Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי תקציב 50,000

rafi532
שימו לב! השרשור הזה בן 5545 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

קראתי את השרשור הבא מלפני כחודש, אבל לא ממש הגעתי למסקנה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=287964&highlight=%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%91%D7%99+50000

ההמלצות הן:

1. יאריס TSI

2. פונטו hgt

3. איביזה טורבו

למעשה היאריס הכי נראית לי (למרות שהביצועים כנראה נמוכים יותר - אבל אני מעדיף יפניות ואני גם די חדש בתחום הספורטיבי)

עד היום אני נוהג במשפחתיות והרכב שאני רוצה לשדרג הוא לאנטיס 97 1800, כך שאין לי נסיון עם ספורטיביות אבל הגיע הזמן להתחיל.

שאלות:

1. איפה מוצאים את המכוניות האלו, ועוד במצב טוב ? אני מתגורר בצפון הארץ וכאן בקושי רואים אותן.

2. האם כדאי לשפר קצת את המאזדה שלי, שאני די אוהב, (הגדלת הג'אנט והצמיגים, הנמכה וכו'...) ולהנות בשלב זה ממנה - או שחבל על הזמן והכסף שלי.

ALFA ROMEO 147 120HP

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

הייתי מוסיף לרשימה את הקליאו ספורט. חוץ מהפונטו שלא יוצא לי לראות הרבה, את הרכבים שציינת תמצא לרוב ביד2 או אפילו בסיבוב בעיר אתה יכול למצוא איזו אחת במקרה. בכל מקרה היאריס יקרה מאוד יחסית למה שהיא נותנת, במקומך הייתי מוותר אפילו שהרכב לא רע בכלל. ואם כבר אתה מעלה את השרשור הזה, נתנו לך שם אופציה מצויינת וחווית נהיגה שכנראה לא תקבל מאף אחד מהרכבים הנ"ל, אלפא 147, ישאר לך גם עודף לביטוח ויישור קו.

אם אתה מחפש נסיעה ספורטיבית, הלנטיס שהוא רכב אפור מאוד ומשעמם לא יתן לך שום אספקט ממה שאני מניח שאתה מחפש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה אני מחפש זו שאלה טובה.

סה"כ אני לא בעניין של לנסוע במהירויות מופרזות. אבל אני כן הייתי שמח לנהיגה זריזה תגובות מהירות ולהרגיש יותר את הכביש.

0-100 יכול להיות גם ב- 12 שניות - לא חייב ב-8 שניות. בעיקר מחפש אחיזה ותקשורת טובה יותר עם הכביש.

ALFA ROMEO 147 120HP

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מי שיגיד שאני דוחף את הקליאו יקבל ממני סמיילי זועם.

אם אחיזה, התנהגות והנאה מנהיגה חשובה לך יותר, תכניס את הקליאו ספורט לרשימה כמתמודדת עיקרית.

נוסף הייתי שוקל גם את ה206 GTI, חלשה מהקליאו אבל חמודה ומספקת את הסחורה שאתה מבקש, מה שכן, באופן מגוחך מאוד היא לא עולה פחות.

אם אתה רציני דע לך שתצטרך לנסוע גם למרכז ואפילו לדרום כדי לראות אקזמפלרים למכירה (במיוחד מהקליאו), יש מעטות מאוד בארץ.

לסיכום, עשה סיבוב על היאריס (שתתקשה להכניס בתקציב), הקליאו, הפג'ו GTI, הפיאט HGT וחזור עם רשמים.

בנוסף ניתן לערוך חיפוש על כל אחד מהרכבים האלו, נכתבו עליהם אינציקלופדיות בפורום.

אני כמובן, ממליץ על הקליאו :)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה אני מחפש זו שאלה טובה.

סה"כ אני לא בעניין של לנסוע במהירויות מופרזות. אבל אני כן הייתי שמח לנהיגה זריזה תגובות מהירות ולהרגיש יותר את הכביש.

