Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הרכב מניע עם כבלים,בדקו לי גם אם האלטרנטור מטעין את המצבר והוא אכן מטעין אותו. נסעתי ברכב עשיתי סיבובים עשיתי הפסקה של חצי שעה ואז הנעתי שוב אבל לאחר מכן שנסעתי למקום כלשהו ונשארתי בו כשלוש שעות באתי להניע את הרכב והוא לא התניע ושוב הניעו אותי עם הכבלים....

אמרו לי שכנראה זה קצר ,אבל ממה נגרם הקצר? 

לפי מה קבעו לך שזה קצר? איזה קצר?

תבדוק קודם כל את האפשרות הכי בסיסית והכי הגיונית- הבעיה היא במצבר.

זה יפה שבדקו לך שהאלטרנטור מטעין את המצבר, אבל למה כבר לא בדקו האם המצבר חי בכלל?

קפוץ מחר לחשמלאי רכב ובדוק את המצבר.

פורסם

3שנים לא אומר כלום, יכול להיות שהמצבר מת, ולדעתי זו הסיבה.

בדוק את המצבר אצל חשמלאי בעומס ולפי הבדיקה יהיה ניתן לקבוע אם המצבר תקין או לא.

פורסם

אז צריך לבדוק זליגה, יתכן ויש איזו נורה דולקת או משהו כזה.

מנתקים את המינוס מהמצבר ומחברים בטור (בין הנעל כבל מינוס, לבין הקוטב מינוס המנותקים) רב מודד, על מדידת זרם.

בדוק את הנתון הזה וחזור אלינו עם תוצאות הזליגה.

פורסם

תבדוק כמו שאמרו שאין שום דבר שנשאר לעבוד ולצרוך חשמל אחרי שאתה מכבה וסוגר את הרכב..

אולי יש ברכב מערכת \ מגברים תירא אם הם מתכבים אולי עשו איזה קומבינה במקום חוט הREMOTE (ראיתי דברים כאלה בעבר)

תירא שאין איזה כפתור תקוע שמפעיל חלונות חשמל למשל.. רדיו דיסק, חיבורים של המצבר.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

טוב התעוררתי ובאתי להניע את הרכב....לא הניע

כשראיתי שהדלת האחורית לא נפתחה עם האזעקה פתחתי אותה...והפלא ופלא הרכב הניע

כנראה הבעיה היא הנעילה המרכזית

• תוכן חדש...