Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן אוטומטי עד 15000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שלום ושבוע טוב .אני רוצה לקנות רכב בתקציב של עד 15,000 ,מנוע 1400 חובה ,עדיפות לאוטומט בסגנון הרכבים כמו פולו ,רנו קליאו,פיג'ו 306 וכדומה ..אם אתם מציעים רכב כלשהו אני אשמח למידע על אמינות ,מחיר הביטוח,וכל דבר שעוזר בגדול על הרכב.

פורסם

מה אתה מחפש ברכב? אמינות? חיסכון בדלק? נוחות נסיעה? מגדש טורבו? תאורת ניאון בתא המטען?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אמינות וחסכון קודם כל בגלל זה ה1400 , יופי גם חשוב הבחירה הראשונה הייתה הפולו ועדיין ..אבל אני פתוח להצעות. הרכב ינסע בממוצע של 200 קילומטר בשבוע לעבודה ולימודים..

פורסם

מהניסיון האישי שלי, אמינות וחיסכון ממנה והלאה. במיוחד כשתגלה כמה עולה להחליף את הגג הנפתח הגדול.

פורסם

אמינות וחסכון ממנה והלאה -אתה מתכוון לפולו מהשנים האלה בכלליות או רק לopen air ואם הגג במצב תקין ?

אז מה עדיף בקטגוריה ? אני ממש אוהב את המראה של הפולו ולפי מה ששמעתי ומחבר שהיייתה לו אחת הפולו די אמינות אם מטופלות .מה היה לך ? (איזה פולו)

פורסם

כשמדובר ברכבים ישנים יחסית מה שיקבע יותר מכל את אמינות הרכב יותר מכל הוא אופי התחזוקה שקיבל הרכב ופחות הדגם הספציפי עליו מדובר.

מה עדיף? חפש מכונית תקינה ומטופלת ככל האפשר והתרחק מגאדג'טים מגניבים אך יקרים לתיקון כדוגמת גג חשמלי גדול. ככל שזה משוכלל יותר כך הסיכוי שיתקלקל גדול יותר ועלות התיקון גבוהה יותר.

• תוכן חדש...