Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידה יומית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה בסדר - זו רק דוגמא אחת מתוך מאות, בכל תחום בעולם, כמעט בכל תחום - יש שתי אסכולות שנוגדות אחת את השניה.

מה שלא בסדר זה התגובות הבוטות והרומסות של חלק מחברי הפורום בכל פעם שיש משהו חדש שעוד לא בוסס דיו בכדי להוכיח תיאוריה כזו או אחרת או פונקציה מעשית כזו או אחרת.

זה בסדר גמור לא להאמין בוודו של החיווט, זה בסדר גמור כן להאמין בוודו של החיווט.

זה לא בסדר לעקוץ אחד את השני ככה כל הזמן.

אתם יודעים מה אני חושב, אני יודע מה חלקכם חושבים.

יתכן ואחד טועה והשני צודק ויתכן גם שכל אחד מאתנו צודק במשהו אחד וטועה במשהו אחר.

אבל זו לא דרך להתבטא.

אני לא מגיב יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הכוונה שלי היא שאני לא מגיב יותר לגבי הנושא של הת'רד כי זה כבר נהיה לא לעניין ופשוט מכוער - הצורה שבה הדברים נאמרים.

אני ממשיך לכתוב על גבי הפורום ותגובות שנובעות מהומור בריא - ממש אין לי בעיה לכתוב.

כבר מזמן ביקשתי שיבטלו לי את מונה ההודעות...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ZED AUDIO

0ZiRo0, תתחדש. מוצר שמסקרן אותי באופן אישי. מצפה להשמעה ולהווכח הכצעקתה או שמא זה גאדג'ט נוסף שחשבנו שהמציאו [שוב] את הגלגל.

lanosforce, על מה אתה מדבר בכלל? קצת נסחפת עם הפרשנות שלך לתגובות של החברים. חזור לפרופורציות אדי ידידי.

אגב, יש עדיין בעיות עם הביט 1? סתם, אני צוחק.. :lol:

פורסם

תודה על הלינק למדתי משהו חדש ,אתה יודע אולי יש משהו טכני עם השמות של המגברים שהם כאלה מוזרים? כי כל מגבר יש לו שם מיוחד ולא כמו חברה רגילה עם מספרים

פורסם

צביקה - אתה יודע כמוני כמוך, יש דרך לאמר דברים - אין לי בעיה שיאמרו, יש לי בעיה עם האופן והנימה בהם הם נאמרים.

אבל טוב לראות אותך שוב על גבי דפי הפורום. :-P

ואפרופו לגבי השם של המגבר - לוויתן - שאלתי את סטפן מדוע דווקא השם הזה ואמרתי לו שגם בשפתנו המילה לוויתן היא אכן לוויתן - יונק מיימי ענק...

ומה מתברר - סטפן מנץ למד שבע שנים בבית ספר עיברי בארה"ב... לא לקלל לידו :-)

Pioneer TS-X150

פורסם

כבעלים גאה של הייפוניקס אפרודייט 8 (מגבר 6 ערוצים של ZED- ישן-חדש !!) אני חייב לומר שמדובר במגבר מצויין ואנדרייטד בטירוף (אגב, יש לו קרוסאובר אקטיבי מובנה - כאמור, מגבר משנת 1997 !!) ויש לי הרגשה שהלוויתן עומד להפתיע..

בכלל, המגברים הדיגיטליים מקבלים בוסט אמיתי בתקופה האחרונה (אני מדבר על פולריינג' לא מונובלוקים לסאבים..) במיוחד בתצורת ה ICE POWER של באנג אנד אולפסון שסוחפת את עולם האודיו. בתחום הרכב, אפשר למצוא את ה ICE במגברי ה PRS של פיוניר ובמגברים החדשים של ECLIPSE. נתונים שכאלו במגברים עם סרטיפיקציות של CEA (דבר שמאשר את הצהרות היצרן ומבטיח סטנדרט בניה גבוה !!)הם באמת משהו שלא רואים הרבה במחירים שכאלו. פחות מ 300 דולר למגבר. באותה הטכנולוגיה משתמשים היום במגברי היי-אנד ביתיים:

http://www.hometheater.co.il/article01623

דוגמא למגבר של אקליפס:

http://www.eclipse-web.com/us/amp/xa4200.html

ועוד אחת:

http://www.eclipse-web.com/us/amp/za1200.html

...CASKA for life

פורסם

חגי, המגבר עומד להפתיע את מי?

את מי שאינו יודע לשמוע ?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...