Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידה יומית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע איך הגעתם ל4K

המגבר כולל משלוח עולה 675 דולר, כולל מיסים זה יוצא 3.5K

ותנסו לראות כמה עולה היום מגבר קלאס AB טוב 4 ערוצים של חברה כמו ETON - 4200 ש"ח

אני לא מדבר על מגברים של אודיסון, לא מדבר על מגברים נוסח באטלר ואפילו לא הליקס או DLS.

תיקחו בחשבון שזה מגבר 6 ערוצים עם הספק אדיר לערוץ - 150 WRMS אנדרייטד בטירוף ככל הנראה והמגבר בגודל פיסי של מגבר 4 ערוצים סטנדרטי, צריכת אנרגיה מאוד נמוכה ביחס לכל מגבר מקביל בקלאס AB, עם 16 קונפיגורציות אפשריות, טכנולוגיה חדשה - לא חדישה, חדשה. רכיבים איכותיים (מאוד) פס ייצור מוגבל, מותג לבית עם שם אדיר - והמחיר לא אטרקטיבי??? תחשבו שוב...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב..

חפרתי כל השבת בהממוווןןן ביקורות ודעות ולמדתי את תחום ה CLASS D לשורש. במבחן השוואתי של מגברי CLASS D שנעשה בגרמניה. ה JL 600/4 ניצח את הלווייתן בכל פרמטר מלבד ה VALUE (בכל זאת 4 ערוצים מול 6..)

ל JL נתונים מדהימים כמו SNR של 110DB וגם THD של 0.03% (למגבר CLASS D זה נתון שובר מוסכמות..) - ואני שמח לומר שצדקתי, על פי מבקרים רבים, במערכות "אקטיביות" מרובות מגברים מגברים דיגיטליים צורכים פחות חשמל ובסופו של יום מצליחים לשמור על SQ מעולה גם בווליום גבוה הרבה אחרי שהמגברים ה"סטנדרטיים" מרימים ידיים בשל אספקת החשמל המוגבלת.

בעיה נוספת שהעלו היא שיש קושי לשלב בין מגברים דיגיטליים למגברי CLASS A/B באותו הסטאפ כי הדיגיטליים איכשהו מהירים יותר (?? זה הם אמרו, לא אני..)

אין הרבה ביקורות על הלוויתן וגם אלו שיש חלקם טובות חלקם פחות (כגודל הציפייה..8)). מה שבטוח, יהיה מעניין !!

אני מתחיל להתעניין ב HD, כבר יש כאלו בארץ ? מחירים ?

...CASKA for life

פורסם

בהגברה של סט קדמי, אקטיבית ע"י מגבר 4 ערוצים, צריכת החשמל הממוצעת היא באיזור ה20-25 אמפר.

וזה אמפרז' שכמעט כל מערכת חשמל יכולה לספק מבלי להתאמץ יותר מידי(אפילו רק בהישענות על המצבר).

לכן, השיקול של צריכות חשמל על מגברים עבור רמקולים ולא סאבים הוא זניח ולא מהווה שיקול בקניה.

הבעיה מתחילה ונגמרת בסאבים.

מי שמעוניין בסאבים בעלי הספקים אדירים של 600-70-800 ואף 1000 וואט RMS,(ובכוונה אני אומר אדירים כי אפילו מוגזם ברוב המערכות SQ) לרוב יהנה יותר עם הגברה קלאס D מאשר A\B, כי פשוט לא תהיה למערכת החשמל מספיק אמפרז' פנוי כדי לספק את זה.

אבל בשביל סט 2-3 חלקים מקדימה וסאב של 300 ואפילו 400 וואט RMS, הגברה של קלאס A\B אינה בעייתית מבחינת צריכת חשמל(ככ40 אמפר ממוצע), ולכן אין כאן בעיה בכלל.

המחשבה על צריכת אמפרז גבוהה במערכות SQ היא לרוב לא שיקול.

או לפחות, לא השיקול העיקרי.

under construction..

פורסם

אני מניח שזה לא אבסולוטי, ז"א, יכול להיות מגבר קלאס D טוב מאוד לעומת מגבר קלאס AB גרוע, ז"א, מגבר AB יישמע יותר טוב מקלאס D באותה רמה, לא כן ?

לפי המחירים של מגברי קלאס D של DLS (סדרה חדשה שתגיע בקרוב לארץ), אני מניח שהעלות שלהם נמוכה יותר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

על הנייר מגבר קלאס AB יהיה תמיד טוב יותר ממגבר קלאס D באותה רמה ומגבר קלאס A יהיה טוב יותר ממגבר קלאס AB באותה רמה כי שיטת העבודה היא פשוט עקבית יותר ורציפה יותר.

אבל מה שאני שואל זה באיזה שלב השמיעה שלנו לא תוכל להבדיל יותר בין מגבר אחד למשנהו? כשמדובר במגברים שנמצאים ברמת פרמטרים זהה - אבל שיטת עבודה שונה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...