Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה למכשיר GPS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים! אני רוצה לקנות מכשיר GPS, אשר יתאים לשימוש בארץ מבחינת מפות. קניתי בארה"ב מכשיר של חברת GARMIN, אבל אין לו מפות לארצנו הקטנטונת, לכן נאלצתי למסור אותו למישהו אחר. אם אתם מכירים מכשיר טוב, שעובד טוב, אז תמליצו לי בבקשה. ואגב, אשמח לקבל מספר דגם ואיפה הכי כדאי לקנותו.

תודה!

פורסם

בגדול אתה יכול לבחור בין מכשירים QUE למכשירי MIO

לשתי החברות יש מכשירים שמיועדים לניווט, ההבדלים הם בעיקר בתוכנות כשMIO עובדים עם IGO

אני באופן אישי קניתי מחשב כף יד של MIO עם אנטנת GPS מובנית ולא מכשיר שהוא מיוחד לGPS וזהו כך אני יכול להתקין מה שבא לי עם אילו מפות שבא לי, הדגם שלי (שמופיע בסמלון שלי אגב , הוא P560 שכולל בלוטות' ו-WIFI ,

אבל, תוכל לרכוש גם את הP360 שהוא זול יותר ללא הקישוריות האלחוטיות הללו.

עקרונית בישראל חשוב לקנות את הדברים עם האחריות המקורית (במקרה של MIO אלו רון-לייט, במקרה של QUE לדעתי זו החברה שמייבאת את LG אם אני לא טועה) כדי שהמוצר ייקבל טיפול נאות אם וכאשר תהיינה בעיות.

זהו , אני קניתי את המכשיר שלי במבצע בחנות BUG , יש להם מחירים סבירים ושירות מצויין בדר"כ.

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
שלום חברים! אני רוצה לקנות מכשיר GPS, אשר יתאים לשימוש בארץ מבחינת מפות. קניתי בארה"ב מכשיר של חברת GARMIN, אבל אין לו מפות לארצנו הקטנטונת, לכן נאלצתי למסור אותו למישהו אחר.

גם אני לא הצלחתי להבין איך אין אף מפה לישראל ב-Garmin. מכשיר שקניתי במיטב כספי בחו"ל, משמש לו בארץ כמשקולת לנייר לצערי :(

פורסם

אפשר להוריד מפה פרוצה בכל אופן מהרשת לא?

מניסיון שלי עם מכשיר בשם PathFinder(כן כמו ניסן), הוא כבר שנה יושב במגירה

ועוד עם התוכנה IGO או NAVIGATOR לא זוכר בדיוק שנחשבת כטובה.

פשוט נגמרת הסוללה תוך שניה ועד שהוא חושב אני כבר עוקף את הפניות לפעמים.

או שזה בעצם שהוא לא עומד בקצב של האיביזה :).

המכשיר הבא שלי יהיה רק MIO.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

יש לגארמין מפות ישראל לשטח, לא לכבישים.

אכן בחו"ל גארמין נחשבת חברה מצויינת.

למה להשאיר את המכשיר כמשקולת נייר ולא למכור באי-ביי ?

שמעתי שישנה תוכנה לסלולרים - garmin mobile עם מפות כבישים של ישראל. האם מישהו מכיר ?

• תוכן חדש...