Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מעוניין להחליף את הרכב שלי, מבלי להפסיד יותר מידי.

את הרכב קניתי לפני כמעט שנתיים ואחד השיקולים שקניתי אותו זה שהוא סובארו - אמור להיות רכב סחיר שדורשים בשוק (תקנו אותי אם אני טועה?!)

האוטו מפורסם באינטרנט כבר כמעט חודשיים ולא ממש מצליח להמכר.

נכון, התחלתי ממחיר גבוה אבל לאט לאט ירדתי עד שאין לי כבר כ"כ לאיפה לרדת עוד, מה שנקרא "לנו זה עולה יותר".

האוטו זה סובארו אימפרזה גראנד לאונה, מנוע 1600 מקורי, שנת 99, 155000 ק"מ , יד 3 (נכון, קצת גבוה, אבל זה בסדר יחסית לאוטו שהוא עשר שנים על הכביש).

האוטו נראה חיצונית מצויין ופנימית מצוין, יש לו גלגלי מגנזיום, צמיגי מישלין חדשים, אוטו מטופל, טסט לעשרה חודשים, מרים חלונות בנעילה, אזעקה יוקרתית וכו' וכו'.

סיבה ממשית למכור את האוטו אין לי, פרט לזה שאני רוצה להתקדם למשהו יותר חדש.

המחירון של האוטו לפי לוי יצחק זה 30000 ולפי מחירון יד 2 זה 29000. פרסמתי ב28500 ופשוט אין טלפונים!

בעקרון אני יכול אולי לכתוב מחיר יותר נמוך, אבל אני מודע לזה שגם ככה ברגע שמתקשרים ישר מנסים להוריד עוד, ואז כשיראו את האוטו ימצאו עוד על מה להוריד וגם אחרי הבדיקה יחפשו עוד קצת מה להוריד...

ואל לנו לשכוח את ה"תוספות" שיש באוטו כמו שכתבתי (מגנזיום, צמיגים חדשים, טסט וכו').

אגב, רכבים זהים לשלי מפורסמים גם הם במחירים זהים, ואלו שהם באלף-אלפיים ש"ח פחות הם עם מעל 250 אלף קילומטר, כמעט פי שניים משלי...

לפני הרכב הנ"ל היה לי פיאט פונטו 97 שנמכר מעל למחירון שלו תוך שלושה ימים, ע"י הראשון שהתקשר!

סובארו כבר לא נדרש בשוק? אולי הדגם הזה של האוטו כבר לא מתבקש? או שסתם השוק חלש?

בכל מקרה, מה עושים (בהנחה שאני לא רוצה טרייד אין)? אין טלפונים...

תודה וסליחה על החפירה... התייאשתי קצת.

פורסם

תשאל את עצמך - האם היית משלם את המחיר שאתה דורש על הרכב הנ"ל? ותענה בצורה כנה ואובייקטיבית. אם התשובה היא כן ואתה לא לחוץ למכור - תמשיך בשלך, בסוף יבוא מישהו כמוך ויקנה. אם לחוץ למכור - תוריד מחיר. אם התשובה היא לא - תוריד מחיר.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

אם תראה כאן ,

תבין למה.

סביב המחיר שרשמת נמכרים 39 סובארו אימפרזה.

חלקם יותר חדשים, חלקם יד יותר נמוכה.

וזה רק אימפרזה.

במחיר הזה אפשר לחפש גם מזדה לנטיס, ניסן אלמרה,קורולה, סיויק, סוזוי בלנו ועוד (לקחתי בחשבון רק יפניות).

תבין, שוק משומשות חלש, כולם מחפשים מציאות, רצוי בזול.

לכן, כדי למכור, צריך להיות יתרון על הרכבים האחרים- או הנתונים, או המחיר.

נכון שהקילומטראז' נמוך - יתרון, אבל יד שלישית זה חיסרון, וגם מעלה חשד בקשר לאמיתות הקילומטראז' (עוד לפני שמתקשרים).

