Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידה יומית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה לא סתם מגבר קלאס D

זו טכנולוגיה חדשה לחלוטין של שימוש בספק כוח וביכולת מהירות המיתוג של המגבר, אחוז עיוות אפסי למגבר שיכול להרים סט שלושה חלקים קדמי (טרי אמפ) ללא שימוש בקרוס אובר חיצוני

יש למגבר הזה משהו כמו 16 קונפיגורציות אפשריות ללא צורך בעזרים חיצוניים.

אולי המגבר שישה ערוצים הקטן בעולם ביחס להספק האדיר שלו לערוץ בודד.

רכיבים של בר-בראון כברירת מחדל והלאה והלאה.

בלי להכנס לוויכוחים - אני בעצמי לא יודע עד כמה המגבר הזה יהיה טוב או לא, שובר סטיגמות או לא.

אני יודע שהמגבר הזה הפתיע בצורה מובהקת מספר אודיופילים שנבחרו ע"י סטפן מנץ בכדי לבחון אותו.

עכשיו נחכה לקבל השמעה מאוזירו - מקווה שתהיה הפתעה לטובה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מניח שזה ישנה את כל מה שחשבנו על ההבדלים בין קלאס D ל AB ?:)

או ש..

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני מאוד רוצה כזה אבל אין לי תקציב לרכוש אחד

אני לא חושב שזה ילמד אותנו משהו על ההבדלים בין מגבר קלאס D ל מגבר קלאס A ובטוח ששיטת העבודה של קלאס A היא אבסולוטית

אבל אני חושב שיש סיכוי שהמגבר הזה ילמד אותנו שאנחנו לא מסוגלים להבדיל בינם גם לו היינו מאוד רוצים - אני רוצה להאמין שזה בדיוק מה שיקרה.

מה הטעם לבנות מטוסי קרב מתקדמים יותר? מה הטעם להמציא דלק סילון שבוער יותר זמן? - למה שלא כולנו נישאר מקובעים בריבוע הקטן והנוח שלנו ולא נזוז ממנו מילימטר.

למה שלא נמשיך לשרוף דלק מאובנים כשאפשר להשתמש במשאב זמין כמו... השמש??? :shock:

אולי לא היה צריך להפוך את ההאמר לרכב לא חוקי לכביש?

תביטו כמה שנים קדימה - ההרגלים שלנו הולכים להשתנות, רוב הרכבים אחרי העשור הקרוב, עלולים להיות בעלי מערכות חשמל שבכלל לא יוכלו להניע רכב עם מערכת שמופעלת על מגברי קלאס A... סתם עוד נקודה למחשבה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי, בניגוד אליך

אני דווקא קראתי דברים הפוכים ממה שאתה כותב :(

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

בבקשה:

This will truly be a multi tasker as the options available will be really versatile. Full range, High Pass, Low Pass, Band Pass and sub modes are offered with the ability to have all channels as sub, 4 channels or just two.

So the amplifier will do 150w x 2 flat, high pass or low pass (mono or stereo) on channels 1+2.

Channels 3 +4 will do the same with the addition of the Band Pass function.

Channels 5+6 will do full range or Low Pass (mono or stereo) with a variable subsonic crossover.

You are able to:

* Run all channels in flat mode

* Run Ch's 1+2 High Pass or Flat and 3+4+5+6 in Low Pass

* Run Chs 1+2 High Pass or Flat, Chs 3+4 High Pass, Band Pass or Flat and Chs 5+6 Low Pass

* Run all channels Low Pass

* Channels 5+6 can have 2 or 4 RCA inputs

* Channels 5+6 can have their Low pass crossover deleted when used with head units having built low pass crossovers.

* Run all channels flat

* Run all channels low pass

* Pairs of channels are bridgeable for 600w 4 ohm operation for a total of 1,800w - many guys prefer to run their woofers from separate channels as it makes impedance mixing/matching easier.

אלי

פורסם

אני יודע - ולכל דבר בחיים יש אחד שטוען בעד ואחד שטוען נגד.

אומרים שטלפון נייד לא מסרטן בכלל - ואז זוג מדענים רוסיים לקחו זוג של טלפונים סלולריים - קשרו אותם מסביב לביצה טריה וחייגו מאחד לשני ואחרי דקה - מה אתה יודע, ביצה קשה...

אבל אנחנו מצד שני לא משתמשים בשני ניידים בו זמנית בשתי האזניים... אז האם זה מסרטן?

אחד אומר שכן, אחר אומר שלא...

אני רק יכול לאמר שאני בא מתחום שמתעסק המון במיתוג, ה-מ-ו-ן - למען האמת, המיתוג בתחום הצבאי שאני בא ממנו זה שם המשחק, ממש לא מדובר שם על מיתוג של 25 מיליוניות השניה... מדובר במיתוג של כמה מאיות שניות ואת זה - אתה כבן אדם לא מסוגל להרגיש, לא מסוגל לשמוע...

אבל אין בזה פסול - אתה לוקח את הצד שלך אני לוקח את הצד שלי.

אבל אל תחפש בכוח לפסול את המגבר הזה - תנסה להיות אובייקטיבי עד כמה שאתה יכול והשאלה היא אם באמת אתה תמצא את עצמך טועה או לפחות צודק ברמה מינורית - האם תוכל עם יד על הלב להודות בכך?

אני יודע שבמידה והתוצאה תאכזב אותי - אני אודה בטעות.

עכשיו רק צריך מישהו עם שיש לו מגבר כזה מותקן במערכת איכותית מכוונת היטב... :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי, שים לב בה"פ :)

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

שמתי לב - וגם רשמתי לך שאני מאמין שאני יודע באיזה מקרה כותב חוות הדעת נתקל.

בכל מקרה - כמו שכבר אמרתי - אין סוף לדיבורים, צריך לחכות למעשים :wink:

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...