Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגן שמש מקרטון - איפה משיגים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבועיים מכרתי את הרכב, והשארתי את מגן השמש האהוב עליי, מקרטון, ברכב.

מאז אני כמעט לא ישן. לא מסוגל להסתדר עם אף מגן מסוג אחר, כבר שנים רבות.

סבב טלפונים לרוב חנויות אביזרי הרכב מגלה שהיום משתמשים או ב"בועות" או ב"משקפיים".

מי שיוכל להמליץ לי על מקום שבו ניתן להשיג מגן מהסוג הישן, יזכה בברכה מיוחדת. אני מוכן להגיע לכל מקום בארץ בשביל לקנות אחד כזה (ועוד כמה רזרביים).

תודה.

magen_shemesh.jpg

פורסם

דווקא לי יש מקרטון ואני רוצה לעבור לכסוף כי הוא לא כזה עוזר. למה ההתעקשות על קרטון אם אפשר לדעת, מה יותר טוב בו?

פורסם

הקרטון קשיח יותר, יושב יותר טוב במקום. אם מדובר בחלון גדול יחסית (כמו שהיה לי בפאסאט) הכסוף "נוזל" לי לכוון החלק התחתון של החלון, ואז "נופל" על ההגה.

מוכר?

פורסם

לאחרונה אפשר לראות מגיני חלון מכסף והשתקפויות של כל מיני צבעים

המגן קשיח, אינו נוזל ויושב מאחורי סוככי השמש.

המגן מגיע ב3 מידות- מומלץ בחום

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מצטרף להמלצה של שביט.

גם לי היה מגן שמש מקרטון שקיבלתי בירושה מסבא שלי, ובקיץ האחרון הוא פשוט התפורר כבר.

יש מגני שמש "כסופים" קשיחים של HR שמגיעים ב-3 מידות.

הם יקרים יחסית אבל יושבים כמו שצריך.

פורסם

שביט/עומר

תוכלו בבקשה להעלות צילום או שם מוצר, שם משווק משהו שיעזור לזהות את המוצר הספציפי הזה?

וכן לפרט היכן ניתן להשיג?

תודה

פורסם

אני קניתי את שלי באוטו דיפו

פורסם

לפני שנה קניתי אצל הפרסי ב120 בערך מידה L. של HR כמובן.

החסרון הוא שאין לי איפה לשים אותו הודות למהנדסי קיה קרניבל.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
הכסוף מגיע עם זוג ואקומים להצמדה שלו לשמשה.

+1

באופיס דיפו, מגיע בגדלים שונים ועם הדפסים שונים.

שאלה אחת - למה לעזאזל יש הדפס אם אף אחד לא רואה אותו אלא רואה רק את החלק הכסוף (מחזיר קרני שמש)?

פורסם
לפני שנה קניתי אצל הפרסי ב120 בערך מידה L. של HR כמובן.

120 ש"ח? :shock: אני שאלתי על משהו מקרטון ואתם ממליצים על משהו מזהב? במחיר הזה ועוד קצת ניתן לקנות כיסוי חיצוני לרכב.

פורסם

אולי כי זה של HR- יכול להיות שזה כיסוי בעל עפיצות נדירה שתוקף את קרני השמש ומחזיר אותם אל מעבר לשכבת האוזון :screwy:

בכל אופן, אני שילמתי כמה עשרות שקלים, 50-60, לא יותר

פורסם

המגנים האלה לא ממש עוזרים להורדת הטמפרטורה בתוך האוטו, הם כן מונעים חימום של ההגה ושאר הפלסטיקים והמושבים. בגלל זה, כל מגן פשוט יעשה את העבודה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני משתמש במגן שמתקפל ע"י תנועת קסמים עד לכדי עיגול קטן (ונפרס למימדים של שני עיגולים גדולים, או משקפיים כמו שתיארו קודם).

הוא עבר איתי כבר 3 רכבים ועד שלא יקרע (כמו שנקרע להורים שלי) הוא ימשיך איתי הלאה.

• תוכן חדש...