0-100 יכול להיות גם ב- 12 שניות - לא חייב ב-8 שניות. בעיקר מחפש אחיזה ותקשורת טובה יותר עם הכביש.

אז כמו שכבר ציינו, אתה מחפש את הקליאו. נשמע תפור עליך. דרך אגב, רק עכשיו ראיתי שכתבת שאתה מהצפון מה שאומר שאכן תצטרך קצת להדרים כדי למצוא את הקליאו. אם אני יצא לי להיתקל באחת בזמן הקרוב אני אשמח להודיע לך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לעוזרים, אבל האמת שקצת ביאסתם אותי.

היום שדרגתי את המגאן של אשתי למאזדה 3 והבטחתי לעצמי שאני לא קונה יותר רנו.

ברור לי שבקטגוריה הספורטיבית הכללים הם אחרים אבל בכל זאת ... לא סומך על רנו ופג'ו.

1. איזה שנתון של הקליאו / 206 נכנס בתקציב ?

2. בתוספת 10-15K, האם ההמלצות משתנות ?

3. איך עושים נסיעות מבחן ?

4. קצת נוגד את הדרישות, אבל מעדיף 4 דלתות (לפעמים לוקח ילדים ולא מעוניין בסרבול של 2 דלתות)

אודה למי שיעזור לי לאתר אחת במצב טוב

ALFA ROMEO 147 120HP

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שמישהו כבר אמר לך למעלה, אלפא 147.

תיתן לך התנהגות, אופי, עיצוב, סאונד !

דגם 5 דלתות, נראה טוב, מי שלא מכיר לא רואה את קיומן של הדלתות האחוריות (ידיות פתיחה משולבות במסגרת החלון).

נשמע לי שמתאים לך בול.

תמצא אחת שטופלה כראוי - מצאת גן עדן.

מצאת אחת שקיבלה יחס של נבלה- היא תוציא לך את הנשמה.

בהצלחה !

51 קג"מ :shock::lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה. בכל מקרה היאריס יקרה מאוד יחסית למה שהיא נותנת, במקומך הייתי מוותר אפילו שהרכב לא רע בכלל..

סתם שאלה, רכשת/ החזקת יאריס? על בסיס מה מובאת הטענה שהיא יקרה יחסית למה שהיא נותנת?

בהתחשב במתחרות הישירות בסגמנט הזה, היאריס אמנם יקרה יותר(מאוד), אך בתמורה אתה מקבל רכב שלא רק מתנהג אלא גם זול לאחזקה ושם בכיס את שאר הרכבים בכל הקשור לצריכת דלק (ביטוחים, טיפולים שוטפים וכו).

תתפלא, אבל יש כ"כ הרבה יתרונות שמחסות לחלוטין את מחיר הקניה היקר.

נכון,חסר לה (קצת) כח, ביחס לקליאו ספורט למשל. גם אביזיה תהיה יותר מהירה, אבל לא מדובר כאן ברנו קנגו.

הרכב זריז ונוסע מהר מאוד, האמן לי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה דלתות יש ביאריס tsi ?

בהנחה ובכל זאת אני איש משפחה ומידי פעם אני מוביל את ילדיי הקטנים (כסאות בטיחות וכו') ברכב, אולי מתאים לי יותר רכב סטנדרטי בעל התנהגות ספורטיבית יותר מרכב משפחתי רגיל (3, קורולה...)

ואם יש כזה דבר, הייתי שמח להמלצות (איביזה, גולף, יאריס, יונדאי כלשהי ...)

קיימת אופציה לקנות את אחד מאלו ולשפר אותה קצת.

מה דעתם של המבינים כאן בפורום ?

ALFA ROMEO 147 120HP

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוב המכוניות שהציעו לך כאן הן 3 דלתות כך שתהיה לך בעיה יחסית להוביל בהן ילדים. את היאריס אולי תמצה אותה מהר בקו ישר אבל בפיתולים יקח לך זמן למצות אותה. בתור רכב ספורטיבי ראשון היא בחירה טובה. ה- 147 לא בדיוק רכב ספורטיבי (מי שחושב אחרת מוזמן לקחת אותה למסלול ונראה כמו הקפות הוא מחזיק שם ובאיזה זמנים) אבל לצרכים שלך היא נראית לי הכי טובה מהסיבות שאוזכרו למעלה.

