Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אימא שלי עובדת עם לקוחות, ואחד מהם סיפר לה כיצד רוקנו לו את הבית, ראו את הרכב שלו למכירה, התקשרו למספר ושאלו מתי יהיה מישהו בבית לבוא לבדוק את הרכב לקניה, כאשר בעל הרכב אמר תוכל לבוא לראות את הרכב מהשעה 18:00 בערב, כי אין מי שיראה לך את הרכב לפני השעות האלו, הוא לא מסר את הכתובת אז כנראה עקבו אחריו, או מצאו כתובת לפי מספר טלפון, מה שקרה שפרצו לבית דרך הדלת הראשית בשעות הצהריים, ופשוט הפכו את כל הבית! הכל עד הפרט הקטן חפרו. לקחו את כל הכסף, זהב, ומה שעולה רבה כסף.

תזהרו!!!

אני אשמח עם תשתפו אותי בעוד שיטות לא רגילות של פורצים לבית.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

באותה מידה אפשר להתקשר לבית ואם אף אחד לא עונה אז תפאדל..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא צריך להיות גאון גדול כדי לדעת שרוב גדול מהבתים ריק מהבוקר עד אחרי הצהריים :roll:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
באותה מידה אפשר להתקשר לבית ואם אף אחד לא עונה אז תפאדל..

לא בדיוק, כאן נותנים לך "הבטחה" שעד 18:00 אין אף אחד.

אם תדפוק בדלת - אתה לא תדע אם הם חוזרים עוד 5 דקות או 5 שעות

פורסם

מקרה אמיתי של קרובי משפחה-

הסבא נסע עם שלט למכירה על הרכב.

סימנו לו לעצור כמה ערסים במאזדה לאנטיס לבנה.

באו התחילו לשאול שאלות על האוטו בדקו רשיונות(ע"מ לגלות את הכתובת) לאחר מכן ישבו במושב הנהג בזמן שהבחור השני מסיח את דעתו זה שישב במושב הנהג לקח פלסטלינה והוציא טביעת מפתח של הבית מהצרור שהיה מחובר לסוויץ'.

בדיוק באותה שיטה הם קבעו לתאם להגיע לראות אתה הרכב והוא אמר להם את המשפט הגרוע מכל!-שהוא יוצא לסופ"ש באילת.

הם חגגו על ימין ועל שמאל המנוולים רוקנו ממש את הבית כולל תכשיטים בעלי ערך סנטימנטלי וכסף רב.

כמה עצות לי לכם-

1.בחיים לא לחבר את המפתח של הבית לצרור של הרכב-הרבה אנשים מוסרים למתדלק/מוסך את הצרור הגדול ולכו תדעו מי עושה מה עם המפתח שלכם!

2.נתפסה כנופיה שנהגה לשכפל משפחות של בתים בסופרמרקט בעזרת פלסטלינה-אנשים חיברו לצרור הגדול של המפתחות משחרר עגלות שמדמה מטבע ורוקנו להם את הבית-עקבו אחריהם הביתה לאחר הקניות.

3.אני מציע לא לשים מודעות למכירה על הרכב ופשוט לפרסם את האוטו בלוחות האינטרנטים.יש לישראלים נטייה לשגע את בעל הרכב בכל רמזור סתם בשביל להעביר את הזמן."כמה אתה רוצה?" "יקר" "אתה רוצה בעשר פחות ניסע עכשיו לדואר" וכל מיני הערות מציקות ומטומטמות.

במקרה של קרוב המשפחה אי המצאות השלט יכל למנוע את הכל!

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

מכיר את זה. היה על תחקיר בכלבוטק לפני כמה שנים.

במקרה של התחקיר, הכנופיה הזו הייתה מתבייתת על מכוניות פאר שמוצעות למכירה וככה הם הגיעו לרוקן בתים של עשירים.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם
לא בדיוק, כאן נותנים לך "הבטחה" שעד 18:00 אין אף אחד.

אם תדפוק בדלת - אתה לא תדע אם הם חוזרים עוד 5 דקות או 5 שעות

אולי הכוונה באף אחד לזה שאין אף מבוגר בבית אבל עדיין יכולים להיות ילדים או הורים מבוגרים שלא יכולכו להראות לקונה הפוטנציאלי את הרכב.

