Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגשי ירושלים - הצעת פשרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למען הגילוי הנאות: אני חבר מועדון החמש מזה כ-15 שנה, אני מגיע למפגשים בירושלים בשנים האחרונות ובחודשים האחרונים ל"טוביה" באינטנסיביות יתרה, משתתף במפגשי הסניף הירושלמי של מועדון החמש שמוקם בימים אלו.

תרשו לי הקדמה קצרה (אל תדאגו את השתלשלות האירועים עד היום ומי עשה מה למי לא תראו פה) ולאחר מכן אני מבטיח יש גם הצעת פשרה.

ראשית המפגש הלא רשמי הירושלמי:

מזה כשלוש שנים לערך מתקיים בירושלים מפגש של חובבי רכבי אספנות במתכונתו האחרונה ב"טוביה". המפגש שנוצר בזכותו של רן שושני (חבר מועדון החמש לשעבר) היה בזמנו ניסיון פתיחת סניף בירושלים שלא צלח. עד ה 9 באוקטובר 2009 הווה מפגש זה את האלטרנטיבה היחידה לירושלמים חברי מועדון החמש ואלה שאינם. במסגרת המפגש נוצרו הכרויות וחברויות שאינם ניתנים למחיקה במחי הקמת סניף רשמי של המועדון. במפגש זה מגיעים כ-4 עד 5 חברי מועדון החמש באופן די קבוע ועוד כמה חברי מועדון בודדים מדי פעם. שאר המשתתפים הינם חברים לשעבר ו/או כאלה שאינם מעוניינים להיות חברים במועדון החמש.

שנית המפגש הרשמי של סניף ירושלים של מועדון החמש:

אני רוצה להצטרף לברכות הרבות שהועלו בפורום להחלטת מועדון החמש על הקמת סניף ירושלמי. נכחתי בכנס המקדים בכנסיה הסקוטית ובמפגש שאחריו ואשתתף גם במפגשים הבאים כל עוד זו החלטת המועדון. אבל חוששני מההיענות של חברי המועדון הירושלמים למפגשים אלו לאור ניסיון העבר והחורף המתקרב.

העוינות והטחת האשמות שהתפתחה בשבוע האחרון במרחב הווירטואלי (השירשור: כינוס מקדים כהכנה למפגש מועדון ה-5 בירושלים) הביאו אותי בסיום המפגש בכנסיה הסקוטית לגשת ל"טוביה" ולדבר עם חברי שארגנו אירוע קונטרה. לאחר הצגת העניין וויכוחים קולניים הבנתי שהצדדים מתבצרים בעמדותיהם (בירושלים כידוע העצים גבוהים והסולמות קצרים) ולמרות זאת בסוף היום למרות השרב הסתווי החלה לנשוב בריזה קלילה של פיוס.

להבנתי עיקר העניין כרגע לא מתמקד בחברי מועדון החמש שהשתתפו במפגש המועדון שלהם. אלא בפוטנציאל של המפגשים השונים לאסוף אליהם את עשרות בעלי רכבי האספנות הירושלמים הרדומים שטרם באו לאף אחד מהמפגשים או המועדונים. כיוון שיצא לי לדבר ולשמוע את קולות האנשים משני הצדדים וידוע לי בסופו של דבר, שתמיד יהיה קומץ בכל צד שיגיד אני לא אשב עם אלה ואני לא עם אלה.תרשו לי להציע פשרה (הנה זה בא סופסוף):

ישב הועד הנכבד של מועדון החמש בקרוב (19/10/2009) ידון בנושא המפגש הירושלמי, ויבדוק את התכנות מתכונת קיום מפגשים בירושלים: חודשי, דו חודשי או תלת חודשי. כך אפשר יהיה לקיים מפגש גדול עם הרבה יותר משתתפים, אולי גם אורחים מסניפים אחרים (ו"רחמנה לצלן" ירושלמים אחרים). עם פרסום והכנה מראש כנדרש עבור ירושלמים. כך ירוויחו שני הצדדים: מועדון החמש, מפגש ירושלמי מכובד שימשוך עוד מתפקדים מספר פעמים בשנה. והמפגש האלטרנטיבי ימשיך להתקיים בכל שבוע גם עם חברי מועדון החמש שרוצים מפגש שבועי (אבל מתוקף הנסיבות לא רשמי).

