Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה קומפוננט כדי במחיר הזה???

ואני רוצה לחבר אותו לרוקפורד 501X 65RMS X4

בתקציב של 600 שקלים גג..

הצעות יתקבלו בברכה.. :p

פורסם

אוקיי קודם כל יש לך מגבר מצויין 8)

רוב ההמלצות שתקבל זה למורל מילניום אבל אני מאוד ממליץ לך לחסוך עוד קצת כסף (תהיה שליח פיצה, תעביר סחורות במפעלים, תארוז מצרכים בסופרמרקט, מה שבא לך) ותקנה את המורל דוטק בסביבות ה1000 שקל (בטח יבוא מישהו שיוכל להביא לך אותם בפחות).

תאמין לי, זה לטובתך 8)

או שתקנה משומש :nono:

פורסם
אוקיי קודם כל יש לך מגבר מצויין 8)

רוב ההמלצות שתקבל זה למורל מילניום אבל אני מאוד ממליץ לך לחסוך עוד קצת כסף (תהיה שליח פיצה, תעביר סחורות במפעלים, תארוז מצרכים בסופרמרקט, מה שבא לך) ותקנה את המורל דוטק בסביבות ה1000 שקל (בטח יבוא מישהו שיוכל להביא לך אותם בפחות).

תאמין לי, זה לטובתך 8)

או שתקנה משומש :nono:

צודק

אם כבר השקעת במגבר, לא שווה להשקיע עוד קצת ולחבר אליו גם רמקולים שווים?

פורסם

אולי יהיה מצב אני יביא עוד 300-400 שקל

אז אתם אומרים ללכת על דוטק.

זו אחת הסדרות הטובות של מורל??

אפשר נתונים אליהם?

פורסם

קודם כל קוראים לזה פולס ולא פלוס!

אומרים שזה המחליפה של סדרת המילניום אבל שהיא לא טובה ממש (עקב זה שאת המוצר הספציפי הזה מייצרים בסין).

אם יש לך את האופציה קנה את המילניום ! 500-600 שקל הוא עולה!

קובי.

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

אכן ... כל הדעות והשמיעות וגם ממורל עצמם הדעה הרווחת שהמילניום הרבה אבל הרבה יותר טוב מהפולס ומה גם בגלל שעכשיו מפסיקים ליצר אותו ונשארו עודפים אפשר להשיג אותו בזול ... וכנ"ל לדוטק שמוחלף ע"י הדוטק 2 עם הבדל טכנולוגי קטן יחסית שרובו מתרכז בקרוס עצמו ולא ברמקול.

פנק את עצמך בדוטק

זאת הסידרה השניה הכי טובה שלהם מהדור הקודם ...

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...