המחיר לא נמוך יחסית למה שנמכר כרגע.

זה הכל, לדעתי.

אם הרכב לא עושה בעיות, ואתה לא חייב רכב אחר\לא רוצה להשקיע ברכב יותר חדש סכומים רציניים\ לרדת במחיר משמעותית - או שתמשיך לפרסם בסבלנות ובתקוה, או שתשאיר את הרכב לעצמך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לפי דעתי,הנתונים של הרכב טובים ומעלה אבל:

יש הרבה רכבים כאלו מליסינג והשכרה בשנתונים מתקדמים יותר שנמכרים בזיל הזול ואכן מדובר כאן בהיצע וביקוש כאשר ההיצע במקרה של הרכב הזה עולה לאין שיעור על הביקוש.

למשל באדג'ט פירסמה שנת 2006 מהשכרה ב-47000.

עכשיו תענה בשיא הכנות: האם לא היית מעדיף לשלם עוד 17,000 ולהנות מרכב הרבה יותר מתקדם בשנתון.

הכסף הזה שווה את השקט הנפשי.

גם בלוח יד 2 יש לא מעט יוצאי ליסינג/השכרה משנתון גבוה יותר משלך שנמכרים סביב עוד 10,000 מהרכב שלך וזה לא ממש משמעותי עבור הקונה,שמחפש שנתון מתקדם,פחות בלאי,הנאה וכמו שנכתב קודם שקט נפשי.

מצד שני,אם תהיה סבלני,לרכב יש טסט ליותר מחצי שנה ובהתחשב בכך, שאנו בעונת החורף בה יש פחות רכישות של רכב משומש

תוכל למכור את הרכב וזה בסופו של דבר יפול על 2000-3000 לכל היותר.

אם אתה לחוץ,יש לך אפשרות לעשות טרייד אין בסוכנות סובארו או בכל סוכנות מורשית אחרת (לא סתם מגרש) או פשוט להוריד יותר במחיר אם כי,לאור נתוני הרכב אינני רואה סיבה טובה לעשות זאת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כמו בכל דבר ישנם סייגים , ישנם דגמים בסובארו שנמכרים מהר ואפילו מעל המחירון , ישנם שנמכרים פחות וישנם דגמים שקשים למכירה במותג סובארו.

הדגם שלך ישן יחסית , והמחיר של 30K גבוה לשנתון זה , אנשים ,רובם מחפשים שנתונים חדשים יותר בתקציב הזה , מה שפיאט פונטו אכן נותן את הפיתרון , לכן פונטו ממודל 2001 נמכרת מהר יותר .

אם לדוגמא תימכור סובארו אימפרזה משנתון 2004 עד 2006 ,אני מאמין שהמכירה תהיה מהירה המחיר של הסובארו נמוך משמעותית לדוגמא ממאזדה 3 .

אגב , ברשותי ,או יותר נכון היתה ברשותי סובארו B4 שנת ייצור 2006 עד לפני הסופ"ש האחרון .

שלשה שבועות פרסמתי עד שנמכרה ,דרשתי 92000 ש"ח , מחירון 87000 ש"ח.

היו שנתנו כבר בשבוע הראשון 89000 ש"ח , מכרתי לבסוף ב 91000 ש"ח, ראיתי שנותנים אז התעקשתי עוד וחיכיתי ,כמו בכל דבר שנקרא מסחר , היצע וביקוש .

שיהיה בהצלחה .

פורסם

אם מישהו מעוניין בסובארו אימפרזה, הוא יעדיף להשקיע עוד קצת כסף ולקנות את הדגמים שמעל ל 2001, אחרי מתיחת הפנים, ולא את הצורה הישנה.

כמו שאמרו לך כאן, יש אלטרנטיבות הרבה יותר טובות ב 30K.

• תוכן חדש...