ובא לציון גואל.

Renault 4 - 1969

Renault 4 - 1974

http://www.milons.co.il/renault4

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רמי הצעה נהדרת, אבל תפיסת המציאות לא נכונה.

אין לי בעייה עם מפגשים שונים ומשונים, חיפושיות, רכב קלאסי, מועדון החמש, מועדון ה-IVC ועוד ועוד.

הבעייה היא בדרך בה נעשו הדברים, מבחנתי יכול כל גוף שחושב שהוא מסוגל להזיז עיניין בי-ם, לעשות ככל העולה על רוחו.

את הבחירה אם לשלם כופר כסף כחבר מועדון יעשה כל אחד בעצמו.

מנסיון של שנים, המצב לא פשוט, אם היה מתנהל מועדון החמש (חיצי הביקורת שלי היו מופנים לכל גוף אחר

באותה מידה במידה והיה פועל כך), על פי פורמט מסודר (כפי שהצעתי או דומה) בגלוי בשקיפות ויעילות.

לא היה יוצא ציוץ מפי, בסופו של דבר זו מדינה דמוקטית וכל אחד יכול לבחור את חבריו.

אין לי עניין כלשהו במועדון החמש ואחרים, אבל הדרך המקוממת בה התנהל המהלך האחרון, מבזה את כולם!

ועד עכשיו לא ברור לי, לחברים ולקוראי המדיה, באם היתה זו יוזמה מקורית של בודדים,

או הנחייה מכוונת מלמעלה, כניראה שהערפל המפוזר עוזר למישהו.

לפני כחודש וחצי קיבלתי טלפון מבכיר במועדון (מאד בכיר) ומנדט ל"קירוב לבבות" וליצירת מפגש משותף לצורך דיון

עקרוני בנושאים דחופים ובוערים, בעקבות ההשקה בי-ם. מסרתי לבכיר כי הדבר יצריך זמן ומאמץ והרבה פעולות

סמויות מאחורי הקלעים, הדבר היה מקובל עליו, ולכן עצם ההפתעה בדבר המהלך שנעשה מסיבות ברורות (לי)

בשקט בשקט, מאחורי הגב מפתיע ומקומם.

שוב כאשר מישהו בוחר להתנהל כמו מועדון שכונתי, הוא מגיע להיישגים טובים בשכונה, מי שמצפה שיתיחסו

אליו כל מועדון מוביל ומקצועי, מין הראוי שיתנהג בהתאם-זה הכל!

אני מברך על החלטת המועדון להקים סניף בי-ם, אבל הדרך רבאק הדרך לא ראויה.

ומילה אישית לרם, תמיד התקבלת אצלינו במפגש כשווה בן שווים, להיפך אתה והמשפחה זכיתם ליחס מיוחד

גם במפגש שישי האחרון, כל מי שהגיע למפגש הרגיש רצוי ואהוב, הוויכוח שהתנהל היה לגיטימי ועקרוני,

לא נעשה נסיון מסיונרי לצרף מישהו בכוח לכאן ואו לכאן, וגם הירידה על איש אהוב ומיוחד היתה בגדר הלצה.

המפגש שלנו בי-ם היה ויהיה תמיד מפגש פתוח, ללא שייכות מועדונית כזו או אחרת, כל מי שרוצה לבוא למפגשים מוזמן

אנחנו לא בודקים איש, לא מנהלים מסע הפחדה, או מסיונריות ואין לנו שאיפות להישתלט על העולם...את זה אני משאיר לאחרים!

אני קורא למועדון החמש ולעומד בראשו להיצטרף כחברים למפגש בי-ם, ביחד נהיה חזקים יותר ויעילים יותר!

רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן יקירי,

אין לי שום רצון להמשיך ולהתווכח על ההסטוריה שהובילה למצב, התלונות החוזרות ונישנות על ה"דרך" כבר מיצו את עצמן, כולם כבר הבינו ועדיין לא נראה שמי מהצדדים יוותר. די, מספיק עם זה צריך להביט קדימה.

