Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. הבנתי שלמאזדה 3 אין רצועת טיימינג, אלא כבל אחר, שמחליפים אותו ב 250,000 ק"מ, האם זה נכון ?

ב. מישהו יודע כמה אמור לעלות טיפול 90,000 למאזדה 3 מנוע 1,600 ?

התקשרתי לשני מוסכי יבואן מורשים רשמיים של מאזדה,

הראשון אמר שהעלות היא 850 ש"ח + מע"מ (980 ש"ח) לא כולל בלמים (בלמים זה רק במידת הצורך ?)

השני לא הסכים לומר מחיר, אמר שזה מאוד תלוי במה שצריך לעשות לרכב (למרות שהבנתי שהטיפול הוא סטנדרטי)

האם כ 1,000 ש"ח (לא כולל בלמים ושאר הנפצות שעלולות להתעורר) הוא מחיר סביר ?

ג. האם יש יתרון למוסך של היבואן, על פני מוסך אחר, מבחינת האיכות והמחיר ?

חג שמח :-)

פורסם

למאזדה 3 אין אין רצועת טיימניג,ולא ידוע לי על זה שצריך להחליף ב250 אלף קילומטר.

בקשר למחיר שאמרו לך,אז המחיר במוסכי היבואן נע סביב ה1000 ש"ח.לטעמי זה בזבוז של כסף לעשות במוסך של היבואן טיפול,במיוחד שהרכב שלך כבר לא באחריות יצרן.

אני לדוגמא עושה את הטיפולים במוסך שהיה מורשה מאזדה בעבר,והוא די מומחה למכוניות האלה,והמחירים שלו ממש לא יקרים,וגם מבחינת אמינות הוא ממש אמין.

פורסם

המוסך נמצא בת"א,אני לא זוכר איפה בדיוק ומה השם. טיפול שגרתי עולה שם 400 שקל.אם אתה רוצה אני אביא לך את המספר טלפון של הבחור.

פורסם
א. הבנתי שלמאזדה 3 אין רצועת טיימינג, אלא כבל אחר, שמחליפים אותו ב 250,000 ק"מ, האם זה נכון ?

זה נכון שצריך לבדוק את השרשרת בשלב מסוים, אלא אם כן היא מפתחת רעשים חריגים. במקרה כזה צריך לבדוק אותה ולהתייחס למקרה לאחר הבדיקה. היא יכולה להמתחת, אבל לא בשלבים מוקדמים.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...