובד טוב כבר שנתיים +

הכל תלוי בכיוון ובשכל של המשתמש שידע פשוט להיזהר לא להרוג את הטוויטר עם עוצמה.

לפותח התרד אני אישית הייתי או מתאמץ קצת וקונה: LRX4.1K + LRX400.1 (בכמה אתה משיג את ה-LRX400.1? ואיפה אגב?)

או את ה-ZAPCO 1000.4 לוופר ולסאב, ולטוויטרים מגבר של אודיסון/ג'נסיס 2 ערוצים בתקציב 1500-2000 ש"ח לא חסר מבחר - יד 2/חו"ל.

הלכת טיפה רחוק.. בוא נגיד שתקציב שלי למגברים זה 4 אלף והוצאת לי את המיץ!! ואני פתוח ליד 2..

עכשיו באמת באמת שאני רוצה את המגברים האלה ויש לי עוד הצעות אחרות.. אבל אני אוהב את שתי המגברים האלה..

כי כל מקום שקראתי יש עליהם ביקורות טובות.. עכשיו צריך לבחור בניהם לצערי :|

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

תגיע יום שבת תשמע את הזפקו אצל BIOS

תחליט אם אתה אוהב תקח =]

שתיהם מגברים מעולים בכל פרמטר בגלל זה הדעות הן שנויות במחלוקת.

אני מניסיון ממליץ על ה LRX אותו שמעתי אצל GUY P נשמע מדהים.

לא הספקתי לשמוע את ה רפרנס אצל אלון BIOS שמועות אומרות שנשמע טוב :wink:

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

זה לא יתן לו כלום אם הוא ישב אצל BIOS וישמע את המערכת שלו ואני שוב חוזר על המילה מערכת , מגבר אי אפשר לשמוע בטח שלא בסט רמקולים וברכב אחר.

שניהם מגברים טובים, יותר מדבר אליי ה Value for money של הזאפקו + מונו + עוד סט אחורי , זה לא שאתה מתפשר על מגבר פחות טוב אתה מתפשר על יד שנייה, שזה בסדר גמור מגברים מיד שנייה ואפילו יש לזה עדיפות.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

הוא ישב אצלי וישמע סט אפ שונה לגמרי ממה שהוא מתכנן, פוקל והרץ שונים לגמרי (למרות שאת המידים של K2P אני מאוד אוהב).

לדעתי- זאפקו+ST60 לטוויטרים.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

זאפקו ו st 60 אני לא חושב כל כך..

אני יותר בכיוון של כרגע זאפקו + מונו.. ואם אני יביא את זה.. לזמן הקרוב זה יהיה הזאפקו על הקומפוננט אקטיבי

עדיין לא בחרתי קומפוננט בשביל זה אני רוצה להגיע למפגש לשמוע סוגי קומפוננט ואז להחליט..

והמונו על סאב.. ככה זה יהיה במה קידמית טובה אני חושב..

אם אני יביא את הזאפקו ואת המונו.. אני מאמין שבשלב יותר מאוחר אני אביא גם סט קומפוננט אחורה ואז אני יגביר פסיבי..

פורסם

בד"כ עוברים מפסיבי לאקטיבי :)

לדעתי האופציה הכי טובה שלך תהיה הזאפקו + מונו אודיסון ואת הכסף שתחסוך במקום סט אחורי תביא סט ברמה גבוהה יותר לבמה הקידמית.

מה התקציב שלך לסט קומפונטט או על איזה סטים חשבת?

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

חבוב אתה נוחת בתוך מבוך ואפילו לא מנסה להיכנס בכניסה הראשית :arrow:

תבחר לפחות קומפ' שאתה אוהב ולפי זה תתחיל להתאים הגברה מתאימה וכן הלאה.

ותחליט לאיזה סוג של מערכת יש לך נטייה? כוח? איכות? אמינות למקור? פוזה? להגיד לי יש איכותי ואני לא מבין למה בכלל? קומפ' מאחורה? חומוס? צ'יפס? סלט?

SQ/SQL/SPL/פוזה של איכותי/פוזה של כוח

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אני מכוון למערכת SQ/SQL.. למרות שיש פעמים שאני אוהב שהסאב נותן בראש כמו שצריך..

המערכת הראשונה שחשבתי עליה זה הזאפקו 1000.4 קומפוננט של פוקאל KRX2 וסאב..

עכשיו הבנתי שאם יהיה לי מונו אז אני באמת יכול לתת בראש עם הסאב בצורה יפה..

sagiarye אני עדיין לא סגור כל כך על סט קומפוננט כי המליצו לי מלא.. ואני רוצה לשמוע..

הבנתי ככה לא יצא לי לשמוע שריינבו יש להם וופר לא פחות טוב מפוקאל ובנוסף הטוויטר מרוסן כמו שצריך (למרות שאמרו לי פה בפורום שהטוויטר של הפוקאל KRX2 הוא מרוסן טוב)

פורסם
:lol: מחכה לתגובות שלכם חברים :multi:

פורסם

אני לא חושב ליתנו לך תגובות אחרות ממה שקיבלת

צריך שלמוע את הסטים חד משמעית! וכמה שיותר סטים,כמה שיותר סאבים,על כל מיני הגברות כדי לקבל כיוון ויכולות של כל סט

אם אני מבין נכון,התקציב לסט קומפוננט הוא בסביבות 2K?

הייתי מוסיף לרשימה גם MB QUART PREMIUM

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

• תוכן חדש...