Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוקר פגעתי במונית מרצדס שמורה מאד.

מדובר בפגיעה קלה בפגוש אחורי. כמה קילופי צבע קטנים על הפגוש. אין כל שינוי צורה חורים או שריטות עומק.

המונית נראית שמורה, וטענת הנפגע כי לא היו כל פגיעות קודמות, מתקבלת על הדעת, במקרה זה.

הנפגע רוצה לתקן את הנזק במוסך המורשה. הפחח של היבואן דורש לבצע תיקון מקיף, שיכלול פרוק הפגוש, צביעה והרכבה מחדש. העלות היא 1000 ש"ח.

א. האם הצעה זו נשמעת הגיונית?

ב. האם אני יכול לחייב אותו לבצע תיקון חלופי אצל פחח מורשה אחר בסכום נמוך מזה?

אודה על תשובתכם

אבינעם

פורסם

לך על זה במיידי...

לפני כחצי שנה "נישקו" אותי מאחורה.

הרכב שלי הוא גם מרצדס (שמורה מאד) והנזק הסתכם במספר קילופי צבע קטנים על הפגוש ושריטה אחת לא עמוקה.

המקרה קרה באזור תעשייה של ראשל"צ כאשר חזרתי מהטסט, לכן אני והנהג הפוגע ניגשנו לאחד המוסכים (לא מוסך יבואן) לקבלת הצעת מחיר לתיקון. נאמר לנו "תיקון מקיף, שיכלול פרוק הפגוש, צביעה והרכבה מחדש. העלות היא 1000 ש"ח."

ורק כדי לסבר את האוזן, הנהג הפוגע לא הסכים לשלם בטענה כי זה יקר מדיי והפנה אותי לפחח אחר ביפו שהציע 850 ש"ח למילוי, תיקון ללא פירוק וצביעה. מיכוון שהנהג הפוגע נחשב כאשם פניתי לחברת הביטוח והוא חויב בסופו של דבר בסכום של 2600 ש"ח...

בבירור שעשיתי לפני התיקון נאמר לי כי את רוב פגושי הפלסטיק של המכוניות החדשות (ופגושי הפלסטיק של דגמי מרצדס הלא כל כך חדשים) יש לפרק, להכניס לתנור להרפייה, למלאות חומר ולצבוע. לפי זה נראה לי כי המחיר שביקשו ממך הגיוני למדיי.

א. האם הצעה זו נשמעת הגיונית? כן, בהשוואה לתשלום שתצטרך לשלם אם הוא יתבע את הביטוח שלך.

ב. האם אני יכול לחייב אותו לבצע תיקון חלופי אצל פחח מורשה אחר בסכום נמוך מזה? לא, למה לו?

פורסם

אתמול בבוקר אותה הבעיה בדיוק אצלי... רק שהפעם פגעו בי מאחור כשעמדתי. התוצאה קילופי צבע בטמבון אחורי והוא יצא קצת מהמקום. פחח אמר שצריך לפרק, ללטש, לצבוע מחדש ולהרכיב ואז זה גם יישב במקום בחזרה. 1000 ש"ח.

מה קרה אצלי? הנהג הפוגע אמר שלא איכפת לו כי אין לו השתתפות עצמית, אז אני הולך לפחח אחר שרצה קצת יותר יקר אבל אני סומך על העבודה שלו.

פורסם

תודה למגיבים.

נכנסנו יחד למוסך מרצדס, וקיבלנו את הצעת המחיר שצוינה למעלה.

ניסיתי להגיע איתו להסדר, שאשלם לו במזומן סכום נמוך יותר. לאחר התמקחות סגרנו על 800 ש"ח. במזומן. תמורת כתב ויתור תביעות, כמובן.

יאללה. שיהיה כפרת עוונות.

• תוכן חדש...