Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי שאני מצאתי את הרכב שלי, פג'ו 206 2001 ידנית מדהימה, הגיע הזמן גם למשפחה להתעדכן באוטו חדש.

כרגע אבא שלי נוסע על ניסן אלמרה שנת 2000 במצב מכני סביר אבל הגיע הזמן לשדרג.

 

התקציב עומד על 100 אלף שקל, כמובן שעדיף פחות, בעקרון מה שאנחנו מחפשים זה צריכת דלק סבירה, נוחות בנהיגה, כמבן שיהיה רכב עם נוכחות אבל לא צריך להסחף בפוזה, בעקרון אבא שלי די נעול על מאזדה 6 משנת 2007, אני חשבתי דווקא בכיוונים אחרים לגמרי, השאלה מה רבותי הנכבדים ממליצים, אני אשמח לקצת מידע על רכבים מהקבוצה הנ"ל שהם אמינים נוחים, וגם כדאים מבחינת ערך השוק.

 

תודה רבה לעוזרים

פורסם

סובארו B4 שמפגינה אמינות קיצונית או פורד מונדאו שלפי מה ששמעתי (אין לי ניסיון עם הרכב) מהנה לנהיגה ויותר נוחה ממאזדה 6

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

שלום !

 

אני עצמי מחפש רכבי מנהלים ממודל 2006.

אצלי באים בחשבון

 

מזדה 6 פרימיום.

טויוטה אוונסיס.

ניסן פרימרה.

 

הונדה אקורד יקרה מידי למחירה לעומת האבזור שמציעה (הדל).

 

על כולן קיבלתי חוות דעת מעולות. הניסן - גיר רציף שמגלה אמינות.

מחיפוש פה בפורום מצאתי שבעלי ניסן פרימרה נתקלו בבעיות בגיר רק באזור ה 250,000 ק"מ +

אז אני מניח שזה אמין בהחלט.

 

טרם רכשתי, עדיין מחפש את הרכב הנכון.

פורסם

לנו הייתה ניסאן פרימיירה מודל 2004, שהייתה אצלנו עד 2009, אני חייב לציין שהרכב אכן היה אמין ומצויין רכב נוח שמגיב יפה ונוח מאוד לנסיעה, מה שכן, הרכב מאוד משוכלל ומלא במחשבים וטכנולוגיה, והחוסר ידע והצרות שהמוסך המרכזי בירושלים עשה בטיפולים עם המחשב הוא פשוט חרפה, רק שקיבלנו את האוטו התקנה מקומית של האזעקה גרמה בעיה בגיר שתקעה אותו בהילוך שלישי, לאחר שזה טופל כל טיפול שהרכב עבר הוסיף רק הודעות שירות למסך של המחשב המרכזי שהמוסך פשוט לא ידע איך למחוק, כל פעם אחרי טיפול התגלו תקלות במחשב וכל פעם שרק ניסינו לתקן אותן במוסך הוא גרם רק יותר נזק, במילה אחת, מכוניות מצויינת, השירות שקיבלנו במוסך בתלפיות ירושלים, חרפה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לאבא שלי יש פורד מונדאו שנת 2006 ואני חייב לציין שנרכב מהנה לנהיגה,

רכב מרווח מאוד מאובזר בנדיבות ואמין מאוד.

 

בהצלחה,

 

סער

פורסם

מונדאו - רכב עם נוכחות מרשימה, נוחות נסיעה.

אבל לטעמי - המנוע חלש, ואולי תיבת ההילוכים מחלישה אותו.

הרכב דורש סל"ד גבוה = צריכת דלק גבוהה.

 

הייתי רוכש מודאו לעצמי, אבל העניין הזה ממש הפריע לי.

×
×
  • תוכן חדש...