Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי תקציב 50,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמינות - כל עוד אתה בודק שמן באופן קבוע (המנועים אוהבים שמן יותר מהרגיל) ודואג להחליף טיימינג לפי הספר - אין בעיות מיוחדות.

סחירות - המחיר בו אתה קונה עכשיו, משקף את ירידת הערך שהרכב חטף. תקנה בזול ותמכור בזול. פשוט.

אקזמפלר ראוי מוכר מהר (מניסיון).

51 קג"מ :shock::lol:

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה נחשב זול ?

לא יודע עדיין איזו יד (שכחתי לשאול).

לפי מחירון יד2 המחיר הוא 45K למרות שבעל הרכב אמר לי 54K (והוא מוכן לתת ב-47K) - כנראה זה משהו שמופיע בלוי יצחק ?!

ביד2 אני רואה שמוכרים גם ב-38K.

האם מחיר של 40K נחשב טוב (בהנחה ומדובר ביד שנייה - מקסימום)

לפי דעתי הרכב לא נמכר מפני שכאן באזור אין לו ביקוש משתי סיבות:

1. רוב האנשים לא מבינים בכלום - בהרבה תחומים זה ככה.

2. יעדיפו יותר פוזה על ביצועים.

וייתכן, כפי שהזכירו כאן, שמשהו דפוק ברכב הזה ספציפית.

בעל הרכב הציע לי לקחת אותו לסיבוב כמה שאני רוצה, אז אעשה את זה מתישהו השבוע.

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם

זול זה לקנות רכב בן 5-6 שנים, ב-45 אלף שקל כשחדש עולה יותר מפי 3.

אני (כבר) לא בקיא בשוק של אלפא רומאו בישראל, אני מאמין שתשובות טובות יותר בנוגע למחירים בהם הן נמכרות תמצא בפורום של מועדון אלפא http://www.iaroc.org.il (מי יודע, אולי גם תמצא איזה חובב אלפא עם אחת שמורה ביותר למכירה?)

בכל מקרה,

גם אם אתה בודק את הרכב הספציפי שראית והוא מוצא חן בעינייך, אל תוותר על בדיקה במקום שמכיר את המכוניות האלה, גם אם אתה צריך לנסוע שעה וחצי למקום אמין.

טעות ברכישה תעלה לך לא מעט בהמשך (כמו עם כל רכב(!)).

בהצלחה!

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

הייתי מוותר על האלפא החולנית, המנועים שלהן מורכבים ועדינים לכל שימוש.

אופציה טובה לדעתי היא סובארו אימפרזה 2 ליטר ידנית AWD

מנוע ה-2 ליטר נון-טורבו של סובארו אמין ועמיד מאוד, לא אוכל שמן, קצת מסובך להחליף שם פלאגים, אבל זה כאין וכאפס לעומת מתיחת רצועת אביזרים באלפא למשל... החסרון הואצריכת דלק גבוהה מהממוצע, סביב 8-9 ק"מ לליטר.

ירון

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם
הייתי מוסיף לרשימה את הקליאו ספורט. חוץ מהפונטו שלא יוצא לי לראות הרבה, את הרכבים שציינת תמצא לרוב ביד2 או אפילו בסיבוב בעיר אתה יכול למצוא איזו אחת במקרה. בכל מקרה היאריס יקרה מאוד יחסית למה שהיא נותנת, במקומך הייתי מוותר אפילו שהרכב לא רע בכלל. ואם כבר אתה מעלה את השרשור הזה, נתנו לך שם אופציה מצויינת וחווית נהיגה שכנראה לא תקבל מאף אחד מהרכבים הנ"ל, אלפא 147, ישאר לך גם עודף לביטוח ויישור קו.

אם אתה מחפש נסיעה ספורטיבית, הלנטיס שהוא רכב אפור מאוד ומשעמם לא יתן לך שום אספקט ממה שאני מניח שאתה מחפש.

+1

אלפא 147 נהגתי בה כמה פעמים ב2.0 מהנה מאוד!! מה שאתה מחפש

פורסם

לסובארו אין שום ייחוד ו/או ערך מוסף בניגוד לאלפא.

להפתעת רבים האלפא אמינה למדי אם מטפלים בה כמו שצריך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

חייב לציין שלא האמנתי שאתעסק עם אלפא מתישהו, למרות שהן מדהימות בעיניי - וככל שאני קורא יותר אני מבין שאני חייב את זה לעצמי.

