Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פעם הבאה תנסה להתגונן עם סכין יפנית חדשה.

אני מבטיח שלמרות שהוא עולה רק 5 ש"ח, האפקט יהיה לא פחות ממדהים! :twisted:

וגם משאיר את הצלקות הכי נוראיות.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אם יש מחשבה להשתמש בסכינים למינהם. כדאי שתהיו באמת נכונים להשתמש בהם, ז"א שעליכם להיות באמת עם רצח בעיניים.

שאם לא כן אתם עלולים למצוא את כלי זינכם נחטף ממכם ומופנה כנגדכם.

פורסם

הרבה כאן מדברים על סכינים וכו', אני בספק אם 80% ממי שכאן מדבר על הסכינים שהוא מכין לפורץ בכלל יודע איך להשתמש בסכין.

רמז עבה- אם אתה לא יודע להשתמש בסכין והיריב שלך כן יודע להתגונן בפני סכין,אתה עומד להידקר.

גם אני לא יודע לתקוף "כהלכה" עם סכין,כנראה זו הסיבה שאני לא מכין אוסף של סכינים מתחת לכרית.

תמיד תתקוף (כשבאמת צריך,כן?...) עם כלי נשק שאתה מכיר על בוריו ויודע איך להשתמש בו,לא עם כל מיני אילתורים, וסכין, למרות שיכולה לחתוך,כל עוד אתה לא יודע להשתמש בה כהלכה היא אילתור.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תמיד תתקוף (כשבאמת צריך,כן?...) עם כלי נשק שאתה מכיר על בוריו ויודע איך להשתמש בו,לא עם כל מיני אילתורים, וסכין, למרות שיכולה לחתוך,כל עוד אתה לא יודע להשתמש בה כהלכה היא אילתור.

צודק 100 %

לכן המקדחה שלי תמיד במצב הכן !

או למי יש אקדח מסמרים ?

פורסם

יש לי מברג פיליפס גדול ושפיצפלאייר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני דווקא תמיד חשבתי על להוריד לו משהו כבד על הראש ואחרכך לקחת אותו קשור לטיול בנגב.

משם הטבע יעשה את שלו.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

אלת בייסבול.

כמה פשוט - ככה יעיל.

במיוחד כנגד פיקות ברכיים :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

חלביים אתם..

כשאני בבית תמיד יש M16 זמין :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא עדיף להחזיק תרסיס פלפל? זה נותן מרחק לא רע מהגנב וגם לא יכולים להאשים אותכם באלימות.

אחרי שהוא מנוטרל, פעילו את הדימיון שלכם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לפי החוק , אם אני תופס פורץ בביתי , מותר לי לירות בו?

ואם הוא בורח ואני רודף אחריו?

כי אני זוכר ראיתי את הסרט FELON , ולפי החוקים של ארה"ב אם הפורץ בורח והוא מחוץ לבית זה נחשב כרצח\הריגה אם יורים בו , אם אני לא טועה.

מה החוק אומר במדינת ישראל? אני זוכר גם את המקרה של החוואי ההוא דרומי אבל לא התעמקתי בעניין

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
חלביים אתם..

כשאני בבית תמיד יש M16 זמין :)

כנ''ל :-D

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

סכינים?

רובים?

זה לנחנחים.

אישית אם יבוא פורץ אליי הבייתה אני אחבוט בו עד זב דם עם יונה, אקשור אותו, אדגדג אותו חצי למוות עם נוצה (מהיונה...), ואת החצי השני אני אביא ע"י שימוש מושכל בפומפה של אסלות.

סכינים, אלק...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפי החוק , אם אני תופס פורץ בביתי , מותר לי לירות בו?

ואם הוא בורח ואני רודף אחריו?

כי אני זוכר ראיתי את הסרט FELON , ולפי החוקים של ארה"ב אם הפורץ בורח והוא מחוץ לבית זה נחשב כרצח\הריגה אם יורים בו , אם אני לא טועה.

מה החוק אומר במדינת ישראל? אני זוכר גם את המקרה של החוואי ההוא דרומי אבל לא התעמקתי בעניין

כן, עד כמה שידוע לי, חוק שי דרומי עבר בהצלחה בכנסת, וזה אומר שאם יש מסיג גבול בשטח שלך, שמסכן את חייך, מותר לחסלו. מה יהיה בשטח אני לא יודע. העניין דורש עיון.

• תוכן חדש...