Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בית פיוז נמס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

היום בדרך הביתה המגבר הפסיק לעבוד. היה לי מוזר כי מאז שהוספתי מאוורר הוא לא נכנס אף פעם לפרוטקשן. וגם כשהוא כן היה הוא היה חוזר לפעול אחרי 5 דקות (Hertz EP4). בקיצור עוברות איזה 20 דקות והוא לא חוזר לחיים. אני מתחיל לדאוג לשלומו. אולי התעללתי בו קצת יותר מדי כששמעתי בווליום הכי גבוה וגם הגברתי את הסאב.

פותח בגאז', אף נורה לא דולקת במגבר. פותח מכסה מנוע, הפיוז עצמו לא נראה שרוף אבל כבר אין הברגות ואי אפשר לפתוח אותו - הכל נהיה חתיכה אחת. (לא ידעתי אם רושמים הותך או ניתך אז רשמתי נמס כדי שיבינו אותי הכי טוב, למרות שזה לא נכון). בכל מקרה נראה שהעסק שם התחמם מסיבה כלשהי.

רציתי לשאול אם זו תופעה מוכרת, ומה גורם לה - שמיעה בווליום גבוה מדי? ערכת חיווט גרועה? אני מהמר על שילוב של השניים.

תודה מראש

יוני (שכנראה יתקע בלי מוזיקה כל הסופ"ש אלא אם אצליח לצאת מוקדם מהעבודה כשעוד יש מקום שיכול לטפל בזה)

עריכה - על השאלה אם זו תופעה מוכרת החיפוש ענה לי. על השאלה מה גורם לה לא כל כך לצערי

פורסם

לא ידעתי אם רושמים הותך או ניתך אז רשמתי נמס כדי שיבינו אותי הכי טוב, למרות שזה לא נכון :lol:

זאת לא תופעה נדירה אבל מה שכן ממליץ לך בחום להחליף חיווט לחיווט מוקר ויותר עבה.

איזה חיווט יש לך ?

HU- clarion 785 l COMP- hertz hsk165 l

AMP-audison lrx4.5 l SUB- Sharp 7000

פורסם

בכל מקרה ממליץ לך לעבור לחיווט פחות או יותר מוכר בעובי 4גיג'.

וכמובן שלפחות לעכשיו תנתק את החיווט הישן שלא יגרם עוד נזק.

HU- clarion 785 l COMP- hertz hsk165 l

AMP-audison lrx4.5 l SUB- Sharp 7000

פורסם

גם לי זה קרה לאחר שנה וקצת עם המערכת,בכל זאת בגלל שברשותי מגבר אחד החלטתי להישאר עם הקיט של ה8G,

עד היום הפיוז החדש מחזיק.

בכל זאת אם ממש חשוב לך להישאר סופ"ש עם מערכת החלק עצמו לא יקר, וזה עניין של מספר דקות לסדר את זה.

תוכל להיעזר בשרשור שלי.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

זה קרה לי אחרי כחצי שנה עם המערכת. אני חושב שאחליף לכבל יותר איכותי כדי שזה לא יקרה שוב פתאום עוד חצי שנה/שנה וחצי :-)

תודה רבה לכם!

פורסם

תופעה מוכרת לביתי פיוז מסוג AGU. יש להם נטיה להתפוררות בגלל החום הרב בתא המנוע. ממליץ גם לעבור לבית פיוז מסוג מיני ANL מעבר להחלפת הכבל.

פורסם

הלוואי שידעתי מה זה אומר. אבל נראה לי שלא היה שום דבר חם בסביבה של הפיוז, וזה גם נראה כאילו זה נמס מבפנים, כאילו שהכבל עצמו התחמם והתיך את הפלסטיק..

פורסם

החלפתי פיוז, שבוע הבא מקווה להחליף את החיווט 8 גייג' שיש אצלי למשהו יותר רציני כדי להמנע ממצב כזה בעתיד.

שוב תודה רבה לכל מי שהגיב, ותודה רבה לתומר התותח מתומקאר שהסכים לקבל אותי בשישי בצהריים עם כל הלחץ שהיה לו ולא לקח לי שקל.

13112009169.jpg

פורסם

להתקין כבל עבה יותר לא יפתור את הבעיה.

הבעיה היא בבית פיוז לא איכותי. שהמגע שלו לא מספיק טוב. והוא מתחמם! כתוצאה נסיון ליצור מגע בין התושבות לפיוז.

ולכן הוא מתחמם ומחמם את הבית שלו!

להחליף לכבל עבה. ולהשאר עם בית פיוז גרוע לא יפתור את הבעיה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

עוד משהו קטן - יכול להיות שהפיוז הוא לא בעל ערך מתאים ובגלל זה הוא לא נשרף :?:

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

• תוכן חדש...