Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמעט תאונה בלייב - אני בהלם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי מהעבודה, נוסע רגוע על 80 בכביש 58 לכיוון הקריות. כמה עשרות מטרים לפניי נוסעת משאית חלוקה קטנה, אני בימין והיא בשמאל. שנינו מתקרבים לצומת הטכני, כמובן רמזור ירוק, המשאית כבר באמצע הצומת ופתאום קופצת לה מכיוון צומת וולקן מרצדס כסופה, כאילו אין לה רמזור אדום, ועוד שנייה נכנסה במשאית! ראיתי את זה מקרוב וזה היה עניין של כמה סנטימטרים :shock:

מזל שהנהג משאית תפס את זה בזמן וסטה בחדות שמאלה בלי לאבד אחיזה ושניהם יצאו מזה בשלום.

הבחור היה כל כך בהלם שהוא הספיק לנסוע 50 מטר עד שעצר, ואני אחריו, לבדוק אם קרה משהו. שאלתי אותו אם הכל בסדר והוא היה קצת בשוק כמובן.

זה היה יכול באותה מידה להיגמר בהתהפכות של המשאית כי היא גבוהה והמרצדס כמעט פגעה בה מאחור.

המזל שלי היה שהמרצדס המשיכה טיפה ונעצרה בנתיב השמאלי..אחרת אני הייתי מתלבש לו על הצד.

מפחיד לחשוב שאני הייתי יכול להיות במקום המשאית...וואו. פשוט אין מילים. וזה לא מקרה של ירוק מהבהב או משהו, היה למרצדס אדום. פשוט נהג דביל.

תהיו עירנים ותנהגו בזהירות!

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

אכן מפחיד.

לפני שבועיים ראיתי תאונה בלייב של אופנוען שהחליט לחצות צומת עירונית באדום. האופנוע נכנס בדלת הנהג של יונדאי סנטה-פה שבדיוק נכנסה לצומת במהירות איטית. ראיתי את האופנוען מתעופף באויר ונוחת על הקרקע. התחלתי לומר קדיש, אך לפתע הוא הרים את הראש. היתי בהלם. המזל של האופנוען הוא שהוא חבש קסדה (משום מה, זה לא חובה בפלורידה) ושהוא נסע במהירות לא גבוהה יחסית.

פורסם

ראיתי בחיים שלי כמה תאונות בשידור חי מה שניקרה, אבל מה שראיתי אתמול זה כימעט תאונה עם לפחות הרוג אחד-ילד טמבל ואידיוט!

פזו cc כסופה טסה בלפחות 140-150 בעליה לכיוון מרכז חורב מכיוון רוממה. כשהוא הגיע לכיוון הצומת של הראל חסמו לו את הנתיבים שני רכבים שנסעו בימני ובשמאלי. זה שנסע בשמאלי היה כמה מטרים לפני זה שנסע בימני. האידיוט הזה הגיע במהירות מטורפת לפניה תוך שהוא חותך מימין לשמאל באמצע הפניה! הוא נזרק במהירות מטורפת ואחרי הפניה חיכה לו אוטובוס בתחנה. ממש כמה מטרים לפני הפגישה איתו הוא התיישר והצליח להימנע מזה. אנשים שעמדו איתי ברמזור פתחו דלתות והסתקלו על הפזו ממשיכה לטוס. כולם היו8 בהלם וגם אני.

פורסם
אתמול

87663098.jpg

אני לא יודע מי יותר דביל. זה שעוקף על פס לבן או זה שמצלם תוך כדי נהיגה. מה שבטוח זה שנהג הפורד אכל אותה כי הוא עכשיו בין שני דבילים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לפותח השרשור, אני אשמח אם תבדוק בשבילי (כדי שנעביר את זה הלאה) אם מהכיוון ממנו הגיעה המרצדס חסר מעל הרמזור שילוט שמורה לאיזה כיוון הרמזור תקף (ישר/שמאלה). חוסר בשילוט כזה מבלבל נהגים, בדוק!

(אני גם ניצלתי בעור שיניי מתאונה כזו בראשון. נסעתי בירוק, רכב התחיל נסיעה לכיוון הנתיב שלי כשיש לו אדום. מכיוון שהנחתי שאנשים לא יוצאים במיוחד מהבית רק כדי להתאבד (להכניס אצבע לחשמל יהיה יותר יעיל ומהיר) חזרתי לאותה הצומת ובדקתי את התשתית. אכן השילוט היה חסר).

פורסם

אמיר, אם הוא ישב במושב השמאלי - אכן זה ייתכן ! :D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני לא אגיד שאני תומך בעקיפה על פס לבן, אבל בתמונה נראה שהכביש היה ריק והייתה ראות מצוינת.

אין שם סכנה, ואם נהג הפורד זחל אז אני די מבין את העקיפה. הפס הלבן פה יותר נועד להדגיש את ההפרדה בין הכיוונים.

יש מקומות בהם אין קו רצוף אבל הראות מוגבלת ואין בטחון של 100% לסיים עקיפה אז לא עוקפים, פה זה לא המקרה.

שוב, אני לא תומך במה שהוא עשה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אמיר, אם הוא ישב במושב השמאלי - אכן זה ייתכן ! :D

או שהוא ישב על הנהג...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
לפותח השרשור, אני אשמח אם תבדוק בשבילי (כדי שנעביר את זה הלאה) אם מהכיוון ממנו הגיעה המרצדס חסר מעל הרמזור שילוט שמורה לאיזה כיוון הרמזור תקף (ישר/שמאלה). חוסר בשילוט כזה מבלבל נהגים, בדוק!

מהכיוון שבו הגיעה המרצדס קיים רמזור יחיד עם פניות שמאלה וימינה בלבד (צומת T).

מה שיכול לגרום לבלבול בצומת הזו הינו מפגש רכבת הממוקם ממש לפני הצומת.

ונתקלתי בנהגים שנכנסים לצומת כאשר מחסום הרכבת מורם ולמרות שברמזור בצומת יש אור אדום.

פורסם
אני לא יודע מי יותר דביל. זה שעוקף על פס לבן או זה שמצלם תוך כדי נהיגה. מה שבטוח זה שנהג הפורד אכל אותה כי הוא עכשיו בין שני דבילים.

איך אתה יודע שאני צילמתי בזמן הנהיגה? לידיעתך, צילמתי בזמן עמידה והרכב שעוקף השתולל על הכביש כבר מספר קילומטרים לפני כן. השימוש שלך בשפה כזאת לא מקובל.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
או שהוא ישב על הנהג...

עידן

אתה מדבר על יושב על הנהג? יום אחד הייתי במחסום בצומת עזרייה-קידר-מעלה אדומים/י-ם. עצרתי רכב, עם מישהי ערביה, עם שד חשוף ותינוק עליה :?:lol::shock:

שאלתי למעשיה, והיא אמרה שהיא עושה את זה תמיד, ופעם ראשונה שמעירים לה...:oops:

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...