Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה לא צודק, וכן יש ירידת מחיר.

אם עומדות מולך שתי מכוניות שנת 98, אחת עם צבע דהוי ושריטות, ושניה עם צבע תקין, והמצב של שתיהן הוא X, המכונית עם הצבע התקין עולה יותר, מה שלא תעשה.

יש יותר אנשים שירצו לקנות אותה, זה עובדה.

פורסם

נראה לי כי mishel27 מפספס כאן משהו.

מבחינה מעשית, רכב בו 10+ עם צבע פגוע/הרוס הרבה יותר רגיש לחלודה. לפני כ 7 שנים הייתה לחברה שלי (היום אישתי...) מזדה 2001 שנשטפה רק בגישמי החורף ואתם יכולים לנחש את מצב הצבע לאחר מספר שנים. כשמכרנו אותה, התגלתה חלודה סביב מסגרת החלון האחורי ולדברי הבודק כתוצאה מכך שהצבע נפגע מחריוני ציפורים שלא נשטפו. לקח לנו המון זמן למכור את הרכב הזה...

בנוסף, רכב בן 10 שנראה ככה בדרך כלל מעיד שהוא לא לא ממש מתוחזק ולבעל הרכב לא ממש אכפת ממנו. ורכב ישן מוזנח עלול להתברר כבעייתי באספקטים שונים.

פורסם

אני דווקא חושב שעדיף רכב שרואים עליו מבחוץ את סימני הגיל מאשר רכב עם צבע תקין כמו חדש, רוב הסיכויים שההוא עם הצבע החדש כנראה עבר משהו שדרש לצבוע (תאונה למשל), לאומת זאת, באחד עם הצבע המיושן אפשר לדעת שהרכב אכן לא עבר צביעה או משהו (יש מכונה כזאת בבדיקות שיכולה לגלות כמה שכבות של צבע יש על הרכב לא? לפי פיגמנטים או משהו כך שמעתי, תקנו אותי אם אני טועה) בכל מקרה, כמובן שאם נבדק המצב המכני והכל תקין אז עדיף כמה שפחות נזק "קוסמטי" כמו שאמרו לפניי חשוב לשים לב לחלודה...

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם
מבחינה מעשית, רכב בו 10+ עם צבע פגוע/הרוס הרבה יותר רגיש לחלודה. לפני כ 7 שנים הייתה לחברה שלי (היום אישתי...) מזדה 2001 שנשטפה רק בגישמי החורף ואתם יכולים לנחש את מצב הצבע לאחר מספר שנים. כשמכרנו אותה, התגלתה חלודה סביב מסגרת החלון האחורי ולדברי הבודק כתוצאה מכך שהצבע נפגע מחריוני ציפורים שלא נשטפו. לקח לנו המון זמן למכור את הרכב הזה...

המקרה שאתה מביא הוא מקרה קיצוני. דיברתי על קילופי צבע ופגיעות בפח. אז נכון כל קונה יעדיף את זה שבלי הפגיעות ובלי הקילפים אבל אם הרכב מבחינה מכנית שמור אז לדעתי כדאי לשלם מחירון.

כולם פה מדברים על הורדת מחיר, ביום שתמכרו את הרכב שלכם תקראו לי אני רוצה לראות איך אתם מורידים 5000 אלף על פגיעות פח קלות או שריטות בצבע.

רוב הגולשים שומרים פה על הרכב שלהם בצורה פאנטית ואלי קצת אובסיסבית מדי. ביום שבוחרים להיפרד מהרכב זה מאוד צובט בלב בכל זאת אחרי כל השקעה. אני בטוח שכל אחד ואחת ממכם תידרשו מחירון (במידה ואין תקלות מיוחדות) וממש לא יעניין אותכם אם יש שריטה, ואפילו אם הקונה יאיר על השריטה הזאת אני בטוח שכולם יתעצבנו. אין מה לעשות אנחנו חיים במדינה שדוקרים על חנייות כבר, אין אחת שיכול היום לחנות בראש שקט ואי אפשר לשמור על הרכב בלי פגיעות פח ובלי שריטות.

כל ישראלי שמחפש רכב יד 2 משום מה חושב שאם הוא קונה רכב במחירון הוא פריאר והוא משום מה חי בסרט שהרכב חייב להיות חדש ונטפל לכל מני דברים מוזרים. לכו תהיו גיבורים תשלמו על הרכב שלכם פחות מהמחירון בלי פגיעות ובלי שריטות ואל תשכחו תמיד נשמח לכוון אותכם למוסכים.

פורסם

אף אחד לא מדבר על קיזוז 5000 ש"ח על צבע דהוי, ברכישת רכב, שעולה 12000 ש"ח.

אבל אחוז מסויים מהמחיר כן צריך לקזז.

ועם מדובר בדגם סופר מבוקש, שגם עם צבע דהוי נמכר במחירון, אז די ברור, שאותו דגם עם צבע יפה ימכר במעל המחירון.

וכל שאר הדברים שרשמת, לגבי שמירה פנאטית על מכוניות של גולשים באתר, ממש לא קשורים.

מי שיש לו רכב שמור ויפה, מגיע לו מחיר גבוה.

מי, שיש לו רכב שמור, אבל יפה פחות, מגיע לו מחיר קצת מופחת.

הוא יכול לבקש כמה שהוא רוצה, אבל המחיר נקבע על ידי הקונים.

• תוכן חדש...