Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן יש לי רעש חריקה מתכתי בזמן הבלימה .. מה שמאפיין בדר"כ הבלמים גמורים או שהולכים להגמר.

אבל לפי מה שנאמר לי שהבלמים שלי בסדר גמור ושהם במצב טוב.

כמו כן ביצעתי טסט לפני כשבוע ולפי הבדיקה הבלמים במצב של 90% .. אני משער שזה נחשב למצב דיי טוב.

איך ניתן לפתור את הבעיה .. אם בכלל, או שפשוט להחליף בלמים + דיסק ?

או סיבה אחרת...

נ.ב

שמן ברקס מלא.

פורסם

אחרי החלפת הבלמים צריך להאט בעדינות בימים הראשונים ולא בפתאומיות, כי אז יכולים להיווצר חריקות, כמו שאתה מתאר. בטח לא עשית את זה.

אם החלפת לאחרונה את הבלמים ובטסט אמרו שהכל בסדר, אז לא ניראה לי שיש מקום לדאגה.

פורסם
אחרי החלפת הבלמים צריך להאט בעדינות בימים הראשונים ולא בפתאומיות, כי אז יכולים להיווצר חריקות, כמו שאתה מתאר. בטח לא עשית את זה.

אם החלפת לאחרונה את הבלמים ובטסט אמרו שהכל בסדר, אז לא ניראה לי שיש מקום לדאגה.

איפה ראית שהוא ציין שהבלמים חדשים?

אני החלפתי רפידות לפני יומיים, ואמנם השתדלתי לבלום בעדינות,

אך גם בבלימות חזקות אני לא שומע חריקות...

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

אני זוכר שבטיפולים הראשונים גם שרקו לנו הבלמים,אז מרחו איזשהו חומר על הרפידות, מאז זה עבר מענין מה מרחו..

פורסם

גם אצלי יש שריקה מהבלמים והם דיי חדשים (הורכבו לפני כחודש).

במוסך שאני מטפל בזה, הזמינו איזה חלק (לא זוכר את שמו) שהם הולכים להחליף.

אני אברר בקרוב (הזמינו את החלק לפני יומיים, אמור להגיע מתישהו שבוע הבא)

אני שונא צרפתים.

• תוכן חדש...