Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי חוק הגריטה החדש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, ערכתי חיפוש.

חלק אומרים (כולל אתר המשרד להגנת הסביבה) שלרכב חייב להיות טסט בתוקף. שמעתי גם שרכב שהטסט שלו לפני לא יותר משלושה חודשים - זה גם תופס.

התקשרתי למגרש (לזכיין) באשדוד - והם ענו לי שהם לא יודעים.

מה קורה בפועל? הטסט נגמר ב-24.12, והחוק יתחיל ב-1.1. (או שאולי לפני?)

מבאס לחשוב שבגלל שבוע אני אפסיד 3K שקל.

פורסם

התשובה מופיעה בשירשורים קודמים.

רכב שהיה לו טסט עד שנה לפני, יוכל להיכלל בתוכנית הגריטה ובלבד שהרכב כבר בן 20 לפחות.

מגרש הגריטה לא קובע שום דבר ולכן אם הוא יודע או לא יודע - התשובה שלו מוסמכת בדיוק כמו התשובה שלי - ידע אישי ולא ידע רשמי.

בכדי שמגרש יקבל את מכוניתך לגריטה, אתה צריך להתחיל את התהליך במשרד הרישוי ולקבל מהם סוג של "טופס הפניה" למגרש הגריטה.

קרא היטב את השירשורים בענין (יש כאן לפחות שניים נוספים עם מידע די נרחב).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר, איך אתה כ"כ בטוח בכך?

הרי בהודעות רשמיות לא הזכירו כזה דבר. אלא טסט בתוקף.

:?:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תוכן חדש...