ועם כל האהבה שלי לקליאו ספורט - לקנות אחת משומשת בארץ זה סיפור מהפטרה מכל מיני סיבות. זה כן הרכב שיתן לך את הכי הרבה כיף ואתגר אבל גם הכי הרבה כאב ראש. אם יש לך משפחה ולא יותר מדי זמן פנוי הייתי יורד מזה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התגובה הקודמת נראית לי מאוד עניינית.

1. אין לי זמן פנוי לנהוג ברכב רק למטרת נהיגה.

2. אני נוסע מידי יום נסיעה של כ- 25 דק' (לכל כיוון) בדרך בין עירונית מפותלת ובזה פלוס מינוס מסתכמת הנהיגה שלי.

אבל אם אני בכל זאת דבק עדיין בעניין (עדיין זה רק בגדר רעיון) מצאתי במקרה אלפא 147 2002 במצב טוב, לפחות חיצונית (כל השאר זה רק לפי דברי המוכר).

140,000 ק"מ ולאחרונה הוחלף גיר + קלאץ' כתוצאה מפגיעה באיזה במפר (עלות ההחלפה לפי דברי המוכר 17,000 ש"ח)

הוא מבקש 47K ש"ח עבורה - הרכב כרגע לא בשימוש היות ושייך לבנו שטס לארה"ב (סבבה לו).

אני מניח שעניין הטיפול באלפא הוא מורכב ודי בטוח שאין מוסכים בסביבתי שמטפלים בה. נסיעה לחיפה אורכת שעה וחצי כך שאם זה המצב אז אלפא יורדת מהפרק.

מה עלויות ביטוח/חלפים לרכב כזה לפי אופן השימוש אותו הגדרתי למעלה? האם העלויות שונות מרכב משפחתי סטנדרטי ?

מה דעתכם ?

אם אני יורד מעניין הספורטיבית אז נשאלת השאלה איזו מיני/סופר מיני באותו התקציב תתן את התנהגות הכביש הטובה ביותר ?

ALFA ROMEO 147 120HP

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלפא 156 נכנסת לך בתקציב.

חזקה בהרבה מהקיים, אלגנטית ומאובזרת, התנהגות מצויינת ורכב משפחתי למהדרין.

147 משודרגת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ציינת מאיזה איזור אתה, אבל גם במרכז וגם בצפון יש מקומות שיודעים לטפל באלפות ואפילו עושים את זה במחירים סבירים.

לעניין האלפא עם הגיר - אלא אם כן יש בה משהו מאוד-מאוד מיוחד, אני הייתי ממשיך ומוצא אחת שלא חטפה זבנג רציני.

51 קג"מ :shock::lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלפא 147 היא בהחלט אופציה ראויה פרט לעניין המוסך המטפל (ואולי הסחירות)

אני גר בקיבוץ באיזור קריית שמונה-חצור ומטפל רק במוסך בקיבוץ - רק עליהם אני סומך וזה הכי נוח לשים את האוטו במוסך ולשבת בבית לחכות. אני נהנה מ-100% אמינות ומחירים הוגנים - כך שאצטרך לבדוק מולם אם הם מוכנים ויודעים להתעסק עם אלפא.

מה עם הסחירות ?

מה לגבי אמינות - לא בא לי להיתקע עם אוטו בדרך (עברתי את השלב הזה בחיים) ?

אני חושב שאת זו שראיתי מנסים למכור כבר כמה זמן, לא בטוח שזה בגלל הזבנג שחטף הגיר. היא נראית מושלמת כאילו יצאה עכשיו מהמפעל.

מה לגבי המחיר שהוא מבקש (47K) ?

ALFA ROMEO 147 120HP

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5545 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...