Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי LP/AP/HP ולגבי Freq.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו יש לי את המגבר Rockford P3001 מחובר ל JBL GTO1202D, שעובד על 4OHM, על כמה אני שם את ה FREQ ומה זה LP/AP/HP?

DSC00030 [800x600] [800x600].JPG

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

שים אותו על LP

אם הסט הקידמי שלך חתוך ב63 אז גם הסאב ב63 כנ"ל לגבי כל נק' חיתוך ,תראה מה מתאים לך יותר.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם
תראו יש לי את המגבר Rockford P3001 מחובר ל JBL GTO1202D, שעובד על 4OHM, על כמה אני שם את ה FREQ ומה זה LP/AP/HP?

LP = LOW PASS חיתוך לצלילים נמוכים- באסים - סאב וופר

AP = ALL PASS ללא חיתוך כל הצלילים שמגיעים מהHU (רדיו דיסק) יוצאים מהמגבר

HP = HIGH PASS חיתוך ללמעלה, חיתוך לצלילים גבוהים - וופר מיד וטוויטר .

וצדק קודמי ורשם שניתן לחתוך ב 63 אך תבחן איך נשמע עבורך הכי טוב,

אם אתה לא יודע לכוון עדיף שתשאיר את זה למומחים, שלא תגרום נזק.

אם תרצה אני מוכן לעזור לך באחד המפגשים.

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

סבבה אני מגיע למפגש הקרוב אז נתראה שם!

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

• תוכן חדש...