Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם החומרה שיש לו, הוא יכול לשמש אולי כתחנה לפתיחת RDC לאיזה טרמינל

עם מעבד של 500MHZ שכח מלעשות איתו משהו לוקאלי

היום סוליטר דורש יותר

פורסם

יש גם דגמים עם Z530 1.6GHz אטום וג'יגה זכרון.

http://www.fit-pc.com/web/fit-pc2/specifications

אני בהחלט חושב על אחד כזה בתור carpc, אותי לא מעניין SQ בכלל - רק שינגן איכשהו MP3, שתהיה לו קישוריות BT ו WIFI, רצוי אחסון SSD ומינימום ווג'ע ראס להתקנה.

הטוב הוא שהוא סובל מתח 8-15 ווולט ובנוי בלי מאווררים בכלל עם צריכה מקסימלית של 8 וואט, ככה שמבחינת קשיחות אני חושב שהוא מתאים לרכב - רק צריך למצוא פתרון להדלקה וכבוי אוטומטיים מהסוויץ'.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אז זה יהיה מצויין בשבילך

הוא יכול לבוא עם sdd

רק שים לב שיש לו יציאת hdmi אז תצטרך או מסך עם hdmi או ממיר

פתרון להדלקה וכיבוי זה שטויות

מקס' קונים shutdown controller - לא עולה הרבה

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

לא לכולם

הדגמים החדשים רק יצאו ( עדיין לא ראיתי מה המחיר שלהם אבל בטח קצת יותר מהרגיל )

צריך לשים לב שיש מוכרים בebay שטוענים שהם מוכרים lilliput hdmi

מסתבר שזה מזוייף ( יש על זה אשכול בmp3car )

אז צריך לשים לב מה קונים

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אנשים שמחפשים car-pc/htpc קטנצ'יק ועמיד

הוא לא חזק ממש אבל הוא מספיק לבן אדם שלא רוצה יותר מדי

פורסם

למי שמחפש CAR PC סופר בסיסי

GPS ואודיו ביחד - לא בטוח שיעמד במשימה בכבוד

DVBT - כמעט בטוח שלא יעמוד במשימה (המון עומס על המעבד)

אודיו איכותי אין מה לדבר, יש לו כרטיס קול פנימי שכנראה הוא משהו ברמה של כל נגן MP3 זול, אפילו לא ברמה של איפוד ודומיו,

פורסם

לא בטוח בזה גורל

מעניין אם יש איזה מקום בארץ שאפשר לנסות את המכשיר לראות מה באמת אפשר להוציא ממנו

לגבי סאונד אפשר להשתמש בכ. קול usb מקס'

יכול להיות פתרון מעניין אם הוא לא היה עולה כל כך הרבה..

לטעמי היחס מחיר/תמורה לא משהו בכלל

HTPC - Home Theater PC

מחשב ששמים בסלון כMedia Center

פורסם

עתיד, אפילו מכשיר ASUS R700 שיש לי היום, שיש לו CPU 400 מגהרץ של סמסונג, מנגן מוזיקה ומנווט ביחד בלי שום בעיה.

אני חושב שאתה קצת מגזים לרעה.

אגב לפי האתר שלהם המכונה מסוגלת גם לנגן 1080p, לא שאתשמש בזה.

באמת הבעיה בשבילי היא נושא ממשק הוידאו שהוא רק HDMI/DVI וצריך מסך עם כניסה מתאימה, לגבי השליטה בכיבוי/הדלקה ראיתי שיש להם דגמים שנדלקים ונכבים אוטומטית עם הפסקת/חידוש הזרם. לגבי יחס העלות לתמורה אני דווקא חושב שהוא סביר לקופסה שלא צריך להתעסק כמעט וזה P&P פחות או יותר.

יש גם Acer Revo בקונספט הזה שלפי הביקורות טוב יותר בניגון בלו-ריי אבל הרבה יותר גדול ויותר זול (200 דולר).

http://gizmodo.com/5204432/acer-revo-and-nvidia-ion-hands-on-flawless-blu+ray-playback-changes-cheap-computers-forever

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...