Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה ניתן לשפר ב2006 הישן, משום מה כל השיפורים לסיוויק שאני מוצא הם לדגמים ישנים של שנות ה-90 עד 2002. יש שיפורים לדגמי 2006 כמו ג'אנטים,צינור פליטה,בלמים וכדומה כדי להפוך את הרכב לצעיר יותר (לא ברמה מוגזמת של אורות ניאון וכדומה) ?

תודה

פורסם

קח בחשבון ששיפורי קוסמטיקה זה לא בבית ספרנו.

אם אתה מעוניין להמשיך במסעות חיפושיך אחר שיפורים מכניים, דאג להיות ממוקד יותר בדרישותיך וכמובן, דאג לומר לנו את תקציבך.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

עדיין לא הבנתי מה אתה מעוניין לשפר ברכב שלך?

להוסיף ג'אנטים? לשים אגזוז מאחורה? לשים קסנון או אפילו חלונות שחורים? :shock:

או שאולי בכלל אתה חושב לשפר את ההספק\אחיזה של הרכב?

בכל אופן תרשום תקציב של עד כמה אתה מוכן להשקיע בשיפור שאתה חפץ בו

וכמובן שתרשום מה אתה רוצה לשפר.

נ.ב מצטער שגמרתי את המלאי של הסימני שאלה?

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

פעם זה היה יותר קל.

היום,עם כל המכס ומשרד תחבורה...

אתה יכול להזמין פנסי ערפל,פנסים קדמיים ואחוריים שיתאימו לך לצבע של הרכב שלך.

יש מבחר באיבאי.

גלגלים,אתה יכול לקנות בארץ.

תפנה לאחד מהסדנאות ואני בטוח שתמצע משהו.

Omnia mea mecum porto

פורסם

אוקיי, אני די מתחיל בנושא, רכב ראשון אז אין לי מושג לגבי כל המושגים. אני יכול להגיד לך מה שאתה רוצה על מחשב אבל לא על רכב, אז אני לומד בינתיים מהמומחים :-)

לדוגמה הפניתי את השאלה לנציג PIT-STOP וזה מה שנעניתי:

"השיפורים היחידים שיש לנו לרכב הזה הם קיטים בולמים קפיצים בשביל לשפר את האחיזה וקיט יניקה פילטר אויר אגזוז זרימה חופשית REMUS (כולל אישור משטרה ומשרד תחבורה), + חישוקי מגנזיום."

מה זה אומר קיטים בולמים קפיצים ומה זה קיט יניקה (הוא כולל בעצם את מה שהוא רשם בהמשך או זה חלקים נוספים שמשפרים כמו פילטר אוויר, אגזוז זרימה חופשית REMUS) ?

חישוקי מגנזיום, אני מבין שמגנזיום זה חומר שממנו עשויים כל הג'אנטים היוקרתיים(תקנו אותי אם אני טועה). מדוע למעשה ? הוא קל וחזק כמו CEVLAR או שאמרתי שטות כרגע, פשוט לא מבין מה ההבדל בין ג'אנטים רגילים לבין אלו עם מגנזיום מלבד הצורות היפות שיש לגאנטי המגנזיום בקטלוג באתר PIT-STOP.

אני לא יודע כמה אני מוכן להשקיע כי אין לי מושג לגבי המחירים למעשה אז אם תגידו שיש רמה X ורמה Y אוכל לענות על זה. אני פשוט מבקש הסבר מעמיק של איזה חלקיםך משפרים מה מבחינת הנסיעה. וכן, אני מעוניין גם לבדוק שיפורים קוסמטיים כי הדגם הישן נראה לי פשוט מדיי אז אני מעוניין לשפר גם את המראה וכן שוב נכנס עניין התקציב, כמה זה עולה הפנסיםף,אגזוז,ג'אנטים וכדומה כי כאמור מעולם לא נכנסתי לנושא הזה קודם לכן.

תודה.

פורסם

לפי דעתי צריך להעביר את השירשור לטכני.

בכל מקרה גאנטים במידה 14 מתחילים מאיזור ה1500 לזולים ביותר (שלא מומלצים כלל!) ועד לסכומים אסטורונומים.

במידה הנ"ל 2000-2500 קונים ג'אנט סביר פלוס.

קפיצים ובולמים ינמיכו את הרכב שלך מבחינת מראה וישפרו משמעותית את האחיזה וזויות הגילגול אבל לא נראה לי שזה מה שאתה מחפש ובמידה ואתה לא אוהב לתקוף סיבובים אין לך טעם להשקיע אלפי שקלים רק ליופי של ההנמכה.

אגזוז זרימה חופשית ייתן רעש יותר חזק לרכב וכמובן יופי (בעיני המתבונן וכל אחד טעמו) של סופית גדולה "ומבריקה".

אגזוז איכותי יעלה באיזור ה1000 וקצת תלוי באגזוז.

בכל מקרה השיפור הטוב ביותר בשבילך ובעצם לכל נהג באשר הוא זה לקחת קורס בהנהיגה מתקדמת!

• תוכן חדש...