Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי אתמול פונטו גרנדה 2008, 75000 ק"מ, יד שניה פרטית וקודם מליסינג.

אין שום תיעוד לטיפולים שהליסינג עשו (כרגע) וטיפול 60 הוא עשה אצל חבר שהוא לא מוסך מורשה של פיאט.

גם אם הוא ישיג את ההיסטורית טיפולים בליסינג אני לא מאמין שאפשר יהיה לדעת מה בדיוק הם עשו.

בבדיקה הרכב במצב טוב. והשאלה היא האם כדאי לקנות רכב במצב טוב כשאני לא יודע מה עשו לו? האם יכול להיות שלא טיפלו בו טוב ולמרות זאת הוא יוצא בסדר בבדיקה והבעיות יצוצו רק עו כמה זמן?

ועוד שתי שאלות קטנות: א. מישהו יודע כמה עולה להחליף תושבת מנוע (בבדיקה אמרו שהיא קרועה). ב. בבדיקה אמרו לכוון פרונט: זה באמת נצרך או סתם כסת"ח? וכמה זה עולה?

תודה

פורסם

לדעתי רוב הסיכויים שמי שמוכר לך את הרכב הוא סוחר. שים לב, בדוק הכל בשבע עיניים. לאחרונה השתחררו לא מעט גרנדה-פונטו מודל 2008 מחברות ליסינג והשכרה וקשה לי להאמין שאדם פרטי כבר הספיק לרכוש אחת מחברת הליסינג וכבר למכור אותה הלאה.

בלי היסטוריית טיפולים לא תוכל לדעת כמה קילומטרים באמת עבר הרכב. סיפורי סבתא כמו "מוסך של חבר של הדוד של החברה של הסבתא" רק מחזקים בי את התחושה שמדובר בסוחר שמסתיר משהו.

אין לי מושג כמה עולה להחליף תושבת מנוע בגרנדה-פונטו. לרוב מדובר בכמה מאות שקלים, אבל כדי לדעת במדויק תצטרך להתקשר למוסך מורשה פיאש ולשאול.

כיוון פרונט - הרבה פעמים מדובר בכסת"ח, למרות שאינו יקר במיוחד - כ200 עד 300 ש"ח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

גם לי הסיפור נשמע לא טוב. רכב בן שנתיים פלוס מינוס, קילומטראז' גבוה מאוד, מחליך ידיים כל שנה בממוצע - זה רקורד רע. זה יכול להיות חסכון (אם יש הפחתה משמעותית מאוד במחיר, אחרת בכלל לא מעניין) - שיעלה ביוקר, עם בלאי שאינו אופייני לשנתון. חבל על הכסך שלך, ישי, חפש משהו טוב יותר.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...