אני בד"כ נהנה יותר לשפץ ולשפר את מה שיש מאשר לקנות משהו אחר, אבל כבר יותר משנה אני חושב על רכב שיהיה שווה להשקיע בו (לבזבז עליו ), שאוכל לשמור אותו הרבה שנים ושיהיה מרשים.

קל להתאהב באלפא ורק בימים האחרונים מתחילה להלהיב אותי האפשרות שתהיה לי כזו.

למי שמכיר ויודע:

האם צריכת הדלק של 147 2.0 גבוהה מהלאנטיס 1.8 שנת 97 שלי ?

עלויות הביטוח שפויות ?

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם

מנוע ה-2 ליטר נון-טורבו של סובארו אמין ועמיד מאוד, לא אוכל שמן, קצת מסובך להחליף שם פלאגים, אבל זה כאין וכאפס לעומת מתיחת רצועת אביזרים באלפא למשל... החסרון הואצריכת דלק גבוהה מהממוצע, סביב 8-9 ק"מ לליטר.

ירון

אחלה עצה הבן אדם מחפש רכב ספורטיבי ואתה דוחף לו יפנטומטית משעממת שלמרות ההנעה הכפולה לא תגלה יתרון משמעותי יחסית למאזדה 3 2000 סמ"ק לא באחיזה ובטח ובטח לא בהנאה.

למרות שאנחנו מדינה מפגרת בכל מה שקשור במוטוריקה אנשים פה לא שמים בראש סדרי העדיפויות(בינתיים לפחות) את נושא האמינות,סחירות שמירת ערך ברכב ספורטיבי שכ"כ חשוב לך ביאריס החלושה שלך.

רכב ספורטיבי קונים קודם כל מהלב.

turboy

פורסם
למי שמכיר ויודע:

האם צריכת הדלק של 147 2.0 גבוהה מהלאנטיס 1.8 שנת 97 שלי ?

עלויות הביטוח שפויות ?

יש התיחסויות ?

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם

גם לאנטיס 97 1.8 היא לא בדיוק צריכה נמוכה.

אני לא נהג מירוצים - נהיגה סבירה ברכב בכביש בין עירוני מפותל - זה אני.

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם
אחלה עצה הבן אדם מחפש רכב ספורטיבי ואתה דוחף לו יפנטומטית משעממת שלמרות ההנעה הכפולה לא תגלה יתרון משמעותי יחסית למאזדה 3 2000 סמ"ק לא באחיזה ובטח ובטח לא בהנאה.

למרות שאנחנו מדינה מפגרת בכל מה שקשור במוטוריקה אנשים פה לא שמים בראש סדרי העדיפויות(בינתיים לפחות) את נושא האמינות,סחירות שמירת ערך ברכב ספורטיבי שכ"כ חשוב לך ביאריס החלושה שלך.

רכב ספורטיבי קונים קודם כל מהלב.

קניתי פעם פונטו HGT, מהלב, טיפלתי בה מהלב, מילאתי שמן כל שבועיים, מהלב, שטפתי ידנית, מהלב, ואז יום בהיר אחד, קרסה משאבת המים, דיברתי ללב שלה, אך זו החליטה במחי רגע להקפיץ את חגורת הטיימינג מספר שיניים, השסתומים במו רשעותם פגעו בבוכנות ואלו החזירו להם בשבירת 15 מתוך 16 שסתומים.

ואני אכלתי את הלב...

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

אוטו מהלב זה לעשירים או לכאלה שלעולם לא יהיו עשירים.

צריך לקנות אוטו טוב. אני לא מתרשם כאן שאלפות הן כזו בעייה אבל בהחלט אפשר להבין שהטיפול בהן יקר.

עדיין לא חושב שקיבלתי את האומץ לקנות אלפא שלא לדבר על לספר על כך לאשתי, אבל נתגבר

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם
רכב ספורט (מנוע בנזין) לא הולך יחד עם צריכת דלק נמוכה.

המכוניות שמוזכרות בשרשור אמנם לא מוגדרות כמכוניות ספורט טהורות,

אבל במספר רכבים ספורטיביים (כמו אלו שמדובר עליהן) תתפלא לראות שהקלישאה הזאת לא ממש מדוייקת.

ע"ע טויטה יאריס/קליאו ספורט וכו'.

• תוכן חדש...