לדעתי הם יותר עוקבים אחרי הדירה ו"לומדים" מתי באמת אין אף אחד בבית.

פורסם

אצלנו פרצו לשכן (קומה אחרונה) דרך הגג, אחרי שאיזה נרקומן "גישש" לראות מי מה מו.

אגב, גם אנחנו בקומה אחרונה, ולנו עדיין לא ניסו לפרוץ, אני משייך את זה לעובדה שרואים את אוסף הסכינים והחרבות שלי היטב מהחלון...

ואם ינסו לפרוץ, זה ייגמר מעניין. כידוע אני לא מאמין בשימוש בסכין ככלי נשק, אבל חרב סאי דחוסה לתוך רקטומו של פורץ עד הסוף, זה לא נעים במיוחד.

ואל תשכחו, שאני גם יצירתי.

...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אצלנו פרצו לשכן (קומה אחרונה) דרך הגג, אחרי שאיזה נרקומן "גישש" לראות מי מה מו.

אגב, גם אנחנו בקומה אחרונה, ולנו עדיין לא ניסו לפרוץ, אני משייך את זה לעובדה שרואים את אוסף הסכינים והחרבות שלי היטב מהחלון...

ואם ינסו לפרוץ, זה ייגמר מעניין. כידוע אני לא מאמין בשימוש בסכין ככלי נשק, אבל חרב סאי דחוסה לתוך רקטומו של פורץ עד הסוף, זה לא נעים במיוחד.

ואל תשכחו, שאני גם יצירתי.

...

שלום ברווז !

אני מאמין בשימוש ככלי נשק בכל דבר בשעת הצורך.

יצא לי פעם לחשוב על סיצואציה, בה נכנס שודד לביתי. איזה סכין תהלום לצורך תקיפה?

תהיות אלה עלו בי לאחר שדירת הוריי נשדדה בצורה מתוחכמת מאד.

למעשה, בזמן שהוריי החנו את רכבם, השודדים מהר "ארזו" וירדו במדרגות והורי במעלית.

היה להם כנראה איש התראה למטה, שלדעתי הכיר את הוריי.

מאז הגיתי רבות בעניין.

יש לי סכין שף מושחזת תמידית. יש לי סכין פריסה לנתחים גדולים שגם היא מפלחת בשר נא בלי מחשבה כלל.

ויש לי סכין פירוק סטנדרטית. ושלל סכינים משוננות.

לדעתי, סכין משוננת דיי לא באה בחשבון לצרכי תקיפה. פה זה לא מרתף עינויים. אם יש צורך בהגנה עצמית, יש להשתמש בסכין חדה שתנטרל את האויב מהר.

פעם חשבתי שסכין השף הכי טובה - כי היא שימושית מאד. אבל המבנה שלה לדעתי לא אידיאלי לתקיפה.

להגנה עצמית לדעתי יש צורך בסכין בעלת יכולת שיסוף מהירה. סכין השף מעולה לנעיצה, דבר שלא תמיד פשוט וקל בתנאי קרב.

לכן, סכין פריסה שהלהב שלה מתעקל כלפי מעלה תהיה דיי אידיאלית, אבל הבעיה היא שהיא גדולה מאד, ולכן הסיכוי לאבד אותה בקרב, גדולה יותר. לכן לדעתי, הכי טוב, זה סכין פירוק. גם חזקה מאד, גם בעלת מבנה מעולה (להב מתעקל מעלה) וגם גודלה הלא רב, מותאם לאחיזה נוחה וחזקה, ויותר קל לשמור עליה שלא תגיע לידיים הלא נכונות.

מישהו חושב אחרת ?!

פורסם

אני חושב שאתה צריך לצאת מהסרט.

לדעתי רק באנדם חמוש בכלי יריה יוכל לעצור חבורת פורצים,בהנחה כמובן שאין לו בעיה לתת הסברים למשטרה אח"כ.

פורסם

פעם הבאה תנסה להתגונן עם סכין יפנית חדשה.

אני מבטיח שלמרות שהוא עולה רק 5 ש"ח, האפקט יהיה לא פחות ממדהים! :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...