Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וערב טוב

אז ככה,תידלקתי את הרכב פול והשארתי אותו עומד ליד משאבה,בינתיים הלכתי לשלם לקופאי,כאשר אני חוזר לאוטו אני מבחין בשלולית ענקית מתחת לרכב,לוקח פנס מנסה לבדוק מהיכן הנזילה,אני רואה את כל תחתית המיכל דלק רטוב, מטפטף,הזזתי את הרכב כמה מטרים קדימה,עוד פעם הסתכלתי מתחת לאוטו והטפטופים הפסיקו,אזי הנזילה מתרחשת אך ורק כאשר מיכל מלא עד הסוף

שאלה כזו: דבר ראשון מאיפה יכולה להיות הנזילה,מתחתית מיכל זה לא כי אז זה היה נוזל קבוע,גם מחיבור סעפת תדלוק למיכל זה לא כי כל הצינור וחיבורים יבשים ואין אליהם כתמים,זה נראה כאילו הנזילה באה מחלקו העליון של המיכל

2: מה עלות משוערת לפירוק מיכל במוסך ובכלל לסוג עבודה זו

תודה

פורסם

טמפלר שלום רב !

בסבירות גבוהה צינור גומי המוביל ישירות לטנק והמשמש כמשפך מילוי ישיר של דלק לטנק קרוע בחלקו התחתון הקרוב לטנק או צינור עודפים קרוע/ מנותק חלקית.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה תודה רבה,מחר אני אמלה עוד פעם טנק מלא וישר אסתכל למטה אם פנס,מקווה לזהות את מקור הנזילה,לגבי צינור עודפים,היכן הוא יושב,כי את הצינור מילוי ראיתי,זה צינור עבה הנכנס ישירות לטנק ונראה לי הוא יבש בכל מקטעיו,איפה בדרך כלל ממוקם צינור עודפים?

פורסם

טמפלר שלום רב !

צינור העודפים כשמן כן הוא , מחובר בחלקו העליון של הצינור העבה, ומשמש גם לאיורור הטנק, ולמניעת בועות אוויר בעת התדלוק ושחרור אוויר, כדי ללמנוע קפיצת ידית התדלוק.

אינני יודע את מיקומו המדוייק, וזאת ניתן לאתר רק חזותית כאשר אתה נמצא מתחת לרכב, ורצוי שהוא יהיה על הליפט.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה,תודה

מישהו יכול בבקשה לומר לי היכן ממוקם צינור עודפים ב 205? האם למישהו יש כבר נסיון אם תקלה דומה

אשמח לתגובות

תודה

• תוכן חדש...