Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קרוול-יעוץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש רנו קרוול מודל 1966. לפי בעל הרכב המכונית עברה שיפוץ. יש מרווח בין הדלתות לגוף שאינו סימטרי. אבקש המלצות ממי שמכיר את הרכב. תודה

פורסם

אם תשלח לי בפרטי מס רישוי - אוכל לומר לך אם זה היה הרכב שלי פעם . ואז אני יודע עליו מספר פרטים. (מה שאני עשיתי בו)

מכל מקום - האוטו שלי היה נהדר - מקורי , יפה ושמור.

I'd rather walk than drive a Japanese car

פורסם

הדגם הזה מחוזק יותר מהדגם עם הגג המתפרק

אני סבלתי בקרוול שהיתה לי מסדקים בשילדה

בתאוצה הרכב היה נפתח בברקס מרחק הדלתות מתקצר

בסך הכול רכב מהנה לנסיעה לא רועש צריכת דלק 1.16

4 מעצורי דיסק מנוע של רנו 10

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

באוטו הזה שמופיע בתמונה הגג הקשיח מתפרק עם ברגים - ובמקומו מרכיבים גג נפתח. לא היו לי אף פעם בעיות עם זה.

נדמה לי שאתה מדבר על דגם דומה - בו הגג לא מתפרק הרי זו הפלוריד. אכן 4 מעצורי דיסק - ומנוע של רנו 10 1100 סמ"ק.

I'd rather walk than drive a Japanese car

פורסם

גם לי הייתה כזו, מודל 1960 , מהנה לנהיגה לא הייתי אומר.. מהיר בטח שלא, כבד מאוד למנוע הקטן , פשוט מאוד לתחזוקה .

מרווח בין הדלתות, לא ממש זכור לי.

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

מדובר כנראה על קרוול פלורידה כי היא קבריולט. זה רכב האספנות הראשון שלי ולכן אני בספק אם לרכוש. במיוחד מטריד אתי המרחק בין הדלתות (ובמיוחד דלת הנהג) לגוף. מישהו שעסק בתחום טוען כי זו יכולה להיות בעיית שלדה. חשוב לי לדעת באם הרכב אמין, ניתן לתחזוקה בקלות? יש חלפים? (נאמר לי שהמנוע הוא של רנו 4) למישהו יש מושג לגבי מחיר?

תודה על העזרה

פורסם
הדגם הזה מחוזק יותר מהדגם עם הגג המתפרק

אני סבלתי בקרוול שהיתה לי מסדקים בשילדה

בתאוצה הרכב היה נפתח בברקס מרחק הדלתות מתקצר

בסך הכול רכב מהנה לנסיעה לא רועש צריכת דלק 1.16

4 מעצורי דיסק מנוע של רנו 10

מה היית ממליץ? איך הייתה התחזוקה והטיפולים השוטפים? באיזה מחיר?

פורסם

גם שלי הייתה קבריולט (גג קשיח מתפרק) , לגבי תחזוקה הרכב היה די אמין וצרך מעט דלק , לגבי חלפים , לפני יותר מ15 שנה היו חלפים בשפע, כיום אני לא יודע, לגבי המרווח ,אם תעלה תמונה אולי נוכל להיות חכמים יותר ולעזור.

אגב גם שלי זה היה רכב האספנות הראשון , אחריו באה טריומף ספיד פייר 65 שהייתה מהנה הרבה יותר .

כיום אני לא יודע

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

שלום.

אין הבדל בין רנו קארוול ופלורידה!!! ההבדל היחידי הוא השם וזהוא.

יש שתי דגמים האחד נפח 845 סמ"ק מנוע זה לדופין ואם לא איכפת לכם אחרי הדופין והקארוול נולדה הרנו 4 :shock:.

הדגם השני הוא מנוע 1100 של רנו 8 ולא 10 הרנו 10 יש לו מנוע 1300 אותו מנוע מורכב ברנו 12 והמנוע 1100 מורכב ברנו 8 , 5

6 , 9 ועוד :lol: זו מכונית מקסימה ונחמדה לנהיגה זו לא מכונית מרוץ זו מכונית בשביל הכייף והיא נותנת הרבה כייף קלה לטיפול ויחסית אמינה מאוד.

אין רנו קארוול אם גג קשיח מובנה כולם בלי יוצא מהכלל קבריולט וניתן להרכיב גג קשיח.

אם תצטרך עזרה אני מומחה ברנו ישנות.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

למישהו יש מושג לגבי המחיר הראוי? המכונית במצב סביר, נדרש שיפוץ פנימי: ריפודים ודשבורד ומעט פחחות.

• תוכן חדש...