Jump to content

Liorzam

  • הודעות

    47
  • כאן מאז:

הנקודות של Liorzam

נהג חדש

נהג חדש (2/14)

1

מוניטין

  1. למעוניינים מצאתי משהו שימושי! http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=475528 אפשר לקנות רק את הכבל ב 40 שקל ולסגור ענייו http://www.ebay.com/itm/200906311985?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
  2. היי בקשר לאשכול המצורף הפתרון המוצע שם הוא שימוש ברכיב צד שלישי כמו Yatour אבל תמיד עדיף להשתמש ברכיבים מקוריים אם כבר יש את האופציה, ידוע לך אולי אם יש אפשרות לבצע את ההרחבה הנ"ל במקום מוסמך\מורשה של מאזדה?
  3. היי, קניתי מאזדה 3 ספיריט 2008 המערכת HUB שמותקנת אצלי תומכת בMP3 וכן גם יש לה לחצן בשם MEDIA שכאשר אני לוחץ עליו מופיע על הצג "AUX" . קראתי בספר הרכב וכתוב שזה אמור להימצא בתא משענת של הנהג ... חיפשתי ברכב בתא כפפות גם בתא משענת הנהג ולא מצאתי את חיבור שקע הAUX, יכול להיות ששקע מסוג הזה הוא תוסף ?כלומר המערכת באה עם האופציה לAUX אבל לא התקינו ברכב את השקע עצמו? אם כן, באיזה מקום מורשה של מאזדה אפשר לעשות את השדרוג הנ"ל? תודה רבה.
  4. בת ים, אפשר שמות של חנויות חלקי חילוף מומלצות? ואשמח לעוד הצעות
  5. לגבי השמן ופילטרים אין לי מושג, יש דברים שאני יכול לעשות לבד יש לי חבר שיכול לעשות את זה בשבילי בקשר להחליף רצועה ,תוסף שמן וניצור וואקום - מאיפה אני קונה את החלקים? ובקשר למנורת ברקס מעל השמשה הבנתי שזה כמה מנורות קטנות ידוע לך הסוג ? בקיצור: דברים שאתה חושב שאפשר לעשות בעצמי אשמח לעזרה בקשר למחיר של כל חלק ומאיפה קונים , תודה רבה!
  6. שלום, היום הגעתי למוסך וביקשתי הצעת מחיר לטיפול 10 אלפים לאחר שבעל המוסך לקח את הרכב סיבוב הסתכל על המנוע ובחן את כל הדברים הרלוונטים להלן הפגמים ועלות הטיפול: *פלגים,שמן מנוע,פילטר שמן,פילטר אוויר - 340 שח *רצועה למנועה 286 *גומי אקס פנימי 316 *צינור ווקום גומי - 100 *ניקוי מצרעת פלוס איפוס תקלות 350(לאחר שאמרתי לבעל המוסך שהגיר בדרך כלל מושך בבוקר כשהרכב עדיין קר ) *תוסף שמן 180 לגיר *אור בלם אחורי עליון - 48 מילוי שמן ברקס - חינם תושבת מנוע ימין 500 תושבת גיר שמאל 650 -האם המחירים אכן הוגנים? -מבין כל הליקויים מה סדר החשיבות של מי לתקן קודם(כיוון שזה הוצאה יקרה אני מעדיף לתקן את הליקויים הקריטים קודם) -ואיזה מין הליקויים עדיף לחכות שהרכיב יהרס לפני שמחליפים כי למשל התושבות גיר עדיין עובדות וכו... המון המון תודות לעוזרים!
  7. גם לי זה נשמע עבודה חאפרית אני אחליף, במזל לא קרה שומדבר לשסטומים וגם לא ראש מנוע אבל המון שמן התחיל להשפריץ החוצה והפך לשחור מהחום יצא קצת עשן וזה מה שהלחיץ אותי... חוץ מטיפולים שוטפים לא התעסקי בתחזוקה שלו
  8. ממש לא הרבה אני גם מופתע מהקרע. 120 אלף
  9. מה אני אמור לעשות במצב כזה ! ???... לא הצלחתי למצוא שרשרת חלופית , המוסך הציע לי לעשות הלחמה לשרשרת... מישהו נתקל בבעיה הזאת לפני? ויכול לייעץ לי? תודה רבה
  10. אני מוכר עכשיו את הפיאט פונטו ספייס2001 שלי בגלל שאני מרגיש שהיא אוטו "צעצוע" הפח ,המושבים ,ההגה הכול מרגיש לי פשוט . אני מוכן להשקיע עד 45K-40K לאוטו חדש שיראה מרשים ,מנוע מ1600 ומעלה שייהיה אוטו לצעירים לא גדול(משפחתי). שעלויות החלקים,הדלק,ההוצאות השנתיות ייהיו נמוכות ככול שאפשר בהתאם שתייהיה חווית נהיגה טובה. חשוב לציין - אני מחפש אוטו אוטומט בלבד. אני רוצה את עזרתכם במציאת המכונית המתאימה בשבילי: בהתחלה חשבתי על גולף אבל לפי סיפורים מחברים היא לא זולה משום בחינה... יש לי כמה כיוונים והם: האודי A3 נפח מנוע 1600 שנת 2001 אוטומטית. מציבושי קולט 2003 מנוע 1600 . סיאט איביזה ספורט שנת 2004 5 דלתות דגם SIGNO . פורד פוקוס 5 דלתות שנת 2004 מנוע 1600. אלה המכוניות שאני חושב שמתאימות לי אם אתם חושבים על מכוניות אחרות שיכולות להתאים לדרישה שלי אודה לכם. אני רוצה לשמוע חוות דעת על המכוניות הנ"ל ואילו מבינהם הכי מתאים מבחינת מה שתיארתי להעיל. תודה רבה,ליאור.
  11. תברר על KIA RIO שנת 2007 הם לא יקרות בכלל והמנוע 1400 שלהם עושה עבודה טובה !..
  12. לדעתי פיאט פונטו ספייס (דור שני)שנת 2002 HLX/ELX אוטו שבאמת לא צורך המון דלק עולה בסביבות התקציב שלך -/+ רכב מעולה רק תעשה בדיקה לפני שאתה קונה כי יש הרבה רכבים של פיאט שהם "פצועים"
  13. יש לי פיאט פונטו דור שני והבננה בין האוטו לדלת היא בננה סגורה כזאת לא עוברים שמה כבלים . אני מחפש דרך איך להעביר באלגנטיות את הכבל רמקול מהמגבר לרמקול בדלת... תודה לעוזרים
  14. אתה מוכר אותו?..
  15. תותח!... אני מאזור המרכז =\ אבל אני אנסה את השלט השני (השלט שרשמתי שני) נבדוק עם חברים
×
×
  • תוכן חדש...