מעולם לא אמרתי שיש "ניסיון מיסיונרי לצרף מישהו בכח" אבל ברור שיש אינטרס לכל אחד להגדיל את מעגל החברים שלו והמקור לאותם חברים הוא משותף.

איך אתה יכול לכתוב "המפגש שלנו בי-ם היה ויהיה תמיד מפגש פתוח, ללא שייכות מועדונית כזו או אחרת" ושורה מתחת אתה קורא למועדון החמש להצטרף. מה זה לא ברור שזה לא יקרה לעולם? (אין צורך בתשובה).

אם כל כך חשוב לך ההכרה של המועדון במפגש, נא חזור למועדון כחבר ונסה שוב להשפיע (הרי אתה אומר שיש לך אוזן קשבת של בכיר המועדון) אבל ברור לי שגם זה לא יקרה!

הצעתי נובעת מראיית המציאות כפי שהיא, הרי "בשוך הקרבות" וכח הריפוי של הזמן זו תהיה התוצאה הסופית בכל מקרה.

כדאי להכיר בזה כבר ולהתקדם קדימה.

Renault 4 - 1969

Renault 4 - 1974

פורסם

רם,

אני חושב שאתה לא מבין.

מועדון החמש מוזמן להשתתף במפגשים שלנו, כמו כולם, כשווה בין שווים כמו שהיה בעבר גם כיום, ולא שאנו נצטרף אליו בשל הכרותו בנו. אנו נמשיך ונתקיים במתכונתנו אם יכיר בנו המועדון אם לאו.

אם יקיים המועדון מפגשים ו/או ארועים עצמאיים, אקראיים ו/או מזדמנים ונוזמן - נגיע ובשמחה כמו לכל אורע מוטורי אחר ולא משנה מי מארגנו והיכן יתקיים.

אך המפגשים שלנו, השבועיים והקבועים, ישארו עצמאיים ופתוחים לכולם, גם לחברי מועדון החמש.

זה כבר נכתב בעבר, הן בשרשור הכינוס והן בשרשור תמונות המפגש בירושלים.

על המועדון להתגבר על בעית האגו ולהבין כי בירושלים לא נושקים הדברים עפ"י מוצא פיו.

אנו לא נגד מועדון החמש, אנו בעד עצמנו.

רן.

פורסם
רם פלא שאם חברים כאלה אנחנו לא רוצים להשתייך למועדון הזה ???

אז.... סוף סוף נמצאה הסיבה האמיתית? :shock:

''מועדון החמש'' פועל למען כל בעלי רכבי האספנות וקצרה היריעה מלהכיל את ההישגים שהשיג המועדון,

אי אפשר לבעוט ולבעוט ולצפות לקבל ממנו הכרה ופרסים.

לדעתי בלבד, ''מועדון החמש'' צריך לייצג בראש ובראשונה את חברי ''מועדון החמש'' - אלו שמשלמים דמי חבר

ולא אלו שיושבים על הגדר וממתינים למשיח, שאגב אומרים שיגיע משער הרחמים.

בינתיים מי שמכתיב את כללי ההתנהגות ואת חוקי המשחק הוא ''מועדון החמש''.

מי שחושב שקודים אלו מתאימים לו - מצטרף ועולה על העגלה, מי שלא מתאים לו? נשאר מאחור.

שוב אני ולדעתי האישית בלבדי טוען - ''מועדון החמש'' הוא גוף מספיק מכובד וכן, גם אלטיסטי מה לעשות וטוב שכך.

גם מועדון הגולף בקיסריה ומועדון הברידג' בלאס וגאס הם מועדונים אלטיסטיים שהם הם

מכתיבים את כללי ההתנהגות למצטרפים החדשים לשורותיהם.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם
הביאו אותי לגשת ל"טוביה" ולדבר עם חברי שארגנו אירוע קונטרה.

זו בדיוק הנקודה.

הקונטרה היתה דווקא של מועדון ה 5.

מה היה קורה אם המפגש בירושלים היה מתקיים בטוביה?

מה היה קורה אם היו מרימים טלפון מסכן אחד ומדברים עם נציג המארגנים של ה"לא מועדון"?

מישהו ממועדון ה 5 היה מת?

לא

פשוט האגו היה נפגע.

הרצון "לשלוט" ו"לבלוט" עובד אולי במקומות אחרים.

וכמו שציינו כאן - הירושלמים קשיםםםםםםםםםםםםםםםם. יש להם עקרונות.

פורסם

הדיון שוב ירד מהפסים.

אני מציע לכולם לקרוא שוב את הכותרת.

טוב נו חללללללאססססססססס.....

מהות המועדון היא מועדון חברים ואני איני חבר באף מועדון ובכל זאת כשאני מגיע למפגש הצפוני (ואפילו פעם אחת בשישי שרון)

תמיד התקבלתי עם חיוך ולחיצת יד , אז אם מישהו פה חושב שהוא גיבור גדול בהשמצות ושטויות שילך קיבינימט !!!

דני, "ואני איני חבר באף מועדון" ? שכחתה את מועדון רנו 4 ואת מפגשי מועדוני הצרפתיות.

מזל ששם מקום המפגש משתנה מפעם לפעם. אולי זה סוד ההצלחה:?::lol:

Renault 4 - 1969

Renault 4 - 1974

פורסם
במסגרת המפגש נוצרו הכרויות וחברויות שאינם ניתנים למחיקה במחי הקמת סניף רשמי של המועדון.

הביאו אותי בסיום המפגש בכנסיה הסקוטית לגשת ל"טוביה" ולדבר עם חברי שארגנו אירוע קונטרה.

ובא לציון גואל.

יקירי מר ceyal

אמנם אני לא עורך דין ובטח לא של רמי אבל הדגשתי לך בכחול את המושג - חבר !

מהיכרות אישית עם כותב שורות אלו אני יכול לכתוב כאן כי אנחנו חברים (סליחה על המילה הגסה ) סתם דיברנו פעם כי לשנינו יש רנו 4 ואח"כ סתם נפגשנו במפגש של מועדון דה שבו ודיברנו על מועדון לאוהבי רנו בכלל ו4 בפרט , אח"כ סתם נפגשנו כל המשפחות באילת (כי במקרה היינו שם באותו זמן ) ומשם הדרך עוד ארוכה ורבה .

מיותר לציין כי לא הייתי בביתו של רמי והוא לא בשלי הוא לא היה במפגש צפוני ואני לא הייתי במפגש ירושלמי אבל - אנחנו חברים , ואולי זו מהות העניין ??????????

ידיד , פתחו את הערך חבר במילון ואולי תבינו , שנאת חינם היא דבר שהישראלים מצטיינים בו ואז נשארים בלי חבר !

למען הסר ספק - אני חבר במועדון רנו 4 ישראל וגם חבר של החברים ממועדון דה שבו וגם הייתי חבר במועדון החמש ובכללי חבר של כל מי שהוא חבר שלי - שבוע טוב !

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

כותרת השרשור "הצעת פשרה".

משרשור זה מחקתי הודעות מעליבות, קנטרניות, אישיות, שאין מקומן בפורום.

אם כותרת השרשור היתה "הכרזת מלחמה" עוד הייתי משאיר אותן, כיוון שאנו מקפידים על כותרת עניינית.

אנא ממכם, כבדו את עצמכם, איש את רעהו ואת הפורום, והתמקדו בדברים עניינים בתגובותיכים, ולא בוכחנות, העלבות אישיות, ומשלים עם רמיזות כאלו או אחרות, שגם לסבתא ננה היו גורמים להסמיק (והיא אחת שראתה עולם).

הצעת פשרה נראית לי יוזמה מבורכת, אם אתם לא מתכוונים לעזור לה להתגשם, לפחות אל תפריעו לה ותהרסו אותה.

כל ביקורת עניינית / הצעה לשיפור מבורכת. העלבות ודיון לא תרבותי יימחקו.

תודה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
וימלא הדג פיו מים - וישתוק .....

אתה דג? אתה לויתן ... :)

ביי ולהתראות חבר שלי.

אבי

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

דני - אני מעריך אותך מאד.

חברים זה מעל הכל.

אבל כל המהומה הזאת לא היתה נגרמת אם היו מוצאים פשרה ולא מנסים לנגח אחד את השני מלכתחילה.

שאלתי ואני שואל גם עכשיו - למה לא לשבת ביחד ולקבוע מקום מסוכם?

• תוכן חדש...