Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמעט תאונה בלייב - אני בהלם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי עד לתאונה היום בצומת הרוא"ה - כחצי שעה לאחר תחילת הגשם. אנשים שוכחים איך לנהוג בגשם כל פעם מחדש.

מצטער על איכות התמונה - הפלאפון שלי ענתיקה!

photo_0155.jpg

פורסם
עמידה באמצע כביש בין עירוני עם נתיב אחד לכל כיוון?

מה אתה, שופט תעבורה? לידיעתך עמדתי בבדיקה בטחונית, שני הרכבים שצולמו בדיוק שוחררו מהבדיקה. הדייהו העוקפת השתוללה כמה קילומטרים על הכביש, תוך חציות רבות של קו הפרדה רצוף, גם כאשר הייתה תנועה ממול.מספר רישוי של הרכב 96-100-23.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
לפותח השרשור, אני אשמח אם תבדוק בשבילי (כדי שנעביר את זה הלאה) אם מהכיוון ממנו הגיעה המרצדס חסר מעל הרמזור שילוט שמורה לאיזה כיוון הרמזור תקף (ישר/שמאלה). חוסר בשילוט כזה מבלבל נהגים, בדוק!

(אני גם ניצלתי בעור שיניי מתאונה כזו בראשון. נסעתי בירוק, רכב התחיל נסיעה לכיוון הנתיב שלי כשיש לו אדום. מכיוון שהנחתי שאנשים לא יוצאים במיוחד מהבית רק כדי להתאבד (להכניס אצבע לחשמל יהיה יותר יעיל ומהיר) חזרתי לאותה הצומת ובדקתי את התשתית. אכן השילוט היה חסר).

כמו שמיקי אמר יש שם שילוט ימינה ושמאלה. יש שם כמה רמזורים, אאל"ט 2 לימין ו2 לשמאל, כשבכל זוג אחד נמצא קרוב יותר סמוך לפסי רכבת, והשני נמצא על הכביש החוצה. בהזדמנות אני אצלם את הצומת כדי שיהיה יותר ברור.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

היום אני ראיתי שתי תאונות!

משאית מתהפכת בדרך חזרה מחיפה!

ועוד נהג מונית באזור נתניה שעשה טוטאלוסט באמצע הכביש חזיתית בקיר בטון כניראה.

SNC00460 [800x600].jpg

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

אז קבלו עוד אחת - לפני שבוע אני יורד מכביש החוף בכיוון צפון במחלף זכרון לצומת פרדיס. אחרי הירידה מהמחלף יש שני נתיבים בכיוון שלי, ונתיב אחד עם פס לבן עבה מפריד בכיוון הנגדי. יש רכב בנתיב הימני, אני עוקף אותו בשמאלי במהירות חוקית לגמרי. יורד גשם אבל לא מבול. חושך.

הכביש מתעקל טיפה שמאלה, פתאום מולי מופיעות שתי מכוניות, אחת בנתיב הנגדי, ואחת בנתיב שלי, מולי !

הוא כנראה התבלבל בכלל הגשם ולא שם לב שהנתיב הזה לא ממש שלו.. אני בלמתי, הבהבתי לו עם האורות וצפרתי, והתכוננתי לשבור ימינה (היה רכב לידי) הוא דפק ברקס והחליק שמאלה לתוך מעקה הבטיחות של הנתיב הנגדי. זה נשמע כמו משהו ממושך אבל זה קורה בשניה או שתיים..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
...בתמונה נראה שהכביש היה ריק והייתה ראות מצוינת. אין שם סכנה... יש מקומות בהם אין קו רצוף אבל הראות מוגבלת ואין בטחון של 100% לסיים עקיפה אז לא עוקפים, פה זה לא המקרה.

למרבה הצער אתה צודק - יש לא מעט מקומות שבהם יש קו לבן רצוף ללא צורך, מה שגורם לאנשים לזלזל בקו לבן רצוף בכלל.

יש גם בעיה יותר גרועה - קו לא רצוף במקום שבו לא מתאים לעקוף, כגון לקראת ראש גבעה או פניה ללא ראות.

דני

פורסם

איזו ראות מצוינת?? תספרו את עמודי התאורה בצד שמאל, אחרי העמוד החמישי הכביש שובר חזק שמאלה. מי שעוקף בקטע הזה לא מספיק לחזור לימין לאחר שהרכב מגיע בנגדי מאחורי העיקול. הכביש הזה כבר ראה כמה תאונות ראש בראש.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

הסיפור שלי ...

אני מגיע לכיוון הקריות לכיוון ראש הנקרה ועומד ראשון ברמזור אדום(עכו שמאלה כרמיאל ימינה). מימין לי עוצר טנדר רנו. הרמזור מתחלף לירוק ואני מזווית עין שמאל מזהה סוברו מגיעה בטיסה מכיוון עכו. הספקתי לזוז מטר ובלמתי הסוברו חולפתי סנטימטרים ממני. הטנדר נכנס לצומת והסוברו נכנסה בטנדר במהירות מסחררת (תרתי משמע), שניהם הסתחררו עשרות מטרים.

מהסוברו המעוכה יוצאת ערביה עם 4 ילדים ברכב מתחילה לצעוק על נהג הטנדר "מאיפה באת לי" , "איך אתה נוהג" ועוד ועוד. באופן מפתיעה אף אחד לא נפגע וכולם יצאו מהרכבים "על הרגליים."

הבנתי את הכיוון שהכל הולך להפתח והשארתי את מספר הטלפון שלי לנהג הטנדר ואמרתי לו שאם יהיה צורך להעיד שלא יהסס להתקשר אליי.

אחרי מספר ימים קיבלתי טלפון מבוחן תנועה בעכו להגיע להעיד כמובן שהיא טענה שהיא נכנסה בירוק והטנדר נכנס באדום. למזלה הרע אני ועד 4 עדים העידו אחרת.

• תוכן חדש...