Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי סוופיט 1995

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך עזרה.

סוזוקי סוופיט דגמים של עד 95 האם יש להם מזגן מבונה ברכב או שזו הוספה של הקונה והרכב יוצר בלי מזגן???

כמו כן איך הרכב הזה מבחינת אמינות ,חלפים, חסכנות בדלק?????

8)

פורסם

מזגן מקורי, יש כאלה שהגיעו בלי והתקינו בארץ על פי מה שידוע לי, המזגן המקורי בסויפט מקרר מעולה וסוחב עם מזגן מעולה.

חלפים? בשפע.

אמינות? הרכב אצלי חודש וטפו טפו טפו אין תקלות מיוחדות חוץ מחור באגזוז שתוקן ב50 שקל.

דלק? שלי קרבורטור אז הוא שותה קצת יותר, 1-13 בבדיקה האחרונה לפני שבוע.(מעודכן), אני מאמין שההזרקה עושה 1-15בערך.(כמובן שעירוני, מחוץ לעיר מאמין שיותר).

כל טיפול ברכב הזה נגמר ב50-100 שקל, וגם עד שיש טיפול זה פעם בתקופה ארוכה.

הרכב שלי עבר 266 אלף ועדיין אם ראש מקורי ונוסע במצב מעולה ולא חסר סוויפטים במצב דומה, המנוע הזה מסוגל לגמוע כחצי מיליון ק"מ עד לשפיכת מנוע לטענת המוסכניק שלי.

האיבזור לא בשמיים אבל בפלוסים של הרכב, הוא נורא אמין ולכן יש לו סחירות גבוהה ורובם נמכרים ונקנים מעל המחירון.

יש דגמים בצורה החדשה 92+ שהגיעו אם מראות חשמל ודשבורד מודרני ועגול יותר ועוד כמה שינויים קוסמטיים אבל המנוע נשאר זהה ורק ב94 ומעלה קיבל הזרקת דלק.

יש מנועים 1.0 ו1.3 בגירים אוטומטיים (שנחשבים לאמינים ומוצלחים מבין הגירים האוטומטיים של השנים ההם ושורדים מעולה את השנים על אף פשטותם) ויש גיר ידני שהוא מומלץ פי כמה וכמה.

שאתה הולך לבדוק אחת שים לב לקבלות טיפולים וק"מ, המד הוא רק 5 ספרות ולכן לא ניתן לדעת את הקילומטרז' האמיתי של הרכב, שבדקתי כמה כאלו כולם אמרו 100 אלף ומשהו וללא קבלות ותיעוד, אז חשוב נורא תיעוד קבלות בכללי אבל גם בשביל לדעת קילומטרז', תבדוק מים ירוקים.

חוץ מזה תשאל ואני יענה לך.

פורסם

זיהוי מזגן מקורי :

במזגן מקורי כפתור ההפעלה של המזגן ממוקם בצד ימין לבוררים של עוצמת המאוורר וכיווני זרימת אוויר, ויש על הכפתור שתי נוריות -

A/C ו - ECO.

לחיצה ראשונה - נדלק A/C. לחיצה שניה - נדלק ECO. זה מצב חיסכון של המזגן, והמדחס מופעל לפרקי זמן קצרים יותר.

לחיצה שלישית - כיבוי מזגן.

במערכת לא מקורית כפתור ההפעלה של המזגן לא נראה ככה.

• תוכן חדש...