Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

+1 לסאן דאון מגבר פשוט מעולה למחיר שלו...

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

אכן הסאנדאון מצויין, אבל כדאי לשאול כמה שאלות לפני -

איזה סאב/ים אתה מתכוון לחבר?

כמה וואט אתה מצפה מהמגבר להוציא ב-1 אוהם? לדעתי רוב המגברים לא יעמדו בהצהרות ללא שידרוגים במערכת החשמל.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

צריך להגביר שתי KICKER CVR12 התנגדות סופית של כל אחד מהסאבים היא 4 אום או 1 אום .

אז בינתיים יש לי קיקר יחיד שאני רוצה להגביר ב 1 אום ואחר לחבר שני סאבים ולהגביר אותם שניהים ביחד בהנתגדות סופית של 2 אום .

אין לי בעיה לקבל הצעות מיד שניה למי שיש .

פורסם

אז למעשה אין לך שום צורך לחבר ב-1 אוהם!

בהנחה שכל סאב מוצהר 400w rms - אתה זקוק למונו שמספק כ-400w ב-4 אוהם (כדי לחבר סאב אחד) וכ-800w ב-2 אוהם (כדי לחבר שני סאבים).

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

זה שמעלי אתה צודק אחי ***אם הוא אחיך דבר איתו בבית. זה לא צ'כונה פה***

אז תמליצו לי על מגבר שמספק 400RMS ב 4 אום ו 800RMS ב 2 אום ?

פורסם

רוקפורד 1001 מיד שניה יהיה מעולה, מעל ומעבר למבוקשך, תוכל אפילו להשתדרג לשני סאבים חזקים יותר בעתיד.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
אז למעשה אין לך שום צורך לחבר ב-1 אוהם!

בהנחה שכל סאב מוצהר 400w rms - אתה זקוק למונו שמספק כ-400w ב-4 אוהם (כדי לחבר סאב אחד) וכ-800w ב-2 אוהם (כדי לחבר שני סאבים).

צבי, למצוא CVR עם 2 סלילים של 2 אוהם זה בעיה.

רוב הCVRים באים עם 2 סלילים של 4 אוהם.

כלומר שאו שהוא צריך מונו שנותן 800WRMS ב4 אוהם או ב1 אוהם על מנת לחבר את 2 הסאבים.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

מיקי שים לב שיש לו כבר סאב אחד שני סלילים של 2 אום

וזה לא ממש בעייה לימצוא אותו ב-2 אום

יובל יש לך סאב אבל אין לך רכב :wink:

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

הבנתי, טעות שלי.

הייתי בטוח שיש לו 4 אוהם.

אז אתה צריך מגבר שמוציא בערך 800WRMS ב2 אוהם.

בתקציב הזה כמעט בלתי אפשרי למצוא מונו עם נתונים כאלו.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם
מיקי שים לב שיש לו כבר סאב אחד שני סלילים של 2 אום

וזה לא ממש בעייה לימצוא אותו ב-2 אום

יובל יש לך סאב אבל אין לך רכב :wink:

ישראל ההורים שלי כבר ידאגו לרכב אני דואג למערכת להכין את הכל ובאותו יום שיגיע הרכב נתחיל בהתקנה .

• תוכן חדש...