Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק לייעוץ Mercedes C240

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

7K לשנה אחרי הנחת העדר תביעות לנהג מעל גיל 24 וכמובן לא נהג חדש - מדובר רק על המקיף, לא כולל ביטוח חובה. זה יותר מכפול מלבטח קורולה או מאזדה 3 מודל 2009 למשל, שמחיר המחירון שלהם גבוה ב40K!

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בוא ונגיד את זה כך. אני מכיר מישהו שיש לו רכב זהה, והוא משלם פחות ממה שאמרת. כשאני התקשרתי לחדש ביטוח, בחברה אחת אמרו לי 12K ש"ח ללא חובה (!!), בחברה אחרת אמרו לי 8K עם חובה, בשלישית אמרו שהם לא מבטחים דיזלים, וברביעית (שאיתה נשארנו) עשו לנו את הביטוח בפחות מ-5K ש"ח מקיף וחובה (רק אני ואבא שלי נוהגים, אני מעל 25, ואין תביעות). אני יודע שמדובר על דיזל ולא בנזין, אבל זה נועד רק כדי להמחיש לך איזה הפרשי מחירים קיימים בשוק.

בדיוק בגלל זה אמרתי "הצעות מחיר". כי לא קופצים על הדבר הראשון שמציעים לך.

עדכון קטנטן:

נכנסתי כרגע לכמה אתרים שנותנים הצעות מחיר באינטרנט, ובאחד מהם קיבלתי קצת פחות מ-7K כולל חובה. שמתי לה שיש גם חברות שנותנות הנחה בהזמנת פוליסה דרך האינטרנט. זו דוגמא טובה שלכל חברה מחיר שלה, וסקר שוק זו מילת המפתח.

פורסם

מחזק.

שחיפשתי ביטוח הופתעתי לגלות הפרשי מחירים עצומים בין החברות השונות והסוכנים השונים.

לגבי סחירות הרכב אני יכול לומר בוודאות גמורה שרכב כזה בהנחה והוא יד ראשונה, שמור ומטופל כיאות יכול להימכר בכמה אלפים מעל המחירון.

אני מכיר מרצדס CLK שנת 2001 שעברה מעל 100K ונמכרה במחיר 115 שהמחירון היה 104. מכוניות מרצדס שמורות עם יד וקילומטרז' נמוכים, ממודלים ישנים ימכרו בד"כ בסביבות המחירון+.

אשמח לשמוע על מרצדס C240 לא שחוטה שנמכרה ב-25% פחות מהמחירון.

לדגם הזה יש ביקוש די טוב יחסית למכוניות יוקרה מזדקנות.

לגבי ההנאה מנהיגה עם כל הכבוד המרצדס, לטעמי כמובן ,היא ליגה אחרת.

לנו יש C240 שנת 99 עם 400K ש200 מהם נעשו בשלוש השנים האחרונות וגם מונדיאו שנת 2004 ולמרות שהמונדיאו מכונית נהדרת אין בכלל מה להשוות את נוחות הנסיעה, האיבזור והכח הזמין גם בנסיעות מנהלתיות.

פורסם

יחי ההבדל .. CLK, קופה סקסית ויוקרתית עם הסמל הנכון בעלת חזות ואופי(?) ספורטיבי שכמובן ותחטף כאשר היא בעלת נתונים (קילומטראז' ו"יד" נמוכה) לעומת רכב פחות מבוקש של מרצדס, כמו C (אם היה מדובר בC AMG שמורה תחשוב מה היה ההבדל). אני עדיין מסובב את ראשי כל פעם שהשכן המבוגר עובר עם הCLK200 2001 ה"מצ'וקמקת" שלו (כולה מוזנחת עם סמל מפלסטיק מאחורה אחרי שגנבו את האמיתי), מסתכל בהערכה על קוי הקופה הנכונים ועל העיצוב שעוצר את הזמן. ולא חסר כאן על מה להסתכל (ברמה ארצית..). הדבר שקול לSLK שתמצא שמורה מאותן שנים, תחטף כמו סופגניה בערב ראשון של חנוכה (הפוזה מליון וחצי דולר, אז מה זה 5 מעל המחירון הנמוך גם ככה?)

פורסם

קודם כל תודה רבה לכולם על העזרה...

הביטוח של האימפרזה נעשה בשירביט דרך עובדי מדינה, היה הפרש גדול מאוד בינו לבין שאר הביטוחים.

לכן כנראה שהמקום הראשון שאבדוק הוא שם.

בקשר לאוטו יום שישי אנחנו הולכים אל המוכר, מקווה לחזור עם חדשות טובות.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם
יחי ההבדל .. CLK, קופה סקסית ויוקרתית עם הסמל הנכון בעלת חזות ואופי(?) ספורטיבי שכמובן ותחטף כאשר היא בעלת נתונים (קילומטראז' ו"יד" נמוכה) לעומת רכב פחות מבוקש של מרצדס, כמו C (אם היה מדובר בC AMG שמורה תחשוב מה היה ההבדל). אני עדיין מסובב את ראשי כל פעם שהשכן המבוגר עובר עם הCLK200 2001 ה"מצ'וקמקת" שלו (כולה מוזנחת עם סמל מפלסטיק מאחורה אחרי שגנבו את האמיתי), מסתכל בהערכה על קוי הקופה הנכונים ועל העיצוב שעוצר את הזמן. ולא חסר כאן על מה להסתכל (ברמה ארצית..). הדבר שקול לSLK שתמצא שמורה מאותן שנים, תחטף כמו סופגניה בערב ראשון של חנוכה (הפוזה מליון וחצי דולר, אז מה זה 5 מעל המחירון הנמוך גם ככה?)

הבאתי את הCLK כדוגמא, כי אני מכיר עוד שלוש אקזמפלרים של C240 בשנים 2001-2002 במצב תצוגה שנמכרו בזמן קצר.

מסכים לגבי הCLK לגבי העיצוב המיוחד למרות החלק הקדמי שעוצר מאוד את הזמן.

SLK היא כבר רמה אחרת בכל הקשור לסחירות המון בעזרת המחירון הנמוך יחסית וה"פוזה" שלה.

פורסם

לא חראם? הוא עדיין לא החליט שהוא קונה את הרכב ואתם מדברים על מכירתו?

וכפי שכתבתי קודם, מבחינה כלכלית גרידא רצוי להחזיק ברכב כזה תקופה ארוכה. וכפי שנאמר כבר, ההנאה מנהיגה היא בכלל בליגה אחרת. נוחות הנסיעה, האיבזור והכח הזמין בנסיעות מנהלתיות יאפשרו לרכב כזה להמשיך להראות אגזוז לרוב המכוניות המשפחתיות ב 10 שנים הקרובות.

פורסם
מחזק.

לגבי סחירות הרכב אני יכול לומר בוודאות גמורה שרכב כזה בהנחה והוא יד ראשונה, שמור ומטופל כיאות יכול להימכר בכמה אלפים מעל המחירון.

אשמח לשמוע על מרצדס C240 לא שחוטה שנמכרה ב-25% פחות מהמחירון

.

פראיירים לא מתים הם רק מתחלפים,תעקוב אחרי מודעות בYAD2 ותראה כמה מהר נמכרות מרצדס 240C.

אתה צריך להבין את הטיפוסים שקונים את המכוניות האלה ומכאן תוכל לשאר שהעיניינים לא קרובים למחירון.

בד"כ אנשים שרוכשים את היוקרתיות הישנות הם דיי "שועלים". מר ישראל ישראלי, שבד"כ יוצא הפרייר שקונה את המאזדה 3 או קורולה מליסינג במחיר מחירון, בד"כ גם לא חושק במכוניות הללו וכל כן הרבה פראיירים לא תמצא בתחום.

לBMW לדוגמא, יש קהל מעריצים מושבע ,שמוכן לשלם מעל המחירון תמורת הנאה מנהגיה על מכונית סופר שמורה.

למרצדס אין את הקהל הזה, כי הנתונים הדינמים שלה נמוכים יותר משיקולי נוחיות.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

אין לי בעיה להחזיק ברכב לתקופה ארוכה, לפי דעתי הוא מוביל על רוב המשפחתיות הממוצעות החדשות כמעט בכל התחומים.

אפילו מבחינה חיצונית הוא הרבה יותר מיוחד, הדבר היחיד שהפריע לי הוא שהצבע הוא שמפניה.

לפי דעתי האוטו בצבע כסף יותר יפה, למרות שהשבוע יצא לי לראות אחת כזאת במבט חטוף על הכביש והאוטו היה נראה מאוד מיוחד.

אעדכן מחר, תודה לכולם.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם
פראיירים לא מתים הם רק מתחלפים.

וכמה אתה חושב שהב.מ.וו שלך מאבדת מהמחירון מדי שנה? נכון, הרבה מאוד. ב.מ וו שמורה לא שווה את מחיר המחירון יותר ממה שמרצדס שמורה תהיה (או כל אוטו אחר לצורך העניין).

והנה עוד משהו אם כבר מדברים על YAD2. את מספר ה-C240 למכירה שיש שם מהדגם שפותח השרשור רוצה, אפשר לספור על יד אחת. מצד שני, מספר ה-E90 320 שיש שם למכירה רואים בכמות גדולה הרבה יותר. קח בחשבון גם שה-E90 נמכרת בארץ מ-2006, וה-W203 נמכרה במשך 5 שנים (מ-2001).

פורסם

השערה שלי: יתרון המחירון של BMW על פני זה של מרצדס (בעיקר C קלס) נובע מכך שמרצדס מזוהה עם מוניות.

בהקשר זה, האם צבע שמפניה אינו הצבע של המוניות?

פורסם

הצבע הלבן מזוהה עם המוניות, לא יצא לי לראות עדיין מרצדס בצבע שמפניה (ראה תמונה)

usa_2001_mercedes-benz_c-class_sdn_4_x_exfrdrvr75_x.jpg

ואם כבר הזכרתם את YAD2 רוב המרצדסים הן מוניות לשעבר, רובם ציינו ויש חלק גדול שלא רשם זאת במודעה.

פורסם

ל-GOLF:

1. איני בקיא במחריון של סקודה. יתכן שהוא מאבד מערכו יותר מרכב משפחתי אחר. שווה בדיקה.

2. מרצדס וסקודה פונים לקהל יעד אחר לחלוטין. ברכישת רכב יוקרה, הפוזה היא מרכיב מרכזי (אם לא העיקרי אצל רבים וטובים...), והפוזה נפגעת קשות כאשר מכל עבר צצה מרצדס לבנה עם כובע צהוב על הראש. הסקודה לעומת זאת פונה לאנשים שמחפשים דיל משפחתי טוב/משתלם ללא פוזה.

• תוכן חדש...