Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

focal components

koyote
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא ממש הולך לקנות כרגע, סתם מתעניין.

מה דעתכם על סדרת פולי קוולאר?

האם יש הצדקה למחיר האסטרונומי של סדרת אוטופיה?

פורסם

תלוי איפה אתה קונה אותם ותלוי עד כמה אתה אוהב את הצליל שלהם בגדול הם קומפוננט מאוד איכותיים (165 W3 )

יובל

פורסם
תלוי איפה אתה קונה אותם ותלוי עד כמה אתה אוהב את הצליל שלהם בגדול הם קומפוננט מאוד איכותיים (165 W3 )

יובל

זה לא ממש עונה על השאלה.

כולנו יודעים שהמחיר שלהם גבוהה בין אם קונים אותם במקום זול או יקר.

אני שואל על איכות ביחס לרכיבים מקבילים של חברות אחרות ולא על מחיר

פורסם

רמקולים זה עניין של טעם. בסך הכל יש לפוקאל רמקולים טובים מאוד אם כי לטעמי לפחות הטוויטר קצת "חזק". יש להם מידבאס ומיד טובים.

אם המחיר מצדיק או לא, זה תלוי בך. לאחד זה יצדיק ולשני לא.

פורסם
אני לא רואה פה שם שאלת השוואה פה לרמקולים אחרים ?!!

ועל השאר אייל ענה לך

יובל

טוב אז:

focal 165W

MBquart QSD216

Rockford T162S

Infinity kappa perfect 6.1

פורסם

אני יכול מנסיון שמיעתי

שהסדרת Q של אמבי נשמעת הרבה פחות טוב מ psd

יש גם הרבה שמסכימים איתי..

אז הנה למשל דוגמה שהכסף לא שווה את התמורה..

(לפחות לאוזן שלי..)

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם
אני יכול מנסיון שמיעתי

שהסדרת Q של אמבי נשמעת הרבה פחות טוב מ psd

יש גם הרבה שמסכימים איתי..

אז הנה למשל דוגמה שהכסף לא שווה את התמורה..

(לפחות לאוזן שלי..)

לי יש PSD216

אם מכוונים את הטוויטרים בקרוס למינוס 6dB

אז הם סבבה

הבנתי שיש אותה בעיה של סאונד קצת צורם מהטויטרים בסדרת Q שלהם אבל ככה זה כשעובדים עם טויטרים מטיטניום

פורסם

יצא לי לא פעם לשמוע את האוטופיה של פוקל,ללא ספק ליגה בכירה ביותר,אם כי אני מסכים עם אייל לגבי הטויטר,למרות שזו דעה אישית ויש פה גם עניין של טעם אישי.לפי דעתי אין ממש קשר ישיר בין הרכב החומרים שמהם עשוי הטויטר,כי הרבה פעמים שמעתי טויטרים מטיטניום שהיו מעולים,חלקים,ונעימים (לדוגמא סדרות ישנות של mbqurt אני מתכוון מלפני 8 שנים לפחות) וכיום הם פחות לטעמי,וחוץ מזה יש עוד הרבה פרמטרים מלבד הרכב החומר,קרוס-אובר,נקודות חיתוך,נצילות ועוד. סדרת ה q של רוקפורד נשמעת מאוזנת ,אם כי המיד של הפוקל מחזיק יותר הספק.

Quality, thats what it alll about !

• תוכן חדש...