Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מייצרים נקודת טלויזיה בחדר?

samiking
שימו לב! השרשור הזה בן 5567 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ערב טוב!

הורים רוצים שאני אתלה להם טלויזיה בחדר שינה, אבל אין להם נקודת טלוזיה בחדר.

אני מתכוון להעביר את הכבלים בתוך הקיר, כבר יש לי פטישון ודיסק.

איזה עוד ציוד אני צריך כדי למשוך כבלים ממנקודה בסלון לחדר של ההורים?

אשמח לשמוע על סוגים של שקעים, כבלים, ותעלות.

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום

אם אתה עומד להעביר את הכבל בתוך הקיר, אתה זקוק לצינור ולא לתעלה. בתעלה משתמשים על הטיח. צינור חצוב בתוך הקיר ולאחר מכן מבוטן ומטויח. אם אכן אתה משתשמש בצינור, תקנה את הצינור התקני (כבה מאליו). ישנם גם צבעים שונים

המעידים על אופי החיווט. אם אני זוכר נכון- סגול זה לטלוויזיה, אבל אני מניח שיהיה לך קשה למצוא בכמות של מטרים בודדים. כמו כן תזדקק לקופסא תחת הטיח ולמגן אף ופה מכל האבק שיהיה לך שם בזמן החציבה.

עבודה נעימה.

נ.ב. להעביר את הצינור בקו ישר בלבד! בלי עיקולים וזויות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לעבוד עם פטישון ודיסק בתוך בית מרוהט שאנשים חיים בו זה, איך לומר בעדינות, התאבדות לשמה.

כמויות האבק שדיסק מוציא הן בלתי ניתנות לתיאור. במידה וצריך להזיז נקודה בתוך חדר ספציפי - אני מציע לפנות את החדר לחלוטין, לאטום את ארון הבגדים היטב ולהתחיל לעבוד (עם דלת סגורה ומטלית לחה מתחתיה).... כל זה עוד לפני שהתחלתי לדבר על כמויות הליכלוך והאבק שעושה פטישון.

...שלא תגיד שלא הזהירו אותך.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרבה יותר פשוט, בוודאי שיש נקודת טלפון בחדר, שהנקודה הזו מגיעה לקופסת התקשורת, פשוט תעביר דרכה את הכבלים של הטלויזיה.

בכל מקרה, אל תעבוד עם דיסק ופטישון בבית, הכל ילך לעזעזאל.

כבר עדיף להעביר כאבל חיצוני.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתשתית של הטלפון זה בסדר.

בתשתית החשמל אסור! ובמיוחד מסוכן מעוד !!

כבל חשמל מבודד. ויוצא החוצא בצורה של שקע / מפסק. שזה מוגן.

כבל הכבלים לא. הוא יוצא החוצא בצורה של חיבור חשוף. וזה מסוכן.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...