Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אני מתכנן להתקין בקטנוע שלי (אפריליה SR ) מערכת. ויש לי רעיון לחסוך במקום . אך אני לא בטוח שזה יעבוד ורציתי את עזרתכם.

 

התיכנון הוא: זוג רמקולים 4 אינ'ץ/אחד 6/9 אינ'ץ. מגבר. ואם פי שמחובר למגבר. על המגבר שיש לי רשום 1500hp ו 90X2

 

עכשיו. השאלה היא. אם אני יעשה את זה. זה יצליח? המגבר יגביר את העוצמה של האם פי מספיק בישביל לישמוע כמו שצריך?

 

האים המצבר יחזיק? (יש לי מצבר גדול מהרגיל. אם אני לא טועה 9 אמפר)

 

תודה מראש. עידו.

פורסם

פנה לפורום 125 סמ"ק הישראלי שם יתנו לך מענה שכולל שירטוטים, יש הרבה ילדים שהתקינו מערכת בקטנועים שלהם ויתנו לך עצות.

פורסם
פנה לפורום 125 סמ"ק הישראלי שם יתנו לך מענה שכולל שירטוטים, יש הרבה ילדים שהתקינו מערכת בקטנועים שלהם ויתנו לך עצות.

 

 

אני מכיר את הפורום(125) טוב מאוד. לא סתם שאלתי פה תאמין לי. בכול אופן תודה.

 

ועכשיו אפשר לחזור לנושא.

פורסם

תשאל את חבר הפורום ALPINE\\\\ משהו כזה..

הוא יוכל לעזור לך בעניין.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

תשאל אותי תשאל אותי !!! ישש...

בקיצר זה יעבוד על המצבר של הקטנוע , וכן היה לי שלל שונה של מערכות בקטנוע התחיל ברדיודיסקים לרכב ונמשך למגברים קטנים מיוחדים במיוחד לקטנוע , עם חיבור USB וחיבור AUX , עלות של מגבר כזה 150 - 250 למשהו אכותי ביותר .

תצלם לי את המגבר שיש לך .

תהליכי שיפוצים

פורסם

אוקי. לאחר בדיקה המגבר דפוק. הוא עבד אבל כניראה שקרה לו משהוא במהלך האיכסון.

 

איפה אני יכול ליקנות באיזור פ''ת מגבר קטן ונחמד. ? בכול חנות אודיו?

פורסם

לא נתקלתי בארץ בחנות שמוכרת מגברים מיוחדים לקטנועים , מה שכן באייבי אתה יכול לרכוש מגברים פשוטים במחירי עלות . יש כאלה מעולים , תתעיץ איתי לפני שאתה קונה .

תהליכי שיפוצים

×
×
  • תוכן חדש...