Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

סוף סוף מצאתי רכב מהדגם שרציתי, בדקתי אותו- יש ספר טיפולים והמוכר נראה אמין (לשם שינוי). הק"מ נמוך מאוד, הטסט לעוד שנה, יד שנייה.

אבל- חיצונית יש לו דהיית צבע (הוא באדום במקור) שלא ממש מפספסים אותה (אין חלודה), ומכות קטנות מדי פעם (לא שילדה).

השאלה היא אם לקנות את הרכב. ברור שאני אוריד לו מהמחירון שהוא דורש, אבל נניח שאני מצליחה להתגבר על זה שהאוטו לא נראה מושלם- זה משהו שימנע ממני מכירה עתידית, או שלא כזה נורא?

ואם כבר- כמה להוריד לו על דבר כזה מהמחירון?

תודה רבה!

פורסם

דהייה של צבע ומכות חניה היא בעיה קוסמטית, בוודאי ברור לך שהיא לא משפיעה כהוא זה על התפקוד היום-יומי של הרכב.

אני מבין שמבאס לנהוג ברכב חבוט ודהוי, אבל כשמדובר ברכב ישן אין הרבה מה לעשות. אולי קצת פוליש-ווקס שיכול להחזיר חלק מהחיים לצבע, אולי תיקוני פחחות קלים.

לא ציינת באיזה רכב מדובר, אם מדובר ברכב שנפוץ בשוק המשומשות והשוק שלו חלש או ברכב מבוקש ונחטף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
כמה להוריד לו על דבר כזה מהמחירון?

בפיאט אונו אפשר להוריד על זה עוד 200 ש"ח. ביגואר תוריד על זה כמה אלפים טובים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

קח את הרכב לפחח / צבעי יחד עם המוכר, בקשו הערכת מחיר לתיקון, ותסכם איתו נגיד על חצי חצי,

זה מה שאני הייתי עושה, אם הרכב במצב מכני מתאים לגילו, בעיקר לאור מה שאתה כותב שהמוכר נראה אמין, ולרכב יש הסטוריה מסודרת, אתה כבר מבין שמרכיב הזמן הוא פקטור יקר בכל מה שקשור בחיפוש רכב.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

פיאסטה חדשה עולה יותר כסף.

הסיבה שפייאסטה בת 11 עולה פחות, היא בדיוק בגלל בלאי / פגעי זמן / עייפות חומר וכו'.

הם כבר מגולמים בהפחתת המחיר. אתה משלם פחות ממחיר פיאסטה חדשה.

אם הרכב במצב סביר לגילו, אין לך מה לצפות להורדה נוספת במחיר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לא צריך להבהל ממצב הצבע של האוטו.

לפני חודש קניתי הונדה סיוויק בת 10 עם צבע מתקלף, היה ברור למוכר שדרוש צבע כללי והוא הוריד מהמחירון 5000 ש"ח.

חוץ מהצבע ומכות קטנות האוטו היה מטופל היטב, יד ראשונה ועם קילומטרז' נמוך מהממוצע.

לאחר הקניה הכנסתי את האוטו לצבע כללי בפחח בלוד, המחיר שנסגר - 3500 ש"ח, והתוצאה הפתיעה אותי לטובה. אמנם לא פורקו פגושים, מראות, ידיות ופסי קישוט אבל עדיין, בהתחשב במחיר ובגיל המכונית יצא יופי.

יכול להיות שאוטו קטן כמו פיאסטה אפשר לצבוע במחיר עוד יותר זול.

מצורפות תמונות של לפני ואחרי...

rsz_dsc01826.jpg

DSC01844.jpg

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

נפח 1250.

העברתי בדיקה בקומפיוטסט ראשל"צ מזרח, הם היו מאוד נחמדים.

הבוחן אמר לי בפירוש: המנוע, השילדה והגיר סבבה לגמרי. כל הדברים שכתוב כאן לבדוק, רעש וכו'- זה מה שאני כותב לכל אוטו, זה בסדר.

צריך רק להחליף 2 צמיגים קדמיים ורצועת תזמון.

אז קניתי, בקצת פחות מהמחירון של לוי יצחק (המוכר לא היה מוכן לשמוע על המחירון של יד 2).

ורציתי להגיד גם לכם תודה על כל העזרה והתשובות לשאלות שלי.

פורסם

אם המצב הכללי טוב ואולי טוב מאוד, יש טיפולים מסודרים, הקילומטראז' נמוך והמוכר נראה בסדר - לך על האוטו.

לא תמצא הרבה מכוניות בשנתון כזה במצב כזה. וזו סיבה טבה לוותר בנושא המראה הדהוי. אולי, כמו שכתבו, פוליש יכול לשפר את המראה, אולי תשקיע בצבע חדש עוד שנה-שנתיים, אם האוטו צפוי להיות מוחזק כמה שנים אצלך.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

תדחדשי (היא כבר קנתה)

אם אחרי תקופה של מספר חודשים את מרגישה, שהרכב תקין ומשרת אותך כמו שצריך, ואת לא מתכוונת למכור אותו בתקופה הקרובה, שווה לדעתי להשקיע בצבע חדש.

רק צבע כללי לכל האוטו, לא צביעה חלקית של מכסה מנוע והגג בלבד.

זה משפר מאוד את ההנעה האסטטית מהרכב, ובאמת נותן תחושה של אוטו "חדש" בחניה.

וגם מעורר רצון להמשיך ולשמור עליו בעתיד. וגם במכירה העתידית יהיה הרבה יותר קל.

הנה לך דוגמא של מכונית ישנה אדומה, שגם הייתה דהויה, ונצבעה בעלות יחסית נמוכה (ללא פירוקים של חלקים חיצוניים)

זה ההיה לפני משהוא כמו 6 שנים, אפשר לומר, שהצבע עדיין נראה טוב.

IMG_2430.jpg

פורסם

סליחה, אבל חלקכם ממש חיים בסרט. כשמדובר ברכב ישן , בעיות קוסמטיות הכי פחות מענינות. כולם פה מדברים על הורדת מחירים וכמה שהם לא פריארים והיו מורידים את המוכר לפחות ב 5000 אלף. אז יש לי משהו לומר לכם, צאו מהסרט! אף מוכר שפוי שהרכב שלו במצב טוב מטופל ושמור לא ימכור מתחת למחירון בגלל אותן הבעייות. נכון שזה אמור להיות ירידת ערך ואמור זה שם של דג.

בעיות קוסמטיות כמו שריטות ופגיעות פח לא פוגעות בשימוש של הרכב או בתפקודו היום יומי. אי לכך ובהתאם לזאת לא צריכה לדעתי להיות ירידה מחיר ברכבים בני 10 +. אני מעדיף לקנות רכב עם דהיות ופגיעות פח אבל שמור ומטופל במחיר מחירון מאשר לקנות רכב מוזנח ולא מטופל אבל בלי פגיעות צבע או פח במחיר מחירון.

לדעתי עשית בחירה מציונת. אם הצבע יפריע לך בהמשך תמיד אפשר לצבוע. תתחדש וסע בזהירות.

• תוכן חדש...