Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וואו! תודה רבה על הקישור. הנורות האלו באמת התפוצצו מספר פעמים אצלי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אפשר להבין שני דברים אחרי שהעלאת את התמונה השניה:

- את הגודל האמיתי של העכביש

- התמונה הראשונה מדהימה! מבחינת האיכות והפרטים :mm_yeah:

פורסם

תודה. :)

התמונה הראשונה צולמה עם פאנאסוניק TZ10 בעלת מאקרו מאוד נחמד, עצמית לייקה. היא מצלמת פוקט נחמדה למדי שמאפשרת לצלם חרקים.

העכביש לאחרונה הצליח להברוח.:? הוא עבר למצב של צייד חופשי :lol:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עדכון: מצאתי את הנמלט :)

הוא עשה לי קצת פוזות, אז ניסיתי לצלם את הפורטרט. זה קשה בטירוף.

תמונות לשיפוטכם.

portrait2.jpg

portrait.JPG

פורסם

סתם לידיעה - לפני 4 שנים עכביש מסוג זאבן נשך את הבן שלי בפרק כף היד,הילד לא בכה אלא סתם התחיל לגרד ותוך דקות היד התנפחה לגודל של בקבוק קולה !

תארו לעצמכם נשיכה באזור הצוואר...

תגובה אלרגית יכולה להיות גם למבוגרים. לא לזלזל בעכבישים.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

גם לא לזלזל בקוטג', גם לקוטג' יכולה להיות תגובה אלרגית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עוד עכביש ברשותכם - זוגתי כיסחה אותו עם מגב אחרי שנכנס לדירה שלה (מתנצל בשמה, אבל הוא באמת בנז*נה מפחיד) .

אין אבטיחים אבל קבלו פקאן להשוואה:

SPIDER.jpg

Stay Dirty

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בגירה,

הכניסה שלי מלאה בכאלה.

אישתי ביקשה שאני אנצל מומנטום לקחת מהאיראנים קצת חומר בקיע בשביל להשמיד אותם כליל. אני טוען שאולי שווה להשאיר אותם ויבקעו פרפרים יפים.

אני אובד עצות? אפשר להיכנס להריון מזה?

20150404_105317.jpg

20150404_105328.jpg

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הוא באמת על שיח של 'כובע הנזיר'.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...