Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה יהיה עם התמרורים באשקלון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גבעת ציון זה משהו נפרד.

אם התמרור הזה מפתיע אותך בוא לאיזור התעשייה הדרומי ותראה איזו כיכר גאונית עשו בצומת הכניסה לאיזור התעשייה מכיוון הכניסה הדרומית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זאת כיכר שנולדה עם מום. לא יפה לצחוק עליה :lol:

מה שבאמת מטריד אותי באיזור התעשיה הוא כל הצמתים המסוכנים. מי שלא שם לב לתמרור הזכות קדימה עלול לגרום לתאונה קשה.

כבר קרא לי פעמיים שישבתי ליד חברים (כשהם נהגו), הייתה להם תחושה שהכביש ה'ראשי' הוא שלהם, מזל שהייתי עירני ואמרתי להם לעצור.)

גבעת ציון זה משהו נפרד.

אם התמרור הזה מפתיע אותך בוא לאיזור התעשייה הדרומי ותראה איזו כיכר גאונית עשו בצומת הכניסה לאיזור התעשייה מכיוון הכניסה הדרומית.

פורסם

זה כמעט בכל תחנת דלק ככה, אין לי מושג מי חשב על יצירת הפאר הזו.

מיישר קו עם כללי החתימה באתר, כעת החתימה שלי לא עקומה.

פורסם
זאת כיכר שנולדה עם מום. לא יפה לצחוק עליה :lol:

מה שבאמת מטריד אותי באיזור התעשיה הוא כל הצמתים המסוכנים. מי שלא שם לב לתמרור הזכות קדימה עלול לגרום לתאונה קשה.

כבר קרא לי פעמיים שישבתי ליד חברים (כשהם נהגו), הייתה להם תחושה שהכביש ה'ראשי' הוא שלהם, מזל שהייתי עירני ואמרתי להם לעצור.)

אין שבוע בלי תאונה בצומת של הפנייה לוולפמן (אני צופה על הצומת מהמשרד).

חלד גדול מבעיות התחבורה כאן הן בגלל המשאיות של קרלסברג שמובילות מטענים לא קשורים בין המפעל למחסנים בקצב כזה ששפילו קלנועיות מצפצפות להם כדי לעקוף.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
חחח חזק אבל לדעתי האין כניסה הזה של התחנת דלק הוא לא תמרור תקני.

+1

כל עוד אין אישור מהגורמים המתאימים התמרור אינו חוקי, ומוצב בניגוד לחוק.

" לא יציב אדם ולא יסמן על פני הדרך או בקרבתה תמרור או כל סימן, אות או ציון הדומים לתמרור, אלא בהתאם להוראות תקנות אלו.

147 (א) לת"ת (תקנות התעבורה).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...