Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדברים שהזמנתי בנתיים

קומפDotech Ovation Morel

רדיו דיסק pioneer6050

מגבר:BOSS D1800.5(לא מוזמן בנתיים)

לגבי הסאב אין לי ממש מושג

חשבתי ללכת על הסאבים של HERTZ או " JL Audio W3 V3 יד שניה

לגבי המגבר אני עוד לא סגור פשוט מסדרים לי עליו אחלה מחיר

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הכל בסדר, רק תשכח מהר את ההזמנה של המגבר הסיני המצ'וקמק הזה עם האחלה מחיר ותקנה מגבר טוב שמתאים לרמה של שאר החלקים (הבאמת טובים) שהזמנת/שאתה חושב לקנות.

פורסם

סבבה תודה .

מה אתה אומר על הסאבים איזה כדי לקחת ?

אתה יכול להמליץ לי על מגברים שיחזיקו תמערכת

תודה

פורסם

אתם יכולים להסביר לי מה לא בסדר בBOSS ?

סתם לידע כללי...

ואם אפשר על הדרך המלצה למגבר 5 ערוצים שיחזיק הכל

אין מספיק תקציב למונו ו4 ערוצים.

פורסם
חברה שמצהירה על הספקים גבוהים שבפועל- הרבה פחות.

גם האיכות היא "לא משהו".

מה התקציב שלך ?

פתוח ליד 2?

בין1500-2000

פתוח ליד שניה

פורסם
אנחנו מדברים על תקציב רק למגבר נכון ?

כן

אם יכנס בזה מונו ומגבר 4 ערוצים אז סבבה

ואם לא אז 5 ערוצים

אפשר גם לחרוג קצת

פורסם
אם יש לך דוטק אוביישן +סאב אז בשביל מה אתה צריך

מגבר 5 ערוצים.?..יש לך רמקולים אחוריים גם..?..איזה..?

morel tempo 6X9

פורסם

אני לא מבין את ההיגיון שבהמלצה שאתם ממלצים כאן בפורום לאנשים "להגביר את האחוריים ע"י מגבר שברדיו דיסק שבסה"כ הכל מספק 20RMS לעומת כל מגבר חיצוני שיש היום 50RMS ומעלה.

תקנו אותי אם אני טועה ברגע שאנחנו פותחים את הגיין שבמגבר עד רמה סבירה של צליל נקי אנחנו תמיד נקבל צליל יותר עוצמתי מאותם רמקולים מוגברים מאשר מהרמקולים שמוגברים ע"י 20RMS סה"כ (מהר"ד)

ואם נתחיל לכוון את את המגבר החצוני לפי עוצמת המגבר של הרדיו דיסק אז מה בעצם עשינו בזה?!

יכלנו פשוט להרכיב את כל ה4 רמקולים קידמיים + אחוריים לרדיו דיסק ולשים מונו או מגבר 2 ערוצים לסאב שיבעט ובעצם יבלע את כל המוזיקה.

אני מדבר מניסיון ברשותי GTO1004 רמקולים אחוריים קנווד 80RMS והקידמיים מחוברים לרדיו דיסק ובעצם לא שומעים דרכם כלום כי כבר בווליום נמוך האחוריים נותנים בראש.ואני בספק אם לקנות לקדימה קומפוננט ולהגביר אותם ע"י המגבר ואת האחוריים לחבר לרדיו דיסק.

מחכה לחוות דעת על הנידון.

פורסם

ההמלצה הנ"ל היא בדרך כלל ברירת מחדל ,ובאה במיקרה שמדובר ברמקולים 6X9 נצילים כמו

90% מהרמקולים 6X9 בשוק במקרה זה יעבדו טוב גם עם ההגברה הפנימית של הרדיודיסק

והתקציב ינוצל לקניה של מגבר 4 ערוצים איכותי יותר שישמש להגברה של הקומפוננט הקדמי והסאב

• תוכן חדש...