Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

היום בבוקר נכנסתי ברוורס ברכב חונה (מזדה 3).

אני נוסע בטויוטה יאריס. ליאריס שלי לא קרה כלום חוץ מכמה שיפשופי צבע. למזדה יש דפיקה + בקוטר של 20 ס"מ ושריטות.

הנהג הציע לקחת את הרכב שלו למוסך ולסגור את זה ביניינו.

מה אתם חושבים?

אני יודע שלהפעיל את הביטוח יעלה לי הרבה יותר אבל השאלה היא אם כדי לנסח הסכם כלשהוא או פשוט לסגור ככה?

כמה תיקון כזה יכול לעלות?

פורסם

בכל תלוי בנהג הנפגע, כנסו יחד לפחח שיעריך את גודל העבודה ומחירה ואז תחליט מה עדיף לך.

ייתכן שניתן לתקן וייתכן שצריך להחליף ואז המחיר יקר יותר.

בתאונה דומה לשלך שקרתה לי לפני שנתיים בעלת הרכב לא הסכימה לשמוע על פחח אחר מלבד מוסך מרכזי , במקרה הזה טמבון חדש עלה 3000 ש''ח ולא היה לי ברירה אלא להפעיל את הביטוח.

נ.ב אותה גברת נצלנית נפגעה כעבור חודש שוב ע''י נהג שלא השאיר לה פרטים כמוני.

אני אמרתי לה שזה עונש משמיים על הניצול שלה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

הבחור דווקא רוצה לסגור את זה ביינינו העניין הוא שאם התיקון הזה יעלה הרבה כבר היה עדיף ללכת לביטוח מאשר לשלם למוסך על ההצעה.

אני אלך בכל מקרה כי זה לא נראה רציני. אני מקווה שאצא מזה בזול.

תודה.

פורסם

לאחר שתסגור עם הנהג אם וכאשר זה יקרה תעשה איתו זכרון דברים בו הוא חותם לך כי תיקנת לו את האוטו ובכך תם ונשלם הסיפור בניכם וכי הוא לא מתכוון לתבוע את הביטוח לאחר מכן.

תנסה למצוא פחח שיסכים לתקן כי החלפה תעלה יותר משיתוף הביטוח.

בהצלחה.

צח.

פורסם

תודה על הטיפים חברים.

מסתבר שזה רכב של חברת השכרה ככה שאני כרגע די תלוי בחסדיהם והערכת הנזק של השמאי שלהם. אני רק מקווה שזה יצא פחות מההשתתפות העצמית שלי.

פורסם
תודה על הטיפים חברים.

מסתבר שזה רכב של חברת השכרה ככה שאני כרגע די תלוי בחסדיהם והערכת הנזק של השמאי שלהם. אני רק מקווה שזה יצא פחות מההשתתפות העצמית שלי.

אם הרכב מחברת השכרה אז למה הוא הציע לסגור את זה ביניכם?

פורסם

אין לי מושג אבל אם הייתי הולך ומתקן לו את זה ואחרי חודש הוא היה מחזיר את האוטו יכלו לקרות 2 דברים:

1. הכל היה בסדר והייתי יוצא מזה בשלום ללא פגע בעלות של 20-400 ש"ח

2. הם היו רואים את זה וישר הוא היה מרים אליי טלפון והם היו מגישים תביעה והייתי צריך לשלם בנוסף על טמבון חדש.

כרגע אני רק מחזיק אצבעות שהם יתקשרו לסגור את זה איתי ולא יגישו תביעה.

• תוכן חדש...