Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא אני מכיר מישהו שמוכר אקסקרז'ן דומה לזו.

אבל המחיר הוא לא בדיוק 70K.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
למה?

נראה לי שגם לאחר נסיעה בשטח, הטויוטה תתקלקל פחות ותעלה פחות לתיקון.

ואני יכול לאשר את דברייך מניסיון ...

הקורולה החדשה דווקא ג'יפ דיי מוצלח, היא עברה בקלות דברים שגרנד ויטרה עבר (וגם היא פשוט מצויינת בשבילים, אני טחנתי איתה הרבה שעות בשבילים עד שנכנס לי מסמר :oops: ) ...

הבעיה זה שהקורולה החדשה עולה "קצת" יותר מ-70K ש"ח והדור הקודם הם דיי נמוכות ביחס לרכבים אחרים ומאוד מאוד נמוכות ביחס לקורולה החדשה שלא תבייש גם ג'יפון עירוני ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
החבר'ה עם הרודסטרים (יניב ואייל) - תוכלו להסביר מה פשר הפטיש הזה, דווקא מצידכם, לבהמות האמריקאיות האלה?? :roll:

הנעה אחורית...

אתה לא מאמין כמה כיף אפשר להוציא מטנדר כזה...

במיוחד בגשם...היגויים הפוכים כל הדרך לתחנת דלק... :lol:

פורסם

מצאתי לך רכב :!::!::!:

טנדר בנזין אמריקאי חייתי עם השם המחייב שברולט טבוע עליו:

shevrolet.jpg

:lol:

וגם יישאר לך המון עודף לשפע מדבקות רייגר :wink:

אז מה? נתחיל לדבר בפרטי על עמלת תיווך?!

• תוכן חדש...