Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני יתחיל מהתחלה לפני כחודש היו לי רעידות בהגה ברכב מזדה סדאן 96 הלכתי החלפתי צמיגים עשיתי איזון +פרונט עדיין הייתה הבעיה .

לפני כשבוע נשברה לי הציריה נסעתי קניתי ציריה חדשה ב200 שקל מפרוק שמתי אותה והרעידות והמשיכות של ההגה הפסיקו (לא תמיד צריך לר וץ ולעשות פרונט או איזון צריך גם לבדוק ציריות שבורות או פגומות וזה כבר מניסיון ).

בכל מקרה היום נסעתי לירושלייים מרחק של 70 ק"מ מהבית שהגעתי לירושליים לרמזור הראשון שמתי לב שהסל"ד יורד בצורה קיצונית

ושהאוטו עומד להתכבות אז ננתי קצת גז האוטו בקושי נסע איזה כמה שניות עד שהטורים עלו בחזרה .

המשכתי לנסוע עם האוטו וכל פעם שעמדתי ברמזור והאצתי הייתה הרגשה כאילו הגלגל השמאלי איפה שהחלפת ציריה רעד\החליק במקום והאוטו בקושי סוחב הרגשה שאתה נוסע על קרח ."אתמול גם בדקתי את הפילטר אויר לראות אם הוא נקי אז הייתי צריך לפתוח את הקופסה והחיישן גם יושב עליה יכול להיות בגלל זה זה עושה לי את זה" אני לא בטוח.

בכל מקרה אם מישהו הצליח להבין אותי ויש לו פתרון או עצה כל שהיא אשמח לשמוע תודה!:?::idea::roll:.

פורסם

בעיה הסתדרה בסופו של דבר בדקתי היום את האוטו ומסתבר שהצינור הגדול שיוצא מהפילטר אויר למנוע נגע בחותים של הפלאגים וזה עשה קצר . הרחקתי אותו קצת והידקתי עם אזיקון בנתיים הכל תקין.

תודה.

• תוכן חדש...