Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה מד החום המנוע לא יציב, ועולה ויורד באופן קבוע, בדקתי את המים וראיתי שחסר קצת (לא ירד מקן המינמום, זה נמצא כרגע בין הקוים).

מה שכן שאני מתניע את הרכב בבוקר, אני שומע בערך לכמה שניות רעש של מים זורמים...אולי זה קשור?

תודה מראש ושבת שלום.

פורסם
האם ירידה של החום מתרחשת בזמן נסיעה בכביש מהיר?

אם כן, כנראה טרמוסטט תפוס במצב פתוח.

כן בדרך כלל שאני עומד...למשל ברמזור הוא עולה לחצי, ושאני מתחיל נסיעה הוא יורד עד הסוף, ומתישהו מתחיל לעלות אחרי נסיעה קצרה.

פורסם
ברנו שלי זה היה רדיאטור סתום.

אז מה אתם ממליצים לעשות???

ניקוי רדיאטור?

בדיקת הטרמוסטאט?

בדיקת משאבת המים, אולי היא דפוקה?

פורסם

ניקוי רדיאטור כן.

בדיקת טרמוסטט כן.

בדיקת משאבת מים ? אין קשר. אם משאבת המים לא היתה תקינה

חום המנוע היה עולה למקסימום בכל מצב.בפרט בעיר,ועד בעמידה ברמזור.

פורסם

אין לך טרמוסטט או שהוא תפוס פתוח. בדוק המצאותו ע"י הנעת רכב שהוא קר , התחממות זהה של שני צינורות הרדיאטור מעידה שהטרמוסטט איננו או לא תקין.

:-D

פורסם
אין לך טרמוסטט או שהוא תפוס פתוח. בדוק המצאותו ע"י הנעת רכב שהוא קר , התחממות זהה של שני צינורות הרדיאטור מעידה שהטרמוסטט איננו או לא תקין.

:-D

תודה לכולם על התשובות והעזרה.

מחר נבדוק את כל הדברים ונעשה נקיון יסודי לרדיאטור

שבוע טוב לכולם, ושוב תודה על העזרה

פורסם

יש למישהו הערכה כמה יעלה לי להחליף את הטרמוסטאט???

במידה והוא הלך כמובן, והאם זה מסובך (צריך להשאיר את הרכב שם כמה שעות, או שזה סיפור קצר שאני יכול להמתין במקום)???

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

היה לי את הבעיה בתרמוסטט במגאן 2001 יחד עם נזילה קטנה

עלה לי במוסך 500 ומשהו כולל מים ירוקים לרדיאטור הטרמוסטט ובית הטרמוסטט שדלף

תיקון של שעה אחרי שבדקו במשך הרבה זמן שאין יותר דליפה

אם אתה מאזור ראש העין לך למוסך "חוצה ישראל" באזור תעשייה של ראש העין הם באמת מקצועיים

• תוכן חדש...