Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בתכונית חשפו אותו!!!

הייתם מאמינים? מה אתם אומרים הוא היה כל השנים האלה?

רק בשנים שהוא פרש?

אני אישית חושב שהוא היה רק שנתיים אחרונות שהוא פרש אבל תמיד חשבתי שיש נהג מירצים לשעבר מאחורי ההגה.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

בטח ראית פרק מעונה שעברה זה היה סתם בדיחה ,לא נראה לי שיש לו זמן בשביל הקישקושים האלה (גם לא בשביל כסף).

פורסם

איזה עונה ראית? מן הסתם זה לא אמיתי והכול היה בדיחה של קלארקסון. שים לב להערה בסוף התוכנית.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

הם פירסמו את זה עונה שעברה בתור בדיחה כדי להשיג עוד צופים (לא שאני חושב שהם צרכים עוד) והסבירו אחרי השידור שזה לא אמיתי.

פורסם

בודדים יודעים אבל הסטיג הוא ג'יימס מאי בכבודו ובעצמו!

ושלא יעבדו עליכם :wink:.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
ומאיפה אתה יודע את זה??

שים לב שהם קוראים לו "קפטו איטי" בתוכנית.

ככה הוא יכול להפגיז בתור הסטיג ואף אחד לא יחשוד שזה הוא.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

שאני אבין, אתה הגעת למסקנה שג'יימס הוא הסטיג בגלל שהם קוראים לו "קפטן איטיות"?

יש מצב ראית עכשיו את הסרט "תיאורית הקשר"? :-P

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם
שים לב שהם קוראים לו "קפטו איטי" בתוכנית.

ככה הוא יכול להפגיז בתור הסטיג ואף אחד לא יחשוד שזה הוא.

ידוע שהוא באמת "קפטן סלאו", לא רק שבכל הפרקים גם הראשונים הוא היה נוהג איטי עם רכבים.

באחת העונות הוא למד נהיגה "מהירה" עם סר ג'קי סטיוארט וזה עזר לו לקצץ 20 שניות מהזמן המקורי שלו.

אז לא הגיוני שגם אם זה יהיה הפוך על הפוך שג'ימס מאי הוא "סטיג".

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

חחחח חברים זה היה בצחוק! אבל אני רואה שאהבתם את הרעיון :-D.

הרי ידוע שהסטיג הוא אלי אילדיס בכבודו ובעצמו... !

סתם